Kom godt i gang med at bruge røg- og kuliltealarmen Nest Protect

Her kan du finde artikler, der hjælper dig med at komme godt i gang med at bruge røg- og kuliltealarmen Google Nest Protect, herunder artikler, der forklarer, hvordan du konfigurerer og installerer alarmen, hvad de forskellige lamper og lyde betyder, og hvordan du ændrer indstillingerne.

Download brugervejledningen til Nest Protect

Sådan konfigurerer og installerer du Nest Protect

Få flere oplysninger om, hvordan du føjer Nest Protect til din konto i Nest-appen, og hvordan du installerer den.

Det grundlæggende om Nest Protect

Få flere oplysninger om, hvordan Nest Protect fungerer

Din Nest Protect udfører nogle arbejdsopgaver i baggrunden, såsom automatisk at køre Self Test for at tjekke batterier og sensorer og Sound Check (2. generation) for at tjekke højttalere, alarm og lysring.

Derudover anbefales det, at du kører et Safety Checkup minimum en gang om måneden for at tjekke, at din Nest Protect fungerer, som den skal.

Fejlfinding af Nest Protect

Disse artikler forklarer, hvad du skal gøre, når du får en fejlkode eller har problemer med Wi-Fi-forbindelsen, hvordan du udskifter batterierne, samt hvordan du rengør din røg- og kuliltealarm.