Automatisk Sound Check-test

Google Nest Protect-enheder (2. generation) kan automatisk teste højttaleren og hornet hver måned med Sound Check. Ved et Sound Check afgiver alle Nest Protect-enheder i dit hjem en kort lyd og lytter med mikrofonen for at bekræfte, at højttaleren og hornet virker. Hvis Sound Check registrerer, at du er hjemme, venter dine Protect-enheder med at køre testen, til du har forladt hjemmet.

Hvad sker der under et Sound Check?

Når funktionen er aktiveret, udføres der et Sound Check en gang om måneden. Hvis du har mere end én Nest Protect, udføres Sound Check-testen samtidigt på alle enhederne. Testen tager ikke mere end 5 sekunder.

Afspil Sound Check-lyd

Cirka 5 minutter før der køres et Sound Check, får du en notifikation i appen.

Du kan vælge at springe testen over eller lade den køre. Hvis du vælger at springe testen over, forsøger den automatisk at køre igen efter cirka en måned.

Udfør en test når som helst

Hvis du på et tidspunkt vil køre en manuel test af hornet og højttaleren, kan du køre et Safety Checkup. Dette tester alt det samme, som et Sound Check gør, og meget mere.

Skift indstillinger for Sound Check

Vigtigt! Når du ændrer indstillingerne for Sound Check, opdateres indstillingerne for alle Nest Protect-enheder i dit hjem.

1. I Nest-appen Nest app.
  2. Vælg en Nest Protect.
  3. Tryk på Settings [Indstillinger] ikon for Nest-indstillinger Sound Check.
  4. Angiv dit foretrukne tidsinterval (f.eks. 11.00 til 16.00) for, hvornår Sound Check skal køre, så testen udføres, mens du med sandsynlighed er væk hjemmefra og dermed ikke forstyrres.

Hvis du ikke vil have, at der skal køres et Sound Check overhovedet, skal du deaktivere Allow monthly Sound Check [Tillad månedligt Sound Check].

Du kan også deaktivere notifikationer, hvis du ikke vil have besked inden en Sound Check-test.

Det kan du gøre, hvis Sound Check finder et problem

Hvis Sound Check ikke kan bekræfte, at højttaleren og hornet i en Nest Protect virker, får du en appnotifikation, og lysringen på din Protect lyser gult under Nightly Promise.

Kør en manuel Safety Checkup-test så snart som muligt for at bekræfte, at de enkelte Nest Protect-enheder kan sige noget og afgive lydalarmen. Det er vigtigt, at du bekræfter, at du kan høre alle Nest Protect-enheder i dit hjem. Dobbelttjek ved at køre testen igen. Hvis en Nest Protect ikke siger noget eller ikke afgiver lydalarmen under et Safety Checkup, skal du straks udskifte den. Hvis din Protect stadig er dækket af garantien, kan du kontakte os for at anmode om en erstatningsenhed i henhold til garantien.

Bemærk! Hvis højttaleren i din Nest Protect ikke virker, kan du ikke høre stemmen ved en Heads-Up-underretning eller Emergency Alarm, men hornet kan stadig afgive lyd ved en Emergency Alarm.

Hvis en Nest Protect er angivet som offline, eller hvis den ikke rapporterer testresultater, kan det skyldes, at den har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi eller internettet. Det kan også skyldes, at dine Protect-enheder er placeret for langt fra hinanden til at kunne oprette forbindelse til hinanden (mere end 15 m).

Google modtager ikke optagelser fra Sound Check

Lyd fra Sound Check sendes ikke til eller gemmes ikke på Googles servere. Ved et Sound Check lytter din Nest Protect-enheds mikrofon til alarmlyden i mindre end 5 sekunder.

Ofte stillede spørgsmål om privatliv