Føj totrinsbekræftelse til din konto i Nest-appen

Note: This article is for users who have not migrated their Nest account to a Google Account. Learn about Nest accounts and whether you have a migrated account in our FAQs about accounts in the Nest app.

Totrinsbekræftelse er nu påkrævet for alle konti, der ikke er migreret, for at forbedre sikkerheden.

• Totrinsbekræftelse er med til at forhindre andre i at logge ind på din konto i Nest-appen uden din tilladelse.
  • Vigtigt! Hvis du ikke allerede bruger totrinsbekræftelse via sms inden 19. maj 2020, tilmeldes du automatisk totrinsbekræftelse via mail.
  • Du bør altid vælge en unik adgangskode til din konto i Nest-appen og ikke genbruge denne adgangskode andre steder.

Sådan fungerer totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse hjælper med at bevise din identitet, når du logger ind på din konto eller ændrer sikkerhedsindstillingerne.

Som navnet antyder, anvender totrinsbekræftelse 2 forskellige værktøjer:

• Noget, du kender: Når du logger ind på Nest-appen, bliver du bedt om at angive din mailadresse og adgangskode præcis som før.
  • Noget, du har: Når du har angivet din adgangskode, sender Nest en unik, midlertidig bekræftelseskode til din telefon eller mail for at bekræfte din identitet. Angiv koden, når du bliver bedt om det, og så er du inde.

Hvis du konfigurerer totrinsbekræftelse, skal du angive den kode, der sendes til din telefon, hver gang du vil gøre følgende:

• Logge ind på din konto i Nest-appen
  • Skifte adgangskode
  • Nulstille en mistet adgangskode
  • Fjerne dit telefonnummer

Krav til totrinsbekræftelse

• Sørg for, at du har den nyeste version af Nest-appen, så du får de nyeste funktioner og fejlrettelser.
    Vigtigt! Når du har konfigureret totrinsbekræftelse, kan du muligvis ikke logge ind på din konto med en ældre version af appen.

Opdater Android-apps
    Opdater iOS-apps
  • Mailadressen og adgangskoden, som du bruger til at logge ind på din konto i Nest-appen. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du nulstille din adgangskode med Nest-appen.
  • En telefon, der kan modtage sms-beskeder, og et pålideligt signal fra dit mobilselskab.
    Vigtigt! Brug ikke totrinsbekræftelse med telefonnumre eller mailadresser, der kan blive utilgængelige i fremtiden (f.eks. et midlertidigt telefonnummer eller en anden persons mailadresse). Nest sender en unik adgangskode til det samme telefonnummer eller den samme mailadresse, hver gang der kræves totrinsbekræftelse.

• En separat konto for hver bruger, der har adgang til dit Nest-hjem.
    Vigtigt! Det anbefales ikke at dele mailadressen og adgangskoden til en enkelt Nest-konto med andre brugere. Inviter i stedet de enkelte brugere til at dele adgang via Family Accounts. På den måde undgår du, at en anden bruger forsøger at logge ind og ikke kan modtage bekræftelseskoden.

Føj totrinsbekræftelse til en eksisterende konto i Nest-appen

Når du aktiverer totrinsbekræftelse i Nest-appen, modtager du en sms, hver gang du forsøger at logge ind på din konto.

1. Sørg for, at du har den nyeste version af Nest-appen, så du får de nyeste funktioner og fejlrettelser.

Opdater Android-apps
    Opdater iOS-apps
  2. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger på startskærmen i Nest-appen.
  3. Vælg Account [Konto] og derefter Manage account [Administrer konto].
  4. Tryk på Account Security [Kontosikkerhed].
  5. Vælg 2-step verification [Totrinsbekræftelse] og derefter tryk på kontakten for at aktivere totrinsbekræftelse.
  6. Følg vejledningen for at angive din adgangskode, dit telefonnummer og den unikke bekræftelseskode, der er sendt til din telefon.

Bemærk! Når du aktiverer totrinsbekræftelse, logges du automatisk ud af din konto i Nest-appen på alle andre telefoner, tablets eller computere, du har brugt før. Du skal logge ind igen med totrinsbekræftelse på alle enhederne.

Skift indstillinger for totrinsbekræftelse

Skift dit telefonnummer

Hvis du planlægger at få et nyt telefonnummer og stoppe med at bruge det gamle, bør du deaktivere totrinsbekræftelse,
før du nedlægger det gamle nummer. Derefter kan du slå totrinsbekræftelse til igen med dit nye nummer.

Vigtigt! Du skal angive en bekræftelseskode fra dit gamle telefonnummer én sidste gang. Dette er en
sikkerhedsforanstaltning, som bekræfter din identitet og hjælper med at beskytte din konto.

1. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger på startskærmen i Nest-appen.
  2. Vælg Account [Konto] og derefter Manage account [Administrer konto].
  3. Tryk på Account Security [Kontosikkerhed].
  4. Vælg Phone number [Telefonnummer] og derefter Remove [Fjern].
  5. Følg vejledningen for at angive din adgangskode og den midlertidige bekræftelseskode, der blev sendt til dit gamle
    telefonnummer. Dette deaktiverer totrinsbekræftelse.
  6. Følg vejledningen for at konfigurere totrinsbekræftelse igen med dit nye telefonnummer.

Fjern totrinsbekræftelse via sms

Når du deaktiverer totrinsbekræftelse i Nest-appen:

• Du skal stadig bekræfte din identitet, når du logger ind på din konto i Nest-appen.
  • I stedet for at få en sms med bekræftelseskoden modtager du den i en mail.

Vigtigt! Du kan ikke deaktivere totrinsbekræftelse uden din telefon. Nest sender en bekræftelseskode til din telefon én sidste gang for at sikre, at det er dig, der anmoder om denne sikkerhedsændring.

1. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger på startskærmen i Nest-appen.
  2. Vælg Account [Konto] og derefter Manage account [Administrer konto].
  3. Tryk på Account Security [Kontosikkerhed].
  4. Vælg 2-step verification [Totrinsbekræftelse] og derefter tryk på kontakten for at deaktivere totrinsbekræftelse.
  5. Følg vejledningen for at angive din adgangskode og den midlertidige bekræftelseskode, der er sendt til din eksisterende telefon. Du bliver derefter bedt om at bekræfte, at du vil deaktivere totrinsbekræftelse.

Find og løs problemer med totrinsbekræftelse

Hvis du ikke har modtaget en bekræftelseskode

Tjek, om bekræftelseskoden er sendt til din telefon eller mail. Metoden er angivet i Nest-appen. Følg derefter nedenstående vejledning for enten telefon eller mail.

Telefon

1. Tjek Nest-appen for at se de sidste 4 cifre i det telefonnummer, som bekræftelseskoden er sendt til. Hvis telefonnummeret er forkert, kan du kontakte Nest-support for at få hjælp.
  2. Hvis telefonnummeret er korrekt, skal du tjekke, om din telefon har et godt mobilsignal. Det kan tage et par minutter at sende sms-beskeden.
  3. Hvis der er gået flere minutter, og du stadig ikke har modtaget en bekræftelseskode, kan du anmode om en ny i appen.

Mail

1. Tjek den mailadresse, der er tilknyttet din konto i Nest-appen.
  2. Søg efter mails fra account@nest.com.
  3. Tjek spammappen.
  4. Hvis der er gået flere minutter, og du stadig ikke har modtaget en bekræftelseskode, kan du anmode om en ny i appen.

Hvis du ikke kan få adgang til telefonnummeret eller mailadressen, som vi har sendt bekræftelseskoden til

1. Kontakt din telefon- eller mailudbyders supportteam for at få hjælp til at få adgang til telefonnummeret eller mailkontoen igen. Hvis du f.eks. ikke kan huske adgangskoden til din mailkonto, bør du kunne nulstille adgangskoden på din mailudbyders website og derefter logge ind på din mailkonto for at se den mail, vi har sendt til dig.
  2. Hvis du ikke kan få adgang til dit telefonnummer eller din mailadresse igen, efter du har kontaktet udbyderens supportteam, er du nødt til at gendanne fabriksindstillingerne på dine Nest-produkter og derefter føje dem til en ny konto. Bemærk!Du skal invitere brugerne igen for at dele adgangen til dit hjem på din nye konto, og du mister al videohistorik samt alle oplysninger om enhedsindstillinger.

Gendan fabriksindstillingerne på Nest-kameraer og -dørklokker
    Gendan fabriksindstillingerne på Nest-termostater
    Gendan fabriksindstillingerne på Protect
    Gendan fabriksindstillingerne på Nest Guard
    Gendan fabriksindstillingerne på Nest Detect
    Gendan fabriksindstillingerne på Nest × Yale-låse
  3. Hvis du har problemer med at føje et Nest-produkt til din konto, kan du se fejlfindingstrinnene i Hjælp til Google Nest.