Konfigurer Nest Protect ved hjælp af appen

• Konfigurer Protect med Nest-appen, inden du monterer den i loftet eller på væggen. Du skal scanne en QR-kode på bagsiden af din Protect-enhed for at føje den til appen.
  • Appen har en detaljeret vejledning og guider dig gennem konfigurationen og installationen af Protect.
  • I denne artikel kan du se en oversigt over konfigurationen samt hjælp til fejlfinding.
  • Når du har føjet din Protect-enhed til appen, kan du få underretninger på din telefon, slå lyden fra alarmer via appen og meget mere. Hvis du ikke føjer din Protect-enhed til Nest-appen, advarer den dig stadig, når den registrerer røg og kulilte (CO), men du får ikke notifikationer fra appen.

I videoen kan du se en forsmag på, hvordan du konfigurerer og monterer Protect-enheden.

How to set up Nest Protect with the Nest app

Du skal bruge følgende for at komme i gang

• Nest Protect
  • Wi-Fi- og internetadgang på samme sted, hvor du installerer din Protect (dit hjems Wi-Fi-netværk)
  • Adgangskoden til Wi-Fi-netværket
  • Telefon eller tablet
  • Den nyeste version af Nest-appen
  • En Nest- eller Google-konto

1. Placer din Protect-enhed i nærheden af din Wi-Fi-router

• Placer din Protect-enhed på et bord i nærheden af din Wi-Fi-router, så du har nem adgang til den, når du konfigurerer den.
  • Undlad at trække batterifligen ud. Appen fortæller dig, hvornår du skal gøre det. Hvis du allerede har gjort det, er det ikke noget problem. Du kan trykke på knappen for at vække din Protect-enhed, når det er nødvendigt.

Hvis du installerer mere end én Protect-enhed

• Konfigurer alle dine Protect-enheder samtidigt, og føj dem til Nest-appen, inden du monterer dem i loftet eller på væggen.
2. Aktivér Wi-Fi og Bluetooth på din telefon
  1. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret, og at din telefon har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk, som du forbinder Protect til.
    Vigtigt! Nogle gange opretter telefoner og tablets ikke straks forbindelse til Protect via Wi-Fi og skifter automatisk til mobildata.
  2. Deaktiver mobildata midlertidigt på din telefon. Når konfigurationen er gennemført, kan du aktivere mobildata igen.
  3. Tjek Wi-Fi-indstillingerne. Nogle enheder har indstillinger for automatisk netværksskift, som også bør deaktiveres.
    • Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Undgå dårlige forbindelser. Du kan aktivere indstillingen igen, når konfigurationen er fuldført.

Du skal muligvis slukke og genstarte din telefon eller tablet, før disse ændringer træder i kraft. Når du har genstartet, skal du tjekke, at Wi-Fi er slået til igen.

3. Hent Nest-appen

• Hvis du ikke allerede har Nest-appen, skal du gå til Google Play Butik eller Apple App Store for at downloade den.
  • Hvis du allerede har Nest-appen, skal du tjekke, at du har den nyeste version.

4. Log ind på din konto.

Hvis du er ny, bliver du bedt om at oprette en konto. Log ind, hvis du ikke allerede har gjort det.

5. Føj Protect til appen

• Hvis du har fået din Protect-enhed fra en tidligere ejer, eller du flytter din Protect-enhed til dit nye hjem, skal du gendanne fabriksindstillingerne.  Fabriksindstillingerne skal gendannes på Protect-enheden, før du kan føje den til din konto.
  • Hvis dette er dit første Nest-produkt, skal du trykke på Add New [Tilføj ny] på appens startskærm.
  • Hvis du allerede har et Nest-produkt på din konto, skal du trykke på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger og derefter Tilføj produkt .

6. Scan QR-koden

Nest-appen bør nu tænde din telefons kamera. Brug det til at scanne QR-koden på bagsiden af din Protect-enhed.

Fejlfinding af QR-kodescanning

Appen registrerer automatisk, at du tilføjer en Protect-enhed, og guider dig gennem konfigurationen.

Tip! Skriv adgangskoden for hver Protect-enhed, du installerer, ned, og opbevar dem på et sikkert sted. Adgangsnøglen består af 6 cifre på bagsiden ud for QR-koden. Dette kan spare dig tid i fremtiden, hvis du på et tidspunkt fjerner din Protect-enhed fra appen og skal tilføje den igen.

7. Fortæl din Protect-enhed, hvor du vil montere den

Vælg en placering på listen over rum i appen. Protect-enheden nævner det rumnavn, du har valgt, under en Heads-Up-advarsel eller Emergency Alarm. Du kan også tilføje en etiket eller oprette et tilpasset navn.

Du kan altid ændre disse oplysninger senere, hvis du har brug for det.

8. Tag Protect-enhedens batteriflig ud

Træk den blå flig ud på din Protect. Enheden byder dig velkommen med et blåt lys.

Hvis du ikke kan se et blåt lys, eller du ikke får en velkomsthilsen, når du fjerner batterifligen:

1. Fjern batterierne fra din Protect-enhed.
  2. Tjek, om der er stykker af fligen i batteribakken.
  3. Sæt batterierne i igen. Sørg for at skubbe dem helt ind.
protect 2nd gen pull battery tab

Hvis du tidligere har trukket fligen ud, og lyset ikke længere lyser blåt, skal du trykke på knappen på Protect-enheden for at vække den.

Bemærk! Hvis du allerede har knyttet en Protect-enhed til appen, kan du muligvis springe nogle af de følgende trin over. Appen fortæller dig præcis, hvad du skal gøre.

9. Forbind Protect-enheden til Wi-Fi

• Vælg det ønskede Wi-Fi-netværk på listen over tilgængelige netværk i appen.
  • Hvis du allerede har knyttet en Protect-enhed til Nest-appen, opretter din nye Protect automatisk forbindelse til både din anden Protect-enhed og dit andet Wi-Fi-netværk. Hvis din nye Protect-enhed ikke opretter forbindelse:
    • Flyt din telefon og den nye Protect-enhed tættere på din anden Protect-enhed for at sikre, at de er inden for rækkevidde.
    • Tryk på knappen på din anden Protect-enhed.

Hvis du får en fejlkode eller har brug for mere hjælp, kan du læse disse artikler:

10. Vælg indstillinger for Pathlight

Vælg indstillinger for Pathlight, så Protect-enheden kan lyse vej for dig i mørket. Du kan vælge, om tilstanden skal være deaktiveret, aktiveret eller altid aktiveret.

11. Afslut konfiguration

Protect-enheden opretter forbindelse til internettet, vises i Nest-appen, og lysringen bliver grøn.

12. Føj en etiket til din Protect-enhed

Skriv den dato og det rumnavn, du valgte, ned på bagsiden af hver Protect-enhed. Det gør det nemmere at holde styr på, hvor de skal monteres.

Bemærk! Du kan også trykke på knappen på din Protect-enhed for at høre, hvor den skal placeres.

protect 2nd gen back label

13. Tilføj endnu en Protect-enhed, hvis du har en

Nest-appen spørger dig, om du har flere Protect-enheder. Hvis det er tilfældet, kan den guide dig gennem en hurtigere konfiguration for resten af enhederne. Tryk på Add another Nest Protect (Tilføj endnu en Nest Protect), så guider appen dig gennem konfigurationen af din anden Protect-enhed.

Tryk på Næste, hvis du er færdig med at konfigurere dine Protect-enheder.

14. Vælg indstillinger for Sound Check

Sound Check giver dine Protect-enheder mulighed for automatisk at teste højttaleren og alarmen én gang om måneden. Vælg dine foretrukne indstillinger nu, eller skift dem når som helst i appen.

15. Montér Protect

Gå til Montér Nest Protect for at få en vejledning i, hvordan du monterer

Ligesom med alle andre røgalarmer er det vigtigt at holde Protect-enheden fri for støv. Brug støvhætten eller den æske, den blev leveret i, for at beskytte enheden mod støv, indtil du er klar til at montere den.