Find og løs problemer med Wi-Fi- og forbindelsen til Nest-produkter

Hvis du ikke kan føje Nest-produkter til din konto, eller hvis dine Nest-produkter er offline i appen, kan du i denne artikel se en vejledning til, hvordan du løser problemet.

Dine Nest-produkter forsøger automatisk at oprette forbindelse til dit netværk med jævne mellemrum. Hvis dit Nest-produkt er offline i appen i en længere periode, kan det ikke oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket derhjemme.

Vigtigt! Hvis dit Nest-produkt er offline, kan det ikke modtage et signal. Du skal finde og rette fejlen manuelt for at få komme online igen.

Nedenfor kan du se, hvordan du kan få hjælp til nogle typiske problemer med Wi-Fi-forbindelsen:

Ny adgangskode til router eller Wi-Fi
connection icon

Ny adgangskode, nyt navn eller andre indstillinger for router/Wi-Fi-netværk

Du kan muligvis se følgende:

• Ikonet for offlinetilstand all products offline i Home- eller Nest-appen
  • "Offline" under ikonet for hjem i Home- eller Nest-appen
  • "Offline" under alle dine Nest-produkter i Home- eller Nest-appen

Skift Wi-Fi-netværk for din Nest-termostat

Skift Wi-Fi-netværk for kameraet og dørklokken

Skift Wi-Fi-netværk for Nest Protect

Sådan opdaterer du Wi-Fi-indstillingerne på Nest Connect

Opdater Wi-Fi-indstillingerne for Nest × Yale-låsen

Termostater

Nest Thermostat device

Offline i appen

Du kan muligvis se følgende:

• Din termostat som "Offline" i appen
  • "Wi-Fi disconnected" [Wi-Fi-forbindelsen er afbrudt], "Not connected" [Ikke forbundet] eller lignende meddelelse på din termostat
  • Du kan muligvis ikke styre din termostat via appen

Nest-termostaten er offline

Der kan ikke oprettes forbindelse til appen

Du kan muligvis se følgende:

• Meddelelsen "Couldn’t connect" [Der kunne ikke oprettes forbindelse] eller "Something went wrong" [Noget gik galt] i appen
  • Meddelelsen "Failed to connect" [Der blev ikke oprettet forbindelse] på din termostat
  • Et roterende ikon Blue loading loop på din termostat

Nest-termostaten kan ikke oprette forbindelse til appen

Find og løs problemer med at oprette forbindelse mellem en Nest-termostat og Nest-appen eller Wi-Fi-netværket (andre TD-fejlkoder)

Du kan ikke tilføje din termostat i appen

Du kan muligvis se følgende:

• En fejlmeddelelse om adgangsnøglen på din termostat
  • En roterende blå ring Blue loading loop på din termostat

Nest-termostaten kan ikke oprette forbindelse til appen

Kameraer og dørklokke

Cam IQ outdoor image

Dit kamera eller din dørklokke er offline i Home- eller Nest-appen

Du kan muligvis se følgende:

• "Offline" under dit kamera eller din dørklokke i appen
  • Ingen livevideo
  • Huller i videohistorikken, der angiver, at dit kamera var slukket eller offline

Løs problemer med Wi-Fi-forbindelsen på dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke

Du kan ikke føje dit kamera eller din dørklokke til Home- eller Nest-appen

Du kan muligvis se følgende:

• En C-fejl som f.eks. C-380, når du forsøger at føje dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke til appen

Find og løs problemer med at oprette forbindelse til appen under konfigurationen

Nest x Yale-lås

Next x Yale image

Nest x Yale-låsen er offline i Nest-appen

Du kan muligvis se følgende:

• "Offline" under din lås i appen
  • Manglende oplysninger i historikken for din lås

Du kan muligvis heller ikke låse eller oplåse din lås i appen.

Nest × Yale-låsen har mistet forbindelsen eller er offline

Problemer med tilføjelser i Nest-appen

Du kan muligvis se følgende:

• Du kan ikke tilføje din Nest x Yale-lås i appen
  • En fejlmeddelelse som f.eks. "Can’t connect to the lock [Kan ikke oprette forbindelse til låsen]

Find og løs forbindelsesfejl under konfigurationen af Nest × Yale-låsen

Nest Connect

connect image

Nest Connect er offline i Nest-appen

Du kan muligvis se følgende:

• Andre produkter, der bruger din Connect som offline i appen

Find og løs problemer med en Nest Connect, der har mistet forbindelsen eller er offline

Du kan ikke tilføje din Nest Connect i Nest-appen

Følg nedenstående vejledning for at sikre, at din Connect ikke allerede er tilføjet:

1. Åbn Nest-appen.
  2. Tryk på Settings [Indstillinger] Indstillinger på appens startskærm.
  3. Rul ned, og tjek, om du allerede har Nest Connect på din konto.

Hvis Connect ikke allerede findes på din konto, kan du prøve nogle af nedenstående fejlfindingstrin.

1. Genstart din telefon, før du tilføjer din Connect igen.
  2. Sørg for, at telefonen er på samme Wi-Fi-netværk, som du forsøger at føje din Connect til.
  3. Hvis du allerede har andre Nest-produkter i samme Nest-hjem, skal du sørge for, at de er i nærheden, så de kan hjælpe med at parre din Connect.
  4. Flyt din Connect tættere på din Wi-Fi-router, mens du prøver at parre den.
  5. Hvis du bruger Wi-Fi-forstærkere, skal du deaktivere dem, mens du parrer din Connect.

Nest Protect

Nest Protect 2 image

Nest Protect er offline

Du kan muligvis se følgende:

• "Offline" under din Protect-enhed i appen
  • Manglende oplysninger i historikken for din Protect

Find og løs problemer, når Nest Protect mister forbindelsen eller er offline

Du kan ikke tilføje Nest Protect i appen

Du kan muligvis se følgende:

• En P-fejl som f.eks. P-008, når du forsøger at føje din Nest Protect til appen

Nest Protect kan ikke oprette forbindelse til appen eller Wi-Fi

Nest-temperatursensor

Temperature sensor image

Nest-temperatursensoren er offline

Du kan muligvis se følgende:

• Din sensor er offline i appen
  • Din sensor kan ikke vælges i Nest-appen
  • Din termostat bruger ikke din sensor, når det forventes

Find og løs problemer med Nest-temperatursensoren

Du kan ikke føje din Nest-temperatursensor til appen

Du kan muligvis se følgende:

• En fejl, når du forsøger at føje din sensor til appen
Find og løs problemer med Nest-temperatursensoren

Hele Nest-hjemmet

Hele Nest-hjemmet er offline

Hvis alle Nest-produkter i dit hjem er offline, afbrydes forbindelsen til hele dit Nest-hjem.

Hvis du kun har ét Nest-produkt, skal du vælge dit produkt ovenfor og prøve at finde og løse problemet med det pågældende produkt, før du prøver at foretage fejlfinding af hele dit Nest-hjem.

Hvis du har mere end ét Nest-produkt, og de alle er offline, skal du genstarte din router. Se, hvordan du genstarter din router, i brugervejledningen.

Her er nogle andre ting, du kan tjekke for at få dit Nest-hjem online igen:

1. Tjek, om strømmen er gået

Hvis du er hjemme, vil du naturligvis vide det. Hvis du ikke er hjemme, kan du ikke nødvendigvis vide, om der har været strømafbrydelse. Hvis der er strømafbrydelse, er dit Wi-Fi-netværk i hjemmet slukket, og alle dine Nest-produkter er offline i appen. Prøv at kontakte dit lokale elselskab for at finde ud af, om der er nedbrud i dit område.

Du skal vente på, at strømmen kommer tilbage, før dine Nest-produkter kan oprette forbindelse til internettet igen.

2. Tjek appversionen

Tjek, at du har den nyeste version af appen på din telefon eller tablet.

Du kan tjekke det ved at gå til Apple App Store eller Google Play Butik og søge efter Home-appen eller Nest-appen. Du bør kunne se, om der er en opdatering, på appsiden.

Du kan også aktivere automatiske opdateringer, så du ikke behøver at søge efter opdateringer manuelt.

3. Tjek, om internetudbyderen har driftsproblemer

Hvis din udbyder oplever et nedbrud, kan dine Nest-produkter ikke oprette forbindelse til internettet, selvom dit Wi-Fi-netværk er tændt.

1. Du kan tjekke det ved at gå til google.com på en computer, telefon eller tablet, der har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, og hvor mobildata er slået fra.

Tip! Du kan sikre, at du ikke bruger mobildata på din mobilenhed, ved at aktivere flytilstand og derefter Wi-Fi.

1. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til en anden Wi-Fi-enhed, skal du kontakte din internetudbyder for at tjekke, om der er et lokalt nedbrud. Hvis det er tilfældet, vil dine Nest-produkter komme online igen, når din udbyder har løst problemet.

2. Hvis du kan oprette forbindelse til internettet via en anden Wi-Fi-enhed, skyldes problemet ikke din udbyder. Tjek indstillingerne på din router for at sikre, at den er kompatibel med Nest-produkter. Disse indstillinger kan være blevet ændret, eller din router har måske downloadet en softwareopdatering.

Anbefalede indstillinger for Wi-Fi-router

4. Tjek status for Nest-tjenesten

Du kan se status for Nest-tjenesten her. Hvis Nest-tjenesten er nede, kan du muligvis se, at dine Nest-produkter er "Offline". Vent på, at Nest-tjenesten genoptager forbindelsen for at tjekke, om dine Nest-produkter er online igen.

5. Find og løs problemer med dine individuelle produkter

Hvis ingen af disse trin hjælper, skal du vælge et af dine Nest-produkter ovenfor for at se en vejledning til, hvad du kan gøre for at afhjælpe problemer med det enkelte produkt.