Meer informatie over Nachtwacht

Ben je weleens midden in de nacht wakker geworden omdat je rookmelder piepte? Met Nachtwacht is dat verleden tijd. Elke avond wanneer je de lichten uitdoet, licht de Nest Protect kort groen op om je te laten weten dat de batterijen en sensoren in orde zijn. Je weet dan dat je niet 's nachts gewekt wordt en rustig kunt slapen.

De Nest Protect controleert voortdurend zijn interne sensoren, batterijen en
wifi-verbinding. De resultaten van deze Zelfcontrole krijg je elke avond tijdens
Nachtwacht wanneer je de lichten uitdoet. En als de Nest Protects in je huis
met elkaar zijn verbonden, laat Nachtwacht je niet alleen weten of de
dichtstbijzijnde melder goed werkt, maar geeft hij de status van alle Nest Protects
in huis weer.
Nest protect with pulsing green ring
Als de Nest Protect groen oplicht als je de lichten uitdoet, weet je dat de sensoren,
wifi en batterijen van alle andere Nest Protects die onderling verbonden zijn,
in orde zijn.

Als je Nest Protect geel oplicht, is er iets aan de hand met de melder
of met een andere Nest Protect in je huis. Druk op de Nest-knop om
het bericht beluisteren:
protect 2nd gen yellow ring

Als je dit hoort Moet je dit doen

De batterijen van Nest Protect zijn bijna leeg.

Vervang de batterijen.

Meer informatie

Er is een probleem met de sensoren.

Vervang de Nest Protect nu.

Meer informatie

De verbinding met wifi is verbroken geweest.

Volg de stappen voor het oplossen van wifi-problemen.

Meer informatie

Als de dichtstbijzijnde Nest Protect geen problemen ondervindt, hoor je om welke Nest Protect het dan wel gaat.

Je kunt deze berichten van Nachtwacht ook op de Nest-app of internet bekijken.

Wat als ik Nachtwacht niet zie wanneer ik de lichten uitdoe?

Nachtwacht maakt gebruik van de omgevingslichtsensor en gaat alleen aan als het donker wordt in de kamer. Zie je de Nest Protect niet gloeien wanneer je de lichten 's avonds uitdoet, dan is je kamer misschien niet donker genoeg. Het kan gebeuren dat Nachtwacht overdag aangaat als het plotseling donker wordt in de kamer. Nachtwacht kan bijvoorbeeld aangaan als de gordijnen het licht blokkeren of de luiken worden dichtgedaan.

Als je Nachtwacht hebt gemist, doe je gewoon de lichten in de kamer minstens dertig seconden aan en doe je ze vervolgens weer uit om het licht van Nachtwacht te zien. Je kunt berichten van Nachtwacht ook op de Nest-app of internet bekijken.

Als ik Nachtwacht op een van mijn Nest Protects zie, werken ze dan allemaal?

Ja. Als je een Nest Protect groen ziet oplichten tijdens Nachtwacht, wil dat zeggen dat alle Nest Protects in je huis zichzelf hebben gecontroleerd en goed werken.

Kan ik Nachtwacht uitschakelen?

Je kunt het licht van Nachtwacht uitschakelen via de Nest-app of internet. De Nest Protect blijft zichzelf controleren om zeker te weten dat alles werkt, maar licht niet groen op wanneer je's avonds de lichten uitdoet. Als er een probleem optreedt tijdens Zelfcontrole (zoals een batterij die bijna leeg is), laat de Nest Protect je dat weten door geel op te lichten en een bericht te sturen naar de Nest-app.