Protect-historik

Når Nest Protect – røg- og kuliltealarm har oprettet forbindelse til Wi-Fi og er føjet til din konto i appen, kan du tjekke hændelser i Protect History.

Primær visning

1. Åbn Nest-appen Nest app.
  2. Tryk på din Protect-enhed.
  3. Tryk på See History [Se historik] for at se hændelser for de seneste 10 dage.

Hver dag har en farvekodet bjælke, der viser dagens vigtigste begivenhed med den højeste prioritet. Hvis der f.eks. var en advarsel om lavt batteriniveau på den samme dag som en Emergency Alarm om røg, fremhæver oversigten Emergency Alarm.

• Grøn: Alt var i orden.
  • Gul: Der blev registreret en Heads-Up-underretning af en eller anden art: Der blev registreret røg eller kulilte, lavt batteriniveau, strømafbrydelse, sensorproblem osv.
  • Rød: Der blev registreret en Emergency Alarm.
  • Grå: Der er ingen data for dette tidsrum, hvilket typisk skyldes et problem med Wi-Fi- eller internetforbindelsen. Find og løs problemer med Protects Wi-Fi-forbindelse, og prøv at downloade dataene igen. Bemærk! Nest Protect-enhederne opdaterer deres historik én gang om dagen. Hvis der mangler oplysninger, kan det derfor være nødvendigt at vente, til de er blevet opdateret. Der kan gå op til 48 timer, før de opdaterede oplysninger vises i appen.

Dagsvisning

• Tryk på en vilkårlig dag for at se de tidspunkter, hvor den pågældende dags begivenheder fandt sted.
  • Begivenhederne markeres med et ikon. Flere begivenheder, der finder sted i nærheden af hinanden, kan blive kombineret under ét ikon.
  • Tryk på et begivenhedsikon for at få flere oplysninger.