Aan de slag met je Nest-camera

Met Google Nest-camera's kun je 24/7 live videobeelden bekijken van je huis, activiteitsmeldingen op je telefoon krijgen als er iets gebeurt, videoclips opslaan en meer. In dit artikel lees je hoe je de populairste functies van de Nest Cam kunt gebruiken.

Nest-deurbellen: Volg deze stappen om aan de slag te gaan met je videodeurbel.

De camera installeren

Selecteer hieronder je camera om de installatiehandleiding van het product te downloaden of de Nest Cam in te stellen.

Opmerking: Lukt het niet om de bovenstaande instructies te openen, dan moet je misschien een pdf-lezer downloaden en installeren, bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader.

Videobeelden van de camera bekijken en delen

Met Nest Cams kun je de videobeelden van de camera op verschillende manieren bekijken, bewerken en delen. Je kunt via de app live videobeelden en opgenomen geschiedenis bekijken. Ook kun je de videostream of clips uit je geschiedenis met anderen delen.

Camerameldingen en -instellingen

De Nest-camera stuurt meldingen naar je telefoon als er iets gebeurt. Maar als je te veel meldingen krijgt of niet genoeg, moet je misschien de instellingen veranderen. Je kunt ook een abonnement op Nest Aware nemen om meer relevante meldingen te krijgen en ongewenste meldingen weg te filteren.

Nest Aware-abonnementen

Als je een abonnement hebt op Nest Aware, kan je camera je een melding sturen als deze een onbekende of bekende ziet. Je krijgt dan ook een melding als er iets gebeurt in een gedefinieerd gebied binnen het gezichtsveld van de camera.

Problemen met de camera oplossen

In deze artikelen wordt uitgelegd wat je moet doen als je een foutcode ziet in de app, als er problemen zijn met het streamen en afspelen van videobeelden, als de camera 'offline' weergeeft of geen wifi-verbinding heeft, of als er een probleem is met het geluid.

Garanties

Ga naar de garanties voor Google Nest voor informatie over de garantie voor je camera.