Diese Seite ist derzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar. Sie können unten auf der Seite eine andere Sprache auswählen. Alternativ lässt sich jede beliebige Webseite mit der integrierten Übersetzungsfunktion von Google Chrome in eine Sprache Ihrer Wahl übersetzen.

De Heat Link opnieuw opstarten of terugzetten op de fabrieksinstellingen

Wanneer je problemen probeert op te lossen, heb je twee resetmogelijkheden: de Heat Link opnieuw opstarten om de verbinding met het netwerk te herstellen, of de Heat Link terugzetten op de fabrieksinstellingen om het apparaat helemaal uit de app te verwijderen en opnieuw te beginnen.

Je kunt de Heat Link opnieuw opstarten of terugzetten op de fabrieksinstellingen door de Nest-knop een bepaalde tijd ingedrukt te houden. De Nest-knop is de grote knop op de voorkant van de Heat Link.

Nest Thermostat E Heat Link

3e generatie Heat Link

2e generatie Heat Link

Nest Thermostat E Heat Link 3rd gen Heat Link

2nd gen Heat Link

Tip: Als je niet zeker weet welk model je hebt, raadpleeg je ons artikel Hoe kan ik zien welke Google Nest-thermostaat ik heb?.

De Heat Link opnieuw opstarten

Het opnieuw opstarten van de Heat Link werkt hetzelfde als wanneer je een computer of telefoon opnieuw opstart. Deze functie schakelt de Heat Link uit en daarna weer in. Nadat de Heat Link weer is ingeschakeld, maakt deze automatisch weer verbinding met je thermostaat en stuurt hij je systeem weer aan volgens je planning.

Heat Link voor Nest Thermostat E

1. Houd de knop op de Heat Link gedurende acht seconden ingedrukt en laat de knop vervolgens los.
  2. Het statuslampje van de Heat Link knippert blauw om je te laten weten dat de Heat Link opnieuw wordt opgestart.
  3. Wacht even en controleer vervolgens de thermostaat. Als je een foutmelding ziet waarin wordt vermeld dat de verbinding met de Heat Link is verbroken, houdt dit in dat het probleem niet is verholpen door opnieuw op te starten en dat je verdere stappen moet ondernemen om het probleem op te lossen. Raadpleeg ons artikel over het oplossen van problemen met foutcodes van je thermostaat.

Opmerking: Als je de knop op de Heat Link langer dan acht seconden ingedrukt houdt, kan het apparaat worden teruggezet op de fabrieksinstellingen. Zie het onderstaande gedeelte voor meer informatie.

Heat Link voor een 3e generatie Nest Learning Thermostat

1. Houd de knop op de Heat Link gedurende tien seconden ingedrukt en laat de knop vervolgens los.
  2. De Heat Link wordt gereset. Dit kan een aantal seconden duren.
  3. Zodra de reset is voltooid, controleer je de kleur van het statuslampje van de Heat Link:

Opmerking: Als je de knop op de Heat Link langer dan tien seconden ingedrukt houdt, kan het apparaat worden teruggezet op de fabrieksinstellingen. Zie het onderstaande gedeelte voor meer informatie.

Heat Link voor een 2e generatie Nest Learning Thermostat

1. Houd de knop op de Heat Link gedurende tien seconden ingedrukt en laat de knop vervolgens los.
  2. De Heat Link wordt gereset. Dit kan een aantal seconden duren.
  3. Zodra de reset is voltooid, controleer je de kleur van het statuslampje van de Heat Link:

Opmerking: Als je de knop op de Heat Link langer dan tien seconden ingedrukt houdt, kan het apparaat worden teruggezet op de fabrieksinstellingen. Zie het onderstaande gedeelte voor meer informatie.

De Heat Link terugzetten op de fabrieksinstellingen

Door de Heat Link terug te zetten op de fabrieksinstellingen, worden alle instellingen gewist en wordt de verbinding met de thermostaat verbroken.

Opmerking: Zet de Heat Link alleen terug op de fabrieksinstellingen als het probleem na alle andere stappen nog steeds niet is opgelost of als je is gevraagd om dit te doen.

Heat Link voor Nest Thermostat E

Belangrijk: Al je de Heat Link voor Nest Thermostat E terugzet op de fabrieksinstellingen, wordt de Heat Link verwijderd uit je account in de app. Je moet in dat geval de Heat Link weer helemaal opnieuw instellen.

1. Verwijder de Heat Link uit je account in de app.
  2. Houd de knop op de Heat Link gedurende twintig seconden ingedrukt. Het statuslampje van de Heat Link wordt geel. Laat de knop los.
  3. Het statuslampje knippert blauw zodra de Heat Link is teruggezet op de fabrieksinstellingen.
  4. Je moet nu de Heat Link weer toevoegen aan de app:
    • Verwijder de kap van de Heat Link zodat je de QR-code op het batterijgedeelte kunt zien.
    • Ga in de app naar Instellingen Icoon van Nest-instellingen en dan Product toevoegen.
    • Volg de instructies op het scherm om de QR-code te scannen en de Heat Link weer toe te voegen aan de app. Wanneer dit wordt gevraagd, laat je de app weten dat de Heat Link al is geïnstalleerd. Zo kun je de instructies voor plaatsing op de muur overslaan.

Heat Link voor een 3e generatie Nest Learning Thermostat

1. Houd de knop op de Heat Link gedurende twintig seconden ingedrukt. Het statuslampje van de Heat Link gaat eerst uit en begint daarna snel geel te knipperen. Laat de knop los.
  2. Het statuslampje knippert blauw zodra de Heat Link is teruggezet op de fabrieksinstellingen.
  3. Normaal gesproken zou de Heat Link automatisch opnieuw verbinding maken met de Nest-thermostaat nadat je de Heat Link hebt teruggezet op de fabrieksinstellingen. Wacht even en controleer vervolgens je thermostaat om dit te bevestigen.
    • Als de thermostaat om een koppelingscode vraagt, kun je onderop de Heat Link een zescijferige code vinden.
    • Als je een foutcode op de thermostaat ziet, raadpleeg je ons artikel over foutcodes van de thermostaat voor stappen om het probleem op te lossen.

Heat Link voor een 2e generatie Nest Learning Thermostat

1. Houd de knop op de Heat Link gedurende twintig seconden ingedrukt.
  2. Wanneer je de knop ingedrukt houdt, gaat het statuslampje van de Heat Link eerst uit en begint het daarna snel groen en geel te knipperen. Laat de knop los.
  3. Het statuslampje knippert groen en geel zodra de Heat Link is teruggezet op de fabrieksinstellingen.
  4. Normaal gesproken zou de Heat Link automatisch opnieuw verbinding maken met de Nest-thermostaat nadat je de Heat Link hebt teruggezet op de fabrieksinstellingen. Wacht even en controleer vervolgens je thermostaat om dit te bevestigen.
    • Als de thermostaat om een koppelingscode vraagt, kun je onderop de Heat Link een zescijferige code vinden.
    • Als je een foutcode op de thermostaat ziet, raadpleeg je ons artikel over foutcodes van de thermostaat voor stappen om het probleem op te lossen.

Tip: Als je je huis wilt verwarmen terwijl de Heat Link niet is verbonden met de thermostaat, kun je de verwarming handmatig in- en uitschakelen door op de knop op de Heat Link te drukken.