Tjek kompatibilitet med Nest-dørklokker

Google Nest-dørklokker kan erstatte den nuværende dørklokke i dit hjem. Nogle dørklokkesystemer er dog ikke kompatible eller kan ikke levere nok strøm. Hvis du har planer om at slutte en Nest-dørklokke til din nuværende dørklokkes ledninger, bør du først bekræfte, at dit dørklokkesystem fungerer.

Krav til strøm og spænding for Nest-dørklokker

Nest Doorbell (med batteri) kan køre på batteri alene, eller den kan tilsluttes ledningerne til dit dørklokkesystem, så den oplades konstant. Den kan derfor fungere i dit hjem – også hvis dit system ikke er kompatibelt.

Nest Doorbell (med ledning) skal tilsluttes dørklokkesystemet i dit hjem. Hvis den ikke er kompatibel, kan du enten kontakte en professionel installatør for at opgradere dit system eller installere dørklokken med strømadapteren til indendørs brug.

Tabellen nedenfor sammenligner de krav til spænding og strøm, som kræves af Nest-dørklokker for at fungere sammen med dørklokkesystemet i dit hjem.

Nest Doorbell (med batteri) Nest Doorbell (med ledning)
Spænding 8 til 24 V AC

16 til 24 V AC (Nordamerika)
12 til 24 V AC (Globalt)

Strøm 10 til 40 VA

10 til 40 VA (Nordamerika)
8 til 40 VA (Globalt)

Frekvens 50 til 60 Hz 50 til 60 Hz

Tips til hjem uden dørklokker eller med komplekse dørklokkesystemer

Hvis dit hjem ikke har en dørklokke

Hvis dit hjem ikke allerede har et dørklokkesystem, er der et par muligheder:

Hvis du har et samtaleanlæg, en dørtelefon eller en anden integreret enhed

Nogle dørklokkesystemer har et indbygget samtaleanlæg, en indbygget dørtelefon eller en dørklokke, der er placeret langt fra hjemmet (f.eks. en yderport). Disse systemer fungerer typisk ikke sammen med Nest-dørklokken.

I dette tilfælde er der et par muligheder:

Installer Nest Doorbell (med ledning)
Installer Nest Doorbell (med batteri)

Tjek systemets kompatibilitet med Nest-dørklokker

Følg denne vejledning for at tjekke, om dit dørklokkesystem er kompatibelt med din Nest-dørklokke.

1. Undersøg, hvordan din dørklokke og din lydenhed får strøm

1. Find dørklokken og lydenheden. Lydenheder til dørklokker er typisk monteret på en væg i nærheden af hoveddøren.
  2. Fjern dækslet på lydenheden til din dørklokke for at undersøge ledningerne. Nogle dæksler kan bare trækkes af, mens andre måske har skruer, der skal fjernes.
  3. Tjek ledningerne indvendigt i lydenheden, og hvordan de er mærket, for at bekræfte, om dørklokkesystemet er kompatibelt.

Hvis lydenheden har to eller flere ledninger

Din dørklokke fungerer sandsynligvis sammen med Nest-dørklokker, men du skal tjekke spændingen.

Mekanisk lydenhed
two wires chime box

Hvis lydenheden har både ledninger og batterier

Din dørklokke fungerer sandsynligvis sammen med Nest-dørklokken, men du skal tjekke spændingen.

Digital lydenhed
battery in electric chimebox

Hvis lydenheden kun har batterier og ingen ledninger

Lydenheder til dørklokker, der kun bruger batterier, fungerer ikke sammen med Nest-dørklokker. I nogle tilfælde kan der være installeret en batteridrevet lydenhed og dørklokke over gamle dørklokkeledninger.

Hvis der er ledninger under den batteridrevne lydenhed og dørklokke, kan ledningerne muligvis tilsluttes en Nest-dørklokke med ledning. Kontakt en lokal Pro-installatør, som kan tjekke, om dine ledninger er kompatible, og installere en ny lydenhed med ledning.

Hvis der ikke er nogen ledninger bag lydenheden, er der et par muligheder:

Du kan ikke bruge lydenheden sammen med disse muligheder. Hvis du vil have din dørklokke til at bruge lydenheden, skal du kontakte en professionel installatør, som kan installere ledningerne til et nyt dørklokkesystem i dit hjem.

Trådløs lydenhed
no wire battery chime box

Hvis lydenheden har ledninger, der ikke er mærket T, F eller R

Hvis din lydenhed har ledninger, der ikke er mærket T (Trans), F (Front) eller R (Rear), er den muligvis kompatibel, men du bør kontakte en professionel installatør for at få den installeret.

Du kan også installere Nest-dørklokken med den valgfri strømadapter til indendørs brug, så du kan slutte dørklokken til en indendørs stikkontakt.

Du har også mulighed for at installere en batteridrevet Nest-dørklokke, så du ikke behøver at slutte den til systemledningerne.

2. Tjek ledningernes spænding

Undersøg, om dit nuværende dørklokkesystem kan levere nok strøm til, at dørklokken kan fungere.

Der er flere måder at tjekke spændingen på. Vælg en valgmulighed for at få flere oplysninger.

Find spændingen for transformeren til din dørklokke

Elektriske transformere er typisk mærket med en spændingsklassificering. Klassificeringen er som regel støbt eller graveret i transformerhuset.

Transformerne kan være svære at finde. Følgende er almindelige steder at placere transformere:

• I kassen med dørklokkens lydenhed
  • I nærheden af dit sikringsskab
  • I kælderen eller krybekælderen under dit hjem

Hvis der går ledninger ud fra din lydenhed eller dørklokke, kan du muligvis følge dem til din transformer, hvis den er installeret i nærheden.

Dit dørklokkesystem bør være kompatibelt med Nest-dørklokker, hvis transformeren er mærket med følgende spændingsklassificeringer:

Nest Doorbell (med batteri)

Nest Doorbell (med ledning)

Krav til spænding (Nordamerika)

8 til 24 V AC

16 til 24 V AC

Krav til spænding (globalt)

8 til 24 V AC

12 til 24 V AC

Dit dørklokkesystem er ikke kompatibelt med Nest-dørklokken, hvis et af følgende er sandt:

• Transformeren har ingen mærkning.
  • Spændingen er over eller under kravet for Nest-dørklokken.

Hvis dit dørklokkesystem ikke er kompatibelt med Nest-dørklokken, er der et par muligheder:

Brug et multimeter til at måle spændingen (mest nøjagtigt)

Advarsel! Vær altid forsigtig, når du arbejder med elektricitet, så du undgår risiko for elektriske stød, personskader eller dødsfald. Husk, at du kan få en professionel installatør til at gøre det for dig, hvis du ikke er tryg ved at arbejde med elektriske ledninger.

Den mest nøjagtige metode til at finde ud af, om dit dørklokkesystem er kompatibelt, er at måle spændingen på systemets ledninger.

Følg denne vejledning for at tjekke spændingen på dørklokkens ledninger.

Vigtigt! Brug et multimeter med metalsonder. "Kontaktløse" spændingstestere (som ofte er formet som en kuglepen) er muligvis ikke følsomme nok til at give dig en korrekt aflæsning.

1. Fjern din nuværende dørklokke fra væggen.
  2. Kobl ledningerne fra dørklokken. Spændingen kan ikke måles nøjagtigt, så længe ledningerne stadig er forbundet med dørklokken.
  3. Følg vejledningen for multimeteret, og mål spændingen på ledningerne.
  4. Sammenlign aflæsningen af spændingen på multimeteret med kravet til spænding for dørklokken i tabellen nedenfor.

Nest Doorbell (med batteri)

Nest Doorbell (med ledning)

Krav til spænding (Nordamerika)

8 til 24 V AC

16 til 24 V AC

Krav til spænding (globalt)

8 til 24 V AC

12 til 24 V AC

Hvis multimeterets aflæsning er inden for spændingskravet, bør systemets ledninger fungere med Nest-dørklokken.

Hvis den målte spænding er enten under eller over kravet, er der et par muligheder:

Kontakt en professionel installatør eller en elektriker

En professionel installatør eller en uddannet elektriker kan måle spændingen i ledningen til din dørklokke eller opgradere dit system, hvis det ikke er kompatibelt. De kan også installere Nest-dørklokken for dig.

3. Installer adapteren til lydenheden, hvis det er nødvendigt

Vigtigt! Nest Doorbell (med ledning) skal installeres med adapteren til lydenheden, der medfølger i æsken. Adapteren til lydenheden skal ikke bruges ved installation med ledning eller batteri af Nest Doorbell (med batteri).

Adapteren til lydenheden gør det muligt at levere konstant strøm til Nest Doorbell (med ledning) via lydenhedens ledninger og beskytter lydenheden mod skader. Uden adapteren til lydenheden kan du desuden opleve summen eller uventede lyde fra lydenheden.

Følg vejledningen i appen for at installere adapteren til lydenheden korrekt.

common final wiring chime image