Del livevideo fra Nest-kameraet

Hvis du gerne vil have, at andre skal kunne få adgang til livevideo fra dit Google Nest-kamera eller din dørklokke, kan du dele den på flere forskellige måder, uden at du behøver at oplyse din kontomailadresse og adgangskode til appen (del aldrig din adgangskode med nogen).

Den mest almindelige måde er at invitere et nyt medlem via Home-appen eller Family Accounts i Nest-appen.

Ældre kameraer, der styres med Nest-appen, kan dele video på flere måder: Med et adgangskodebeskyttet link eller med et offentligt link. Hvis du vil dele kameraets video med andre, men ikke vil dele adgangen til dit hjem og alle enheder i det, kan du dele dit kameras video offentligt eller med et adgangskodebeskyttet link.

Forskellene mellem metoderne til kameradeling

Metode til deling Dette deles Visning af livestream Visning af videohistorik Underretninger Styring af kameraer
Medlem af Nest-familien eller Google Home

Alle kameraer

(og andre produkter i hjemmet)

Ja Ja Ja

Ja

(og andre produkter i hjemmet)

Offentligt link (kun kameraer i Nest-appen) Kameraer, der administreres med Nest-appen Ja Nej Nej Nej
Link med adgangskode (kun kameraer i Nest-appen) Kameraer, der administreres med Nest-appen Ja Nej Nej Nej

Del dit kamera via en invitation i appen

Vigtigt! Brugere med delt adgang til dit hjem via Home- eller Nest-appen kan styre og få adgang til alle Google Nest-produkter i dit hjem. De kan ændre indstillinger, fjerne produkter fra din konto og meget mere, så du bør kun dele adgangen med brugere, du har tillid til.

1. Send en invitation til dit hjem via Home-appen eller Nest-appen til de brugere, du gerne vil dele dit kameras videofeed med.
  2. Når en bruger accepterer din invitation, kan vedkommende se livevideo fra alle de kameraer, du har i dit hjem. Brugeren kan også få underretninger om bevægelse, lyd og meget mere. Hvis kameraet har et Nest Aware-abonnement, kan brugeren se kameraets optagede videohistorik.

Del din videostream via et offentligt eller privat link (kun Nest-appen)

Denne vejledning gælder kun for kameraer og dørklokker, der administreres i Nest-appen.

1. Log ind på home.nest.com på en computer. Dit kameras privatlivsindstillinger kan ikke ændres på en telefon eller tablet.
  2. Vælg det kamera, du vil dele, og klik på Indstillinger øverst til højre.
    Bemærk! Hvis Indstillinger ikke vises, skal du gøre vinduet større.
  3. Klik på Kameradeling.
  4. Vælg en indstilling for deling:
    • Del med adgangskode: Dette giver bestemte personer mulighed for at se dit kameras livestream. De skal bruge linket til dit kamera og den adgangskode, du har angivet. Op til 10 personer kan se din videostream på samme tid.
      Bemærk! Adgangskoden skal være på mindst 8 tegn, indeholde både store og små bogstaver samt mindst 1 tal og symbol. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke bruge den adgangskode, du bruger til at logge ind i Nest-appen, til også at dele dit kamera.
    • Del offentligt: Dette gør det muligt for alle med linket at se dit kameras videostream. Der skal ikke bruges nogen adgangskode.

5. Klik på Acceptér, og del med adgangskode for at bekræfte.
  6. Der oprettes et link til dit kamera. Kopiér det for at dele det med andre, indlejre det på et website eller uploade det til sociale medier.

Bemærk! Du kan ikke tilpasse linket, men du kan ændre adgangskoden, hvis du har angivet en. Du kan ændre den ved at gå tilbage til denne side og klikke på Skift adgangskode. Hvis du vælger at stoppe med at dele dit kamera og derefter dele det igen, genereres der et nyt link.

Stop med at dele din videostream (kun Nest-appen)

Denne vejledning gælder kun for kameraer og dørklokker, der administreres i Nest-appen. Hvis du ikke længere vil dele med andre i Home-appen, skal du fjerne medlemmet af hjemmet fra dit hjem.
  1. Log ind på home.nest.com på en computer. Dit kameras privatlivsindstillinger kan ikke ændres på en telefon eller tablet.
  2. Vælg det kamera, du vil stoppe med at dele.
  3. Klik på Indstillinger . Hvis du ikke kan se Indstillinger , skal du gøre dit webbrowservindue større.
  4. Klik på Kameradeling og derefter Stop kameradeling.