Kom godt i gang med at bruge din Nest × Yale-lås

Nest understøtter ikke længere Nest Secure. Dine Nest Secure-enheder fungerer ikke længere i Nest-appen og kan ikke oprette forbindelse til internettet. Du kan ikke bruge Nest-appen til at tjekke status for dine Nest Secure-enheder, styre dine Nest Secure-enheder eller modtage notifikationer fra dit alarmsystem.

Du kan få flere oplysninger i dette indlæg i hjælpeforummet.

Her finder du nogle artikler, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang med at bruge din Google Nest × Yale-lås. Vi har også inkluderet en version af installationsvejledningen, som kan downloades, og som følger med i æsken.

Download de dokumenter, der fulgte med din Nest x Yale-lås

Der følger trykt materiale med i æsken med Nest × Yale-låsen, som kan hjælpe dig med at installere låsen. Efter installationen skal du bruge Nest-appen til at følge vejledningen i, hvordan du konfigurerer den med din konto. Vi har inkluderet nogle artikler nedenfor for at hjælpe dig med at komme i gang med at bruge din lås.

Bemærk! PDF-filerne ovenfor bør åbne direkte i din browser. Hvis du har problemer med at se dem, kan det være nødvendigt at downloade og installere en PDF-læser som f.eks. Adobe Acrobat Reader.