Kom godt i gang med din Nest Doorbell

For at hjælpe dig i gang har vi medtaget nogle artikler om, hvordan du konfigurerer og bruger din Nest Doorbell, f.eks. hvordan du ser og deler video, hvordan du taler med besøgende, hvad lysene og lydene betyder på din dørklokke, og hvordan du ændrer indstillingerne.

Kom godt i gang med at bruge dine Nest-kameraer ved at gå til Kom godt i gang med at bruge dit kamera.

Installation og konfiguration

Du skal altid følge den detaljerede vejledningen i appen for at installere og konfigurere din Doorbell. Du kan se en forhåndsvisning af, hvad du skal gøre, i artiklerne nedenfor. Artiklerne har også links til videoer om installation.

Se og del video fra din Doorbell

Du kan se livevideostreamen fra din Doorbell i appen. Du kan nemt spole tilbage for at se, hvad der er sket. Du kan også dele din videostream eller klip fra din historik med andre personer på forskellige måder.

Grundlæggende oplysninger om Nest Doorbell

Du kan tale med besøgende via din telefon og Doorbells mikrofon eller bruge forudindspillede hurtige svar. Dit kamera bruger sine lys og lyde til at underrette dig om, hvad der sker, men du kan slå dette fra efter behov.

Doorbell-notifikationer

Din Doorbell sender notifikationer til din telefon, når der sker noget, men hvis du modtager for mange eller for få underretninger, kan det være en god idé at justere indstillingerne. Du kan også tilføje et Nest Aware-abonnement for at få mere relevante underretninger og bortfiltrere dem, du ikke vil have.

Nest Aware-abonnementer

I artiklerne nedenfor kan du få et overblik over, hvad du får med et Nest Aware-abonnement, samt andre oplysninger, så du kan træffe en velovervejet beslutning, før du køber et abonnement.