Aan de slag met de Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder

Hier vind je enkele artikelen om je op weg te helpen met de Google Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder: je leert hoe je het apparaat instelt en installeert, wat de lampjes en geluiden betekenen en hoe je de instellingen wijzigt.

De gebruikershandleiding van Nest Protect downloaden

De Nest Protect instellen en installeren

Meer informatie over hoe je de Nest Protect toevoegt aan je account in de Nest-app en hoe je hem installeert.

Basisbeginselen van de Nest Protect

Meer informatie over de werking van de Nest Protect

Een paar zaken worden automatisch door de Nest Protect op de achtergrond geregeld. Zo voert hij bijvoorbeeld een zelftest uit om de batterijen en sensoren te controleren, of een geluidscheck (2e generatie) om zijn luidsprekers, sirene en lichtring te controleren.

Voer zelf ook minstens eenmaal per maand een veiligheidscontrole uit om te checken of de Nest Protects goed werken.

Problemen met de Nest Protect oplossen

In deze artikelen wordt uitgelegd wat je moet doen als je foutcodes ontvangt of als er problemen zijn met de wifi-verbinding. Je vindt er ook informatie over hoe je de batterijen vervangt en de rook- en koolmonoxidemelder schoonmaakt.