Kom godt i gang med dit Nest-kamera

Med Google Nest-kameraer kan du se livevideo døgnet rundt i dit hjem, få Activity Alerts på din telefon, når der sker noget, gemme videoklip og meget mere. Denne artikel hjælper dig med at komme godt i gang med nogle af de mest populære funktioner i dit Nest Cam.

Hvis du har Nest Doorbells skal du følge vejledningen til, hvordan du kommer godt i gang med at bruge din videodørklokke.

Installer dit kamera

Vælg dit kamera nedenfor for at downloade installationsvejledningen til produktet eller konfigurere dit Nest Cam.

Bemærk! Hvis du har problemer med at åbne vejledningen ovenfor, kan det være nødvendigt at downloade og installere en PDF-læser som f.eks. Adobe Acrobat Reader.

Sådan ser og deler du kameraets video

Nest Cams har flere måder, hvorpå du kan se, redigere og dele dit kameras video. Du kan se livevideo og optaget historik med appen. Du kan også dele din videostream eller klip fra din historik med andre.

Kameranotifikationer og -indstillinger

Dit Nest-kamera sender notifikationer til din telefon, når der sker noget, men hvis du modtager for mange eller for få underretninger, kan det være en god idé at ændre indstillingerne. Du kan også tilføje et Nest Aware-abonnement for at få mere relevante underretninger og bortfiltrere dem, du ikke vil have.

Nest Aware-abonnementer

Med et Nest Aware-abonnement kan dit kamera give dig besked, når det registrerer en fremmed, et kendt ansigt, eller når der sker noget i et foruddefineret område af kameravinklen.

Fejlfinding af kameraproblemer

Disse artikler forklarer, hvad du skal gøre, hvis du støder på en fejlkode i appen, hvis du har problemer med videostreaming eller afspilning, hvis dit kamera har problemer med offline- eller Wi-Fi-forbindelsen, eller hvis der er et problem med kameraets lyd.

Garantier

Gå til Google Nest-garantierne for at få oplysninger om garantien for dit kamera.