Sådan monterer du Nest Cam Indoor

Du kan placere Google Nest Cam Indoor på en vandret flade ved hjælp af holderen, eller du kan montere kameraet på en anden flade ved hjælp af magneten eller monteringspladen. Her er nogle tips til hver mulighed.

I denne artikelserie skal du gennemgå følgende trin for at konfigurere dit kamera:

1. Tilføj kameraet i Nest-appen
  2. Placer eller monter kameraet – Du er her
  3. Kom godt i gang med at bruge dit kamera

Når du har konfigureret Nest Cam via Nest-appen, er du klar til at vælge, hvordan det skal monteres.

Vigtigt! Installationen af Nest Cam Indoor er meget anderledes end Google Nest Cam Outdoor.

Tre måder at montere kameraet på

Alle har forskellige behov, og alle hjem er indrettet forskelligt. Derfor har vi designet Nest Cam Indoor, så det let kan installeres stort set overalt og vendes i alle retninger.

Du kan installere Nest Cam Indoor på tre forskellige måder, som beskrives nærmere i afsnittene nedenfor:

• Stil det på en vandret flade som f.eks. en hylde.
  • Brug den magnetiske bund til at sætte det fast på en metaloverflade.
  • Installer metalpladen for at montere kameraet på en væg, i loftet eller på andre ikke-magnetiske overflader.

Kameraholderen giver dig den perfekte vinkel

Uanset hvilken metode du vælger, hjælper den alsidige holder til Nest Cam dig med at vende kameraet i præcis den retning, du vil.

Standeren kan drejes fremad og bagud med et bevægelsesområde på 180°. Derfor kan du f.eks. montere Nest Cam Indoor højt oppe og dreje holderen nedad for at kunne se rummet.

Selve kameraet kan dreje 360° på holderen, og hvis du har et Nest Cam, kan holderen også rotere 360°. På den måde kan du dreje kameraet og holderen for at rette billedet op, hvis du bliver nødt til at montere kameraet i en skæv vinkel.

Du kan endda installere kameraet omvendt i loftet og rotere billedet 180º under kameraindstillingerne for at sikre, at det ser godt ud, når du ser videoen i appen.

camera rotate 180

camera indoor rotate 360

camera rotate 360 with stand

Inden du går i gang

1. Sørg for, at du har konfigureret Nest Cam Indoor via Nest-appen, inden du monterer det. Hvis det er nødvendigt, kan du i stedet konfigurere det ved hjælp af en Mac- eller Windows-computer.
  2. Har du brug for hjælp til at finde en god placering til dit kamera? Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at vælge et godt sted:

Tips til placering af kamera

Sådan beskytter du Nest Cam og videooptagelserne mod tyveri

3. Fjern beskyttelsesfilmen fra linsen på Nest Cam og bunden af standeren. De er der kun for at beskytte kameraet under levering og installation.

4. Gennemgå retningslinjerne for sikkerhed i forbindelse med montering af kameraet. Følg disse retningslinjer for at undgå overophedning og forbrændinger, brand og elektrisk stød eller andre alvorlige skader.

Vigtigt! Installationen af Nest Cam Indoor er meget anderledes end Nest Cam Outdoor.

Monter dit kamera

Når du er klar, skal du vælge, hvordan du vil montere kameraet.

Sådan placeres kameraet på en flad, vandret overflade

Du kan stille Nest Cam Indoor på en hylde, en bordplade eller et bord.
Den medfølgende monteringsplade i metal skal ikke bruges, hvis du vælger denne
mulighed. Stil blot kameraet på fladen, og tjek dets videostream med
Nest-appen.

Hvis dit kamera ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, eller hvis dets videostream
afbrydes, skal du muligvis finde en anden placering, hvor
signalet er stærkere. Selv nogle få centimeter kan gøre en forskel.

Se flere forslag til fejlfinding af Wi-Fi i følgende
artikel:

Fejlfinding af Nest Cam, der har mistet forbindelsen eller er offline

camera indoor with stand

Hvis du vil have flere oplysninger om dit kamera og om, hvordan du tilpasser indstillingerne, kan du læse vores forslag til, hvad du nu skal gøre.

Sådan sættes kameraet fast på en metaloverflade

Der sidder en kraftig magnet af en sjælden jordart i bunden af standeren til Nest Cam Indoor, så den sidder sikkert fast på metaloverflader. Du behøver ikke at bore huller eller bruge monteringspladen af metal for at gøre dette.

Du skal bare sætte Nest Cam Indoor fast på et køleskab, et arkivskab eller en anden overflade af metal. Vi fraråder, at du sætter kameraet fast på en computer eller elektronisk udstyr, da dette kan medføre skader.

Tjek derefter dit kameras videostream ved hjælp af Nest-appen. Hvis kameraet ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, eller hvis dets videostream afbrydes, skal du muligvis finde en anden placering, hvor signalet er stærkere. Selv nogle få centimeter kan gøre en forskel.

Se flere forslag til fejlfinding af Wi-Fi i følgende artikel:

Fejlfinding af Nest Cam, der har mistet forbindelsen eller er offline

Se vores forslag til, hvad du nu skal gøre, hvis du vil vide mere om nogle af kameraets funktioner.

Sådan installeres kameraet på en væg eller i loftet med monteringspladen

Hvis du ikke har en metaloverflade, som den magnetiske bund kan sidde fast på, kan du installere kameraets monteringsplade af metal på en væg eller endda i loftet. Derefter kan du sætte dit Nest Cam fast på pladen og dreje det for at få det billede, du vil have.

1. Sørg for, at den valgte placering er tilstrækkeligt tæt på en stikkontakt i væggen. Prøv at holde kameraet på det sted, du vil placere det, mens strømkablet og adapteren er tilsluttet. Der skal være lidt kabel at give af, bare for en sikkerheds skyld.

2. Tjek Wi-Fi-dækningen ved at se kameraets videostream via Nest-appen.

Hvis kameraet ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, eller hvis videostreamingen afbrydes, skal du muligvis finde en anden placering, hvor signalet er stærkere. Selv nogle få centimeter kan gøre en forskel.

Se flere forslag til fejlfinding af Wi-Fi i følgende artikel:

Fejlfinding af Nest Cam, der har mistet forbindelsen eller er offline

3. Når kameraet kan streame video uden problemer, er det tid til at installere monteringspladen. Hold pladen ind mod væggen, loftet eller en anden overflade, og skru den fast. Sørg for, at kabelsømmet vender i den retning, ledningen skal trækkes. Skruerne er selvskærende, så de er nemme at installere i gipsvægge, træ og gips uden at skulle bore et hul. Hvis du får brug for at bore i hårde materialer såsom beton eller murværk, skal du bruge murplugs, som du kan købe i dit lokale byggemarked.

Vigtigt! Hvis du skal bore huller, bør du kun bore ét til at starte med. Placer monteringspladen på væggen, så det hul, du har boret, er på linje med en af åbningerne i pladen. Brug åbningerne til at guide dig, når du borer de to andre huller. Dette hjælper med at rette alle hullerne ind efter åbningerne.

4. Hvis du har brugt et bor til at skrue skruerne i, skal du efterspænde dem i hånden med en skruetrækker. Dette sikrer, at kameraet er sikkert installeret, og hjælper med at forhindre overspænding og eventuelle skader på vægge og lofter.

1. Sæt Nest Cam fast på monteringspladen. Magneten af en sjælden jordart holder dit Nest Cam sikkert fast, selv hvis du installerer det i loftet.

Vigtigt! Magneter af sjældne jordarter er meget kraftige. Pas på fingrene, når du sætter monteringspladen fast, så du undgår skader.

2. Tjek kameravinklen ved at se på kameraets livestream i Nest-appen, og juster om nødvendigt kameraets position. Du kan også vende billedet i Nest-appen, hvis kameraet vender på hovedet.

Er du klar til at se, hvad dit kamera ellers kan? Se nogle forslags til, hvad du nu skal gøre.

Hvis du på et tidspunkt vil flytte dit Nest Cam til et nyt sted, skal du huske at ændre dets placering via Nest-appen.

I denne artikelserie skal du gennemgå følgende trin for at konfigurere dit kamera:

1. Tilføj kameraet i Nest-appen
  2. Placer eller monter kameraet – Du er lige blevet færdig
  3. Kom godt i gang med at bruge dit kamera

camera indoor mounted