Placer eller monter Nest Cam IQ Indoor

Vi har designet Nest Cam IQ Indoor, så det er nemt og hurtigt at montere stort set overalt. Det har sin helt egen holder, så du ganske enkelt kan stille kameraet på en vandret flade, f.eks. en hylde, og du ikke behøver at bruge værktøj.

Du kan dog også montere det på væggen eller i loftet ved hjælp af Nest Cam IQ Indoor-vægbeslaget eller på et trefodsstativ fra en anden producent, hvis du foretrækker dette.

I denne artikelserie skal du gennemgå følgende trin for at konfigurere dit kamera:

1. Konfigurer og tilslut Nest-kameraet.
  2. Placer eller monter kameraet (denne artikel).
  3. Kom godt i gang med dit Nest-kamera.

Inden du går i gang

1. Tjek, at du har konfigureret dit kamera i appen.
  2. Hvis du stadig ikke ved, hvor du skal placere dit kamera, får du her nogle tips til placering af kameraet.
  3. Fjern beskyttelsesfilmen fra linsen på dit Nest Cam. Det er der kun for at beskytte kameraet under forsendelse og montering.
  4. Gennemgå retningslinjerne for sikkerhed, inden du tager kameraet i brug.

Monter dit kamera med holderen

1. Placer dit kamera på en flad overflade som f.eks. en boghylde eller et skrivebord.
  2. Drej kameraet i holderen for at justere synsvinklen.
  3. Tjek kameraets videostream via appen, og foretag om nødvendigt yderligere justeringer.

Tip! Hvis kameraet ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, eller hvis videostreamingen afbrydes, skal du muligvis finde en anden placering, hvor signalet er stærkere. Selv nogle få centimeter kan gøre en forskel.

Fejlfinding, når Nest-kameraet er offline

Monter dit kamera på en væg eller i loftet

Med vægbeslaget til Nest Cam IQ Indoor kan du fastgøre dit kamera sikkert til væggen, i loftet eller på en anden jævn overflade. Der medfølger en trefodsholder til 1/4"-20 skruer, som du kan skrue dit kamera fast på.

1. Monter vægbeslaget og kameraet

Følg disse trin, når du har konfigureret dit kamera via appen:

1. Find følgende værktøj frem:
    • Et 1/16" bor (til træ) eller et 1/8" bor (til gipsvæg – valgfrit)
    • En Phillips-skruetrækker
    • En hammer
    • En blyant
    • En stige, hvis du vil montere dit kamera højt oppe
    • Alt, som følger med vægbeslaget: murplugs, skruer, kabelklemmer og søm.
  2. Tag kameraet med til det sted, hvor du vil montere det. Sørg for, at det kan streame video fra den pågældende placering. Hvis kameraet mister forbindelsen, kan du prøve at finde et sted, der er tættere på din Wi-Fi-router.
  3. Hold vægbeslaget med den flade, sorte side mod væggen eller loftet. Markér de 2 skruehuller med blyanten. Fjern derefter beslaget, så du er klar til næste trin.
  4. Afhængigt af overfladen skal du forbore skruehuller på en af følgende måder:
    • Gipsvæg: Skru de 2 selvborende, plastikplugs ind i væggen eller loftet. Du kan også forbore to huller med et 1/8" bor og skrue dine plugs ind i dem, hvis du hellere vil det.
    • Træ: Forboringer på 1/16" Du behøver ikke skrue de to plastikplugs i.
  5. Anbring vægbeslaget over de to plugs eller forborede huller, med den flade, sorte side mod væggen. Skru derefter skruerne i. Vægbeslaget bør nu være forsvarligt fastgjort til væggen eller loftet.
  6. Ret trefodshullet i bunden af kameraet ind efter hullerne, og skru bunden fast på beslaget.

2. Juster kameraets vinkel

1. Tjek videoen i appen, og juster kameraets synsvinkel, hvis det er nødvendigt.
  2. Drej kameraets base en smule for at flytte kameraets bevægelsesområde. Sørg for, at dit kamera stadig er forsvarligt fastgjort.
  3. Prøv at skrue vægbeslaget af, roter det 180 grader, og skru det fast igen. Dette bør give dit kamera et andet bevægelsesområde, når det er monteret.

Tip! Hvis dit kameras video vender på hovedet, kan du vende videoen i appen.

3. Monter kabelklemmerne (valgfrit)

Du kan bruge kabelklemmerne til at fastgøre kameraets strømkabel til en væg, så det ser pænere ud.

Monter dit kamera på et trefodsstativ

Nest Cam IQ Indoor har et indbygget hul i trefodsstativet i holderens base, som passer til en 1/4"-20 forlænger (han). Det betyder, at du kan fastgøre kameraet til et trefodsstativ eller en anden type beslag, der understøtter denne form for fastgørelse.