Slet videohistorik og øjebliksbilleder

Du kan til enhver tid slette hele videohistorikken fra dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke. Dette sletter også eventuelle øjebliksbilleder i videohistorikken. Du kan ikke gendanne videohistorikken eller øjebliksbillederne, når de er slettet.

Slet historik og øjebliksbilleder manuelt

Her er nogle vigtige ting, du skal være opmærksom på, inden du sletter dit kameras eller din dørklokkes videohistorik:

• Når du sletter dit kameras videohistorik, ryddes al videohistorik og alle øjebliksbilleder, der er optaget eller taget frem til det pågældende tidspunkt.
  • Når din videohistorik og dine øjebliksbilleder er blevet slettet, kan de ikke gendannes. Vi gemmer ikke nogen backup.
  • Vær opmærksom på, at dette kun påvirker det kamera, du har valgt. Videohistorikken og øjebliksbillederne fra dine øvrige kameraer slettes ikke.
  • Opret og gem videoklip af de dele, du vil beholde, før du sletter dit kameras videohistorik.

Tip! Hvis du ikke har et Nest Aware-abonnement, og du ikke længere vil modtage øjebliksbilleder af aktivitet i kameraets videohistorik, kan du deaktivere øjebliksbilleder.

Home-appen

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på Indstillinger Slet videohistorik.
  4. Tryk på Slet for at bekræfte. Al videohistorik og alle øjebliksbilleder fra dit kamera slettes permanent.

Nest-appen

1. Åbn Nest-appen Nest app.
  2. Vælg dit kamera.
  3. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger.
  4. Rul ned, og tryk på Delete video history (Slet videohistorik).
  5. Tryk på Delete history (Slet historik) for at bekræfte. Al videohistorik og alle øjebliksbilleder fra dit kamera slettes permanent.

Deaktiver videohistorik

Hvis du har et Nest Cam (med ledning), et Nest Cam (med batteri) og en Nest Doorbell (med batteri), kan du til enhver tid deaktivere videohistorik for dit kamera i Home-appen.

Vigtigt! Når du deaktiverer videohistorik for dit kamera, slettes al videohistorik og alle øjebliksbilleder.

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på Indstillinger Video Videohistorik.
  4. Vælg Videohistorikken er tom for at deaktivere historikken for dit kamera og slette gemte optagelser og øjebliksbilleder i appen.

Historik og øjebliksbilleder slettes automatisk

Videohistorik og øjebliksbilleder udløber og slettes automatisk ved normal brug. Her er flere oplysninger om, hvornår du kan forvente, at dette sker.

• Videohistorikken udløber løbende.
    • Afhængigt af det Nest Aware-abonnement, du har, udløber og slettes dit kameras ældste optagelser og øjebliksbilleder automatisk efter et bestemt antal dage.
    • Hvis du ikke har et abonnement, kan dit kamera gemme din aktivitet i op til 3 timer, før den udløber og slettes. Nyere kameraer tilbyder op til 3 timers hændelsesbaseret optagelse, mens ældre kameraer i stedet tilbyder op til 3 timers øjebliksbilleder.
  • Videohistorikken slettes, når du fjerner et kamera fra appen eller opsiger et Nest Aware-abonnement.
    • Den videohistorik, der er gemt i Nest Aware, slettes ved udgangen af din sidste faktureringsperiode, eller hvis du fjerner alle kameraer fra din konto.
    • Videohistorik og øjebliksbilleder fra Nest Aware (1. generation) slettes, hvis du fjerner et kamera fra din konto, eller hvis du opsiger dit abonnement.