Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Night Vision

Night Vision-funktionen på Google Nest-kameraer bruger kraftige infrarøde LED-lamper til at oplyse synsfeltet, når det er mørkt. Når Night Vision er indstillet til Automatisk, skifter Nest-kameraer kun mellem normal tilstand og nattilstand, når lyset langsomt forsvinder. Det kan f.eks. være ved skumringstid eller daggry, hvor der er begrænset med lys. Nogle kameraer skifter frem og tilbage mellem normal tilstand og nattilstand, hvilket kan gøre videoen for lys eller for mørk.

Grundlæggende oplysninger om Night Vision

• Når Night Vision er aktiveret, og lyset tændes i synsfeltet, skifter dit Nest-kamera automatisk tilbage til normal videotilstand.
  • Nest-kameraet kan også registrere, hvis nogen prøver på at blænde det ved pludselig at rette en lommelygte mod kameraet. I sådanne situationer vil Night Vision forblive aktiv, så du kan se, hvad den ubudne gæst er ude på.
  • De infrarøde LED-lamper er placeret, så de oplyser hele kameraets vidvinklede synsfelt og ikke kun fremhæver objekter i midten.
  • Rækkevidden på Night Vision afhænger af, hvor meget lys der er, og hvilket kamera eller hvilken dørklokke du har. Test dit kameras videooptagelse eller livevideo, når det er mørkt, så du kan justere placeringen af kameraet og eventuelt tilføre mere belysning.
  • Hvis der er lyskilder i området, kan dit kamera se endnu længere.
  • Når Night Vision er aktiveret, streames videoen i sort/hvid, selv hvis der er rigeligt med lys.

Skift indstillinger for Night Vision

I de fleste tilfælde er det bedst at indstille Night Vision til Automatisk, så funktionen automatisk slår til og fra.

• Når dit kamera er indstillet til Automatisk, aktiveres Night Vision automatisk, når det bliver mørkt, og deaktiveres igen, når der er nok omgivende lys.
  • Hvis du vælger Altid aktiveret, forbliver Nattesyn aktiveret, indtil du skifter til Automatisk eller Fra, selv hvis der er nok omgivende lys. Denne indstilling er praktisk, hvis du gerne vil kunne se en mørk del af et område, der ellers har rigeligt lys.

Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder
  3. Hold fingeren på enhedens felt  Mere More menu  Indstillinger .
  4. Tryk på Video. Under Nattesyn skal du vælge Altid aktiveret, Automatisk eller Fra.

Nest-appen

1. Vælg det relevante kamera på startskærmen.
  2. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger.
  3. Vælg Night Vision Nestcam Night Vision icon.
  4. Skift til Fra, Automatisk eller Altid aktiveret.