Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Konfigurer en tidsplan for kameraet via Nest-appen

Du kan indstille dit Nest-kamera til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, uanset om der er nogen hjemme eller ej. Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på kameraer, der styres af Nest-appen.

Før du går i gang

Deaktiver funktionen til automatisk skift af tilstand for dit kamera, hvis du bruger en tidsplan. Hvis du bruger en tidsplan og funktionen til automatisk skift af tilstand samtidig, fungerer dit kamera muligvis ikke korrekt og kan slukke og tænde på uventede tidspunkter. Brug kun én af indstillingerne, aldrig begge på samme tid.

Afhængigt af, hvilken app du bruger til at styre dine kameraer, kan du slå funktionen til automatisk skift af tilstand fra via Home/Away Assist (Nest-appen) eller via rutinerne Hjemme og Ikke hjemme (Home-appen). Hvis du er i tvivl om, hvilken en af dem du brugte, kan du tjekke begge to.

Vigtigt! Hvis du har andre Nest-produkter i dit hjem, kan du stadig indstille dem til at skifte tilstand automatisk, når du forlader hjemmet eller kommer hjem. Det er kun nødvendigt at slå automatisk skift af tilstand fra for kameraer, der bruger en tidsplan.

Opret en tidsplan for et kamera

1. Vælg dit kamera med Nest-appen.
  2. Tryk på Indstillinger Tidsplan.
  3. Slå Tidsplan til.
  4. Vælg den ugedag, du vil angive en tidsplan for. Bemærk! Dit kamera er som standard indstillet til at være tændt hele tiden.
  5. Tryk på Tilføj tidspunkt.
  6. Angiv det tidspunkt, hvor dit kamera skal slukke, og det tidspunkt, hvor det skal tændes igen.
  7. Hvis den samme tidsplan skal gentages over flere dage, skal du trykke på Gentag og derefter vælge, hvilke dage du vil bruge tidsplanen på.

Bemærk! Hvis du indstiller dit kamera til at slukke på et bestemt tidspunkt, men klokken allerede har passeret det pågældende tidspunkt, når du opretter tidsplanen, slukker dit kamera først, næste gang det er indstillet til at slukke. Du kan indstille dit kamera til at slukke og tænde op til 32 gange om ugen.

Slå dit kameras tidsplan til eller fra

Hvis du slår kameraets tidsplan fra, husker appen de tidspunkter og ugedage, du har angivet, så du kan slå tidsplanen til, når du igen vil bruge den.

1. Vælg dit kamera med Nest-appen.
  2. Tryk på Indstillinger Tidsplan.
  3. Slå Tidsplan til eller fra.