Aan de slag met je Nest Doorbell

We hebben een aantal artikelen samengesteld om je te helpen de Nest Doorbell in te stellen en te gebruiken. Hierin kun je lezen hoe je videobeelden bekijkt en deelt, hoe je met bezoekers kunt praten, wat de lampjes en geluiden op de deurbel betekenen en hoe je de instellingen kunt wijzigen.

Als je aan de slag wilt gaan met Nest-camera's, ga je naar Aan de slag met de camera.

Installeren en instellen

Volg altijd de gedetailleerde app-instructies om de deurbel te installeren en in te stellen. Bekijk de onderstaande artikelen voor een voorbeeld van wat je moet doen. De artikelen bevatten ook links naar installatievideo's.

Video van de deurbel bekijken en delen

Je kunt de live videostream van je deurbel bekijken in de app. Als je wilt teruggaan in de tijd om te zien wat er is gebeurd, kun je dit makkelijk doen. Je kunt ook de videostream of clips uit je geschiedenis op verschillende manieren met anderen delen.

De basisbeginselen van de Nest Doorbell

Je kunt via je telefoon en de microfoon van de deurbel met bezoekers praten of vooraf opgenomen snelle reacties gebruiken. De camera laat met lampjes en geluiden weten wat er aan de hand is, maar je kunt deze uitzetten.

Deurbelmeldingen

De deurbel stuurt meldingen naar je telefoon als er iets gebeurt. Maar als je te veel meldingen krijgt of niet genoeg, moet je misschien de instellingen veranderen. Je kunt ook een abonnement op Nest Aware nemen om meer relevante meldingen te krijgen en ongewenste meldingen uit te filteren.

Nest Aware-abonnementen

In de onderstaande artikelen kun je lezen wat je bij een Nest Aware-abonnement krijgt. Je vindt hierin ook andere informatie om je te helpen besluiten of je een abonnement wilt kopen.