Få flere oplysninger om, hvordan Google Nest-produkter fungerer sammen

Nest understøtter ikke længere Nest Secure. Dine Nest Secure-enheder fungerer ikke længere i Nest-appen og kan ikke oprette forbindelse til internettet. Du kan ikke bruge Nest-appen til at tjekke status for dine Nest Secure-enheder, styre dine Nest Secure-enheder eller modtage notifikationer fra dit alarmsystem.

Du kan få flere oplysninger i dette indlæg i hjælpeforummet.

Google Nest-produkter er designet til at fungere sammen. De kan tale med hinanden og reagere på ting, der sker i dit hjem. Hvis et af dine Nest-produkter bemærker noget vigtigt, kan dine andre produkter hjælpe hinanden med at reagere på den rigtige måde. Hvis en Google Nest Protect f.eks. registrerer røg, kan en Google Nest-termostat vise en underretning med de korrekte indstillinger.

Du skal installere Nest-appen eller Google Home-appen for at få underretninger, administrere dine produkter og bruge telefonens lokation til bestemte funktioner.

Vær opmærksom på, at de funktioner, der er angivet nedenfor, kræver en aktiv Wi-Fi-forbindelse på tidspunktet for hændelsen (f.eks. høje røgniveauer) og afhænger af, at dine Nest-produkter er del af det samme hjem og er på den samme konto i Nest-appen eller det samme hjem i Google Home-appen. Hvis du har et andet hjem på din konto eller mere end én konto, påvirker Nest-produkterne på den ene konto ikke produkternes adfærd på den anden konto.

Når Protect registrerer røg eller kulilte (CO)

Med Trådløs sammenkobling kan alle andre Protect-enheder i dit hjem udsende den samme alarm, når én af Nest Protect-enhederne registrerer alarmerende røg- eller kulilteniveauer.

Derudover kan Protect fortælle andre produkter i dit hjem om nødunderretninger og få disse produkter til at reagere på nyttige måder.

Ansvarsfraskrivelse: I Australien lyser lysringen muligvis kun op på den Protect-enhed, der registrerer røg eller kulilte, men den sammenkoblede Protect-enhed vil stadig afgive en alarm.

Hvad andre Nest-produkter kan gøre, når Nest Protect registrerer røg eller kulilte

Nødsituation med røg

Nødsituation med kulilte

Google Nest-termostater

• Vise en underretning.

•

Google Nest-kameraer, som du konfigurerer i Nest-appen

• Automatisk aktivere og påbegynde videostreaming i Protect-underretningen på din telefon eller tablet. Tryk på videoen for at skifte til livefeedet fra dit kamera.

• Optage et nødklip – også hvis du ikke har et Google Nest Aware-abonnement.
    Bemærk! Nødklipoptagelse er som standard deaktiveret. Hvis du vil aktivere det, skal du på Nest-appens startskærm vælge Protect og derefter Settings [Indstillinger] og derefter Works with Protect [Fungerer sammen med Protect].

Andre Nest Protect-enheder

• Afspille den samme Emergency Alarm og fortælle dig, hvor røgen er registreret.

• Afspille den samme Emergency Alarm og fortælle dig, hvor kulilten er registreret.

Når nogen ringer på din Google Nest Doorbell

• Google Nest- og Home-højttalere og -skærme kan automatisk afspille lyd fra din Nest Doorbell og gøre opmærksom på, at der er gæster.

• Med en Nest-skærm kan du se din Nest Doorbells livevideostream på skærmen og tale med besøgende.

• Hvis du abonnerer på Nest Aware, annoncerer din Nest Doorbell den besøgendes navn, hvis vedkommende er i samlingen af kendte ansigter.

Gamle og nye produkter fungerer sammen

Du behøver ikke at opgradere dine ældre produkter for at få dem til at fungere sammen med et nyere produkt, da de fungerer sammen uden problemer. Selvom 1. generation af Protect-røgalarmerne f.eks. ikke har alle funktionerne fra 2. generation af Protect-røgalarmerne, kommunikerer de alle for at underrette dig, når der registreres røg eller kulilte, og sætter alarmen i gang, hvis det er nødvendigt. Det samme gælder for Nest-termostater og -kameraer. Du kan få Nest Learning Thermostats (1., 2. og 3. generation) til at styre dit multizonesystem sammen i det samme hjem.

Ældre produkter, som du konfigurerer med Nest-appen, fungerer problemfrit sammen med nyere produkter, som du konfigurerer med Home-appen. Vi fortsætter også med at tilføje understøttelse af ældre produkter i Home-appen.

Registrering af tilstedeværelse hjælper produkterne med at samarbejde

Når du aktiverer registrering af tilstedeværelse i Home-appen (eller Home/Away Assist i Nest-appen), kan din telefon og sensorerne i dine produkter hjælpe med at registrere, hvornår du har forladt hjemmet eller er kommet hjem igen. Det kan gøre de enkelte enheder bedre til at foretage den rigtige handling på det rigtige tidspunkt.

Hvis du f.eks. har en termostat, kan dens tilstedeværelsessensorer hjælpe dit system med at fastslå, om der er nogen til stede. På den måde kan alle dine andre Nest-produkter automatisk udføre den rigtige handling, ud fra hvor folk befinder sig.