Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få flere oplysninger om Nest Home Report

Nest Home Report er en månedlig mail, der opsummerer dit energiforbrug, sikkerhedshændelser og meget mere for Nest-produkterne i dit hjem.

Home Report sendes ud i løbet af første eller anden uge i hver måned. Din første Home Report kan være ufuldstændig, fordi den kun dækker dagene i den måned, hvor dine nye Nest-produkter blev installeret. Hvis du kun har et Google Nest-kamera eller en videodørklokke, modtager du rapporten én gang i kvartalet i januar, april, juli og oktober.

  • Hvis du har ét hjem, samler vi oplysningerne om alle dine produkter i én læsevenlig Home Report.
  • Hvis du har mere end ét hjem, sender vi en separat Home Report for hvert hjem.

Du behøver ikke at vente

I Home Report finder du en oversigt over, hvad dine produkter har foretaget sig. Du kan også til enhver tid tjekke appen for at se de seneste hændelser og den seneste aktivitet, som dine produkter har registreret. Klik på de nedenstående links for at se, hvordan du gør det.

Google Nest-termostat

Google Nest Protect – røg- og kuliltealarm

Nest-kamera og -dørklokke 

Google Nest Secure-alarmsystem

Google Nest × Yale-lås

Find og ret fejl i Nest Home Report

Sådan læser du din Home Report

Home Report er opdelt i forskellige sektioner ud fra de Nest-produkter, du har.

Nests kWh-tæller

Den første sektion i Home Report indeholder et skøn over, hvor mange kilowatt-timer alle Nest-termostater har sparet til dato siden oktober 2011. Energibesparelsen beregnes ud fra den typiske besparelse på opvarmning og køling i procent, der er angivet i flere undersøgelser af Nest-termostaten i den virkelige verden (download undersøgelsen om energibesparelser i PDF-format). Vi anvender denne procentvise besparelse på de faktiske timers opvarmning og køling for alle Nest-termostater i løbet af måneden for at beregne den samlede besparelse for den enkelte måned.

Du kan også finde en henvisning til energibesparelser eller reducering af forurening. 

Bemærk! Energibesparelsen er et skøn og ikke en garanti for, at du vil spare energi.

Værd at vide

Denne sektion skifter hver måned og indeholder oplysninger om Nest og dit hjem, som kan være interessante for dig. Her får du tips til, hvordan du bruger funktioner, nye produkter, energibesparelser og sikkerhed

Nyheder om Nest

Denne sektion omfatter nyere indhold fra Nest, som kan være interessant for dig. Det kan være nyheder om virksomheden, oplysninger om Nest-funktioner eller historier om Nest-kunder.

Kudos og underretninger

Øverst i rapporten kan du også finde Kudos. Oftest får du Kudos, hvis du har brugt energi på en mere effektiv måde end tidligere, eller hvis du har været bedre til at sænke dit energiforbrug end andre Nesters. Du kan f.eks. optjene Kudos, når du justerer din tidsplan, så du sparer mere fra måned til måned, eller ved ikke at aktivere nogen alarmer i en længere periode.

I stedet for Kudos kan du se underretninger, hvis der er sket en sikkerhedshændelse som f.eks. en Heads-Up i den forgangne måned, eller hvis batterierne i dit Nest-produkt er ved at løbe tør for strøm.

Nest-termostater

Furnace Heads-Up

Hvis din Nest-termostat registrerer, at dit fyr slukker i stedet for at varme, kan der være et problem med dit system. Du modtager underretningen Furnace Heads-Up i appen og på din termostat, så du kan teste dit system og om nødvendigt aftale en tid til service med en HVAC Pro. Du finder også en oversigt øverst i din Home Report for den måned, hvor du fik en Heads-Up.

Bemærk! Hvis du allerede har løst problemet, vises denne underretning stadig i din Home Report for den pågældende måned. Det betyder ikke, at der stadig er et problem. Det er blot en påmindelse i tilfælde af, at du endnu ikke har prøvet at gøre noget ved underretningen.

Om oversigten Energi

Hvis der ikke er modtaget en hel måneds data fra din termostat, fremgår dette øverst i Home Report. Hvis det er tilfældet, giver Nest sit bedste bud på, hvor mange timers opvarmning og køling du har brugt, og viser så meget af Home Report som muligt.

Sammenligning fra måned til måned

Hvis din Nest-termostat har været tilknyttet appen i to hele måneder, laver Nest en hurtig sammenligning mellem den forgangne og den forrige måned. Dette giver dig mulighed for at se, om dit system har været tændt mere eller mindre i denne måned.

Hvis din Nest-termostat kun har været tilknyttet appen i én måned, viser vi kun oplysningerne om opvarmning og køling for den pågældende måned.

Køletimer er blå, varmetimer er orange. Hvis din termostat slet ikke har nogen data for sidste måned, vises der en brudt linje for den forrige måned og ingen forbrugstal.

Hvorfor er dit energiforbrug ændret?

Her kan du se årsagen til, at du har brugt flere eller færre timers opvarmning eller køling i denne måned. En til tre faktorer, der har haft den største effekt på dit energiforbrug, fremhæves. Dette vises muligvis kun lejlighedsvist, når der er tilstrækkeligt med oplysninger til at forklare ændringen.

Nest tager flere årsager til ændringen i dit energiforbrug med i betragtning. Det kan f.eks. være vejret, ændringer i din tidsplan, manuelle temperaturjusteringer, indstillinger for og brug af Eco Temperatures, Airwave, slukning af din Nest-termostat, tilføjelse af en ny Nest-termostat, antallet af dage i måneden m.m.

Der bør blive vist et ikon for hver enkelt årsag, og ud for det kan du se, hvordan og hvorfor den har påvirket dit energiforbrug.

Sådan tager Home Report højde for ændringer i dit energiforbrug

Et kig på dine Leafs

Denne sektion viser dig, hvor mange Nest Leafs du har fået i denne måned. Hvis du har fået flere Leafs end de fleste Nesters, vises denne oplysning også.

Få flere oplysninger

Nest Protect – røg- og kuliltealarmer

Sikkerhedsresumé

Hvis du har en Nest Protect, får du et resumé af din sikkerhedshistorik med oplysninger om modtagne Heads-Up og underretninger om nødsituationer samt tests, du har udført. Øverst finder du ikoner for røg- og kuliltesensorer samt batteriniveau og Wi-Fi-forbindelse. Hvis alt er i orden, bør ikonerne være grønne. Hvis der er noget, du skal være opmærksom på, bør de være gule. Få flere oplysninger i Nest-appen.

Sådan beregner Home Report antallet af dage siden din sidste Protect-underretning

Sikkerhedsoversigt

Her finder du en tjekliste med batteristatus, Wi-Fi-forbindelse og sensorstatus for alle dine Nest Protect-enheder. Status for batteri og sensorer er fra den sidste dag i den forgangne måned, og oplysningerne om forbindelsen er et resumé af måneden, så noget kan have ændret sig, siden vi oprettede denne mail til dig. Du kan altid tjekke den aktuelle status for din Nest Protect (og andre Nest-produkter) i Google Home-appen eller Nest-appen.

Sådan tjekker du status for din Nest Protect

Nest Protect-historik

Du får også en sektion med din Nest Protect-historik, hvis der har været røg- eller kuliltehændelser, eller hvis du har udført en manuel test i den seneste måned. Her kan du se klokkeslæt og sted for det, der er sket, samt årsagen til det.

Nest-kameraer

Kvartalsrapport for Nest Cam

Hvis du har et Nest-kamera eller en Nest Doorbell, modtager du et resumé for hvert kvartal med tips til og oplysninger om, hvordan du får mest muligt ud af dine kameraer og Nest Aware.

Var disse oplysninger nyttige?

Hvordan kan vi forbedre siden?
Søgning
Ryd søgning
Luk søgning
Google-apps
Hovedmenu
17662317864931662658
true
Søg i Hjælp
true
true
true
true
true
1633396
false
false