Works with Nest understøttes ikke længere

Fra og med 29. september 2023 fungerer Works with Nest-forbindelser (WWN) ikke længere. Du kan fortsætte med at automatisere dit hjem via Works with Google Home (WWGH) ved at oprette rutiner på fanen "Automatiseringer" eller i redigeringsværktøjet til scripts i Google Home-appen, der nu er tilgængeligt som Offentligt preview.

Du kan få flere oplysninger i dette indlæg i hjælpeforummet.

Skift til Works with Google Home

Udvid alle Skjul alle

Skift til Works with Google Home starter med en Google-konto

Hvis du vil bruge dine Nest-enheder med WWGH, redigeringsværktøjet til scripts eller Amazon Alexa, skal du migrere din Nest-konto til en Google-konto. Migreringen kan ikke fortrydes.

Når du migrerer til en Google-konto, får du alle fordelene ved en enkelt konto, strømlinede brugeroplevelser samt muligheden for at forene hjem og medlemmer af hjem på tværs af Nest-appen og Google Home-appen. Du får også adgang til nye funktioner, der er tilgængelige med en Google-konto, Google Home-appen og WWGH-programmet.

Vi anbefaler, at du læser hele denne artikel og de ofte stillede spørgsmål om konti til Nest-appen, før du migrerer din Nest-konto og de tilknyttede data til en Google-konto.

Når du har migreret din konto, skal du tilknytte dine WWGH-enheder i Google Home-appen.

Opret automatiseringer med redigeringsværktøjet til scripts

Redigeringsværktøjet til scripts anvender Google-teknologi til at hjælpe dig med at skabe et tilpasset økosystem for smartenhederne i dit hjem og muliggøre hjælp i hjemmet takket være automatiseringer, der er nemme at oprette og redigere. Hvis du vil oprette eller redigere mere avancerede automatiseringer, giver scriptredigeringsværktøjet til Google Home (tilgængeligt nu som Offentligt preview) dig adgang til de fleste aktiveringsfunktioner og handlinger samt alle funktioner, som understøttes af Google-produkter og tredjepartsenheder.

Avanceret logik, f.eks. flere triggere og booleske betingelser, giver dig mulighed for at administrere dine smartenheder i hjemmet i højere grad, end det i øjeblikket er muligt i appen. Scriptredigeringsværktøjet har mere end 100 nye funktioner, så du kan tilpasse, hvordan dit hjem skal fungere, og hvad det skal hjælpe dig med.

Skift til Alexa-funktionen på Google Home-enheder

Google Nest-funktionen til Alexa fungerer sammen med Google Home-appen, og den erstatter WWN-funktionen til Alexa, der blev deaktiveret 29. september 2023. Med Google Nest-funktionen kan du styre din Nest-termostat og se livestreaming fra dit Nest-kamera via Alexa.

Google Nest-funktionen til Alexa fungerer kun med migrerede Google-konti.

Skift til den nyeste Google Nest-funktion til Alexa

Den nyeste Alexa-funktion på Google Nest-enheder fungerer sammen med Google Home-appen, og den erstatter den aktuelle Alexa-funktion, der kører over Works with Nest, som også deaktiveres den 29. september 2023. Med Alexa-skill på Google Nest-enheder kan du styre din Nest-termostat og se livestreaming fra dit Nest-kamera via Alexa. Google Nest-funktionen til Alexa og andre integrerede økosystemer fra partnere fungerer kun med migrerede Google-konti.

Aktivér den nye Alexa-funktion på Google Nest-enheder

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto.
  3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter + Tilføj.
  5. Tryk på Tjeneste Amazon Alexa-funktion.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at aktivere den pågældende funktion i Alexa-appen.

Se, hvordan du styrer Google Nest-produkter med Amazon Alexa.

Andre WWN-partneradgange

Når du har migreret til en Google-konto, kan du udforske alternative forbindelser, der kan bruges via WWGH-platformen.

• Da WWGH fungerer anderledes, er der også forskel på, hvordan dine Nest- og tredjepartsprodukter til smarthjem fungerer sammen.
  • Alle rutiner, der aktiveres af Nest-, Google- og partnerenheder, konfigureres og administreres via Google Home-appen ved hjælp af rutiner eller scriptredigeringsværktøjet til forbrugere.
  • Nogle af dine eksisterende enheder og forbindelser understøttes muligvis ikke af WWGH. Tjek din enheds app for at finde ud af, om den fungerer sammen med Google.

En af de mest populære WWN-funktioner var automatisk aktivering af rutiner baseret på Nest-statussen Hjemme/Ikke hjemme WWGH fungerer allerede med mange partnere og enheder og kan uden problemer integreres med rutiner. Rutiner giver brugerne mulighed for hurtigt at angive, hvordan deres smartenheder skal fungere sammen, på baggrund af simple triggers – f.eks. om du er på vej ud ad døren eller på vej i seng.

Migrering af Nest og Google Assistent

Vi har strømlinet migreringen af eksisterende Nest-enheder, der allerede har forbindelse til Google Assistent og Home-appen. Når du migrerer din Nest-konto, skal du bare vælge den samme Google-konto, som du bruger til Google Assistent.

Google Assistent og eventuelle Nest-enhedsforbindelser, du tidligere har oprettet, fortsætter med at fungere, ligesom de gjorde før migreringen. Alle dine eksisterende Nest-enhedsnavne, hjem- og rumtildelinger samt Assistent-rutiner bevares og fortsætter efter kontomigreringen.

Hvis du har givet dataadgang til tredjeparter, kan du vælge, hvilke data du vil dele med Google Nest-partnere, ved at bruge vores værktøj til partneradgang.

Meddelelser fra Nest Doorbell (med ledning, 1. generation)

Hvis du vil fortsætte med at modtage dørklokkemeddelelser fra din Nest Doorbell (med ledning, 1. generation) på dine Nest-højttalere og -skærme, skal du migrere din Nest-konto til en Google-konto. Når du har migreret din konto, kan du fortsætte med at modtage disse dørklokkemeddelelser.