Løs problemer med Wi-Fi-forbindelsen på dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke

Hvis dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke er offline, kan enheden ikke streame livevideo eller gemme video i skyen. Andre forbindelsesproblemer kan medføre, at videoen sættes på pause, eller at der kommer udfald i videohistorikken.

Følgende tegn kan også indikere et problem med forbindelsen:

• Du får en notifikation eller mail om, at dit kamera er offline eller har mistet forbindelsen.
  • Appen siger, at dit kamera er offline, at forbindelsen er svag, eller at uploadhastigheden er for lav.
  • Kameraets statuslampe er slukket.
  • Der var udfald i kameraets videohistorik i de tidsrum, hvor kameraet var offline eller slukket. Bemærk! Hvis dit kamera har hændelsesbaseret videohistorik, er det normalt, at der ikke er nogen optagelser, når der ikke er registreret nogen hændelser.

Vigtigt! Hvis du vil foretage fejlfinding, skal du have fysisk adgang til dit kamera eller din dørklokke.

Efter hvert trin skal du vente et par minutter og derefter tjekke, om dit kamera eller din dørklokke stadig har forbindelsesproblemer.

Tjek Wi-Fi-forbindelsen i dit hjem

Tjek, om andre enheder i dit hjem kan oprette forbindelse til Wi-Fi. Prøv f.eks. at oprette forbindelse til et website via din browser. Hvis du bruger en mobiltelefon, skal du deaktivere mobildata og aktivere Wi-Fi, før du tester forbindelsen.

Hvis ingen af dine enheder kan oprette forbindelse, kan du kontakte din internetudbyder for at tjekke status for dækningen i dit område og for at få hjælp til din forbindelse.

Tjek din internetbåndbredde og -hastighed

Hvis dit kamera eller din dørklokke skal bevare en stabil Wi-Fi-forbindelse, skal enheden have tilstrækkelig båndbredde til at uploade video til skyen.

1. Du kan tjekke kravene til kameraets båndbredde ved at gå til Krav til internetbåndbredde og -hastighed for Nest-kameraer.
  2. Tjek, om dit internetabonnement leverer tilstrækkelig båndbredde til at understøtte alle dine kameraer. Du skal muligvis justere dit abonnement for at få nok båndbredde.
  3. Brug en mobilenhed til at køre en test af internethastigheden så tæt som muligt på dit kamera. Hvis hastigheden er lavere end forventet, er dit kamera muligvis uden for din routers rækkevidde, eller der kan være noget, der forstyrrer Wi-Fi-netværket. Fortsæt til de næste trin for at finde og løse problemer.

Flyt dit kamera, din router eller andre genstande

Kameraet eller dørklokken kan afbryde forbindelsen, hvis de er en smule uden for rækkevidde af dit Wi-Fi-netværk. Enheden kan også afbryde forbindelsen på grund af trådløs interferens fra anden elektronik, store møbler, husholdningsapparater, vægge og gulve.

• Flyt om muligt kameraet ca. en halv meter væk fra dets oprindelige placering.
  • Flyt din Wi-Fi-router og dit kamera eller din dørklokke tættere på hinanden.
  • Hvis det er muligt, skal du flytte genstande, der kan forårsage trådløs interferens, væk fra dit kamera, din dørklokke eller din router. Bemærk! Du kan få yderligere hjælp ved at gå til Find og løs problemer med trådløs interferens.

Hvis et af disse trin løser problemet, men du vil flytte enheden tilbage til den oprindelige placering, skal du muligvis udvide Wi-Fi-netværkets rækkevidde.

Genstart kameraet eller dørklokken

Genstart kameraet eller dørklokken for at opdatere forbindelsen.

Efter genstart af dit kamera skal du vente et par minutter og derefter tjekke kameraets videostream. Hvis der vises livevideo, er kameraet tilsluttet igen.

Sluk andre enheder, der har forbindelse til Wi-Fi

Dit kamera eller din dørklokke har muligvis forbindelsesproblemer, fordi andre enheder i dit hjem bruger meget båndbredde. Dit netværk kan muligvis ikke understøtte alle dine enheder, især når de foretager flere aktiviteter med høj båndbredde, f.eks. følgende:

• Videoopkald og -møder
  • Lyd- og videostreaming
  • Onlinespil
  1. Du kan øge den tilgængelige båndbredde ved at afbryde forbindelsen til en anden enhed på dit Wi-Fi-netværk.
    • Afhængigt af hvilken enhed det drejer sig om, skal du muligvis afbryde forbindelsen i enhedens forbindelsesindstillinger eller bare frakoble den.
    • Hvis du har et andet Nest-kamera, kan du også deaktivere dets videostream.
  2. Vent et par minutter, og tjek derefter, om kameraet nu har en stabil Wi-Fi-forbindelse.
  3. Hvis kameraet stadig har forbindelsesproblemer, skal du fortsætte med at afbryde forbindelsen til andre enheder i dit hjem. Tjek kameraet, hver gang du afbryder forbindelsen til en enhed.

Du kan prøve at følge denne vejledning for at hjælpe dit kamera med at bevare forbindelsen, når andre enheder er online:

Tjek, at der er strøm

Tjek, at dit kamera eller din dørklokke er tændt.

Nest-kameraer

1. Hvis dit kamera kører på batteri, skal du tjekke, om batteriniveauet er lavt, og om nødvendigt oplade det. Kolde temperaturer kan påvirke kameraets batteritid, så det muligvis skal oplades oftere.
  2. Hvis dit kamera er sluttet til en strømkilde, skal du sørge for, at der er tændt for strømmen på sikringsboksen. Hvis du har tændt for strømmen i dit hjem, men der ikke er nogen strøm, kan det skyldes en strømafbrydelse. I dette tilfælde skal du kontakte dit lokale energiselskab.
  3. Slut kameraet til en anden stikkontakt, og tjek, om det tænder. Hvis dit kamera fungerer, når det er tilsluttet den nye stikkontakt, skal du muligvis flytte kameraet eller kontakte en elektriker for at få repareret stikkontakten.
  4. Hvis der er strømforsyning i dit hjem, men kameraet tilsyneladende ikke fungerer i nogen stikkontakter, kan der være et problem med strømkablet. Udskift kablet, og tjek, om kameraet fungerer.
  5. Hvis du har sluttet dit Nest Cam (med batteri) til solcellepanelet, kan det ikke oplade dit kamera, når temperaturen er under 0 °C. Du skal muligvis tage dit kamera med indenfor og oplade det med det medfølgende opladerkabel.

Opladning af batteri til Nest-kameraer og -dørklokker i koldt vejr

Nest-dørklokker

1. Hvis du har en Nest Doorbell (med batteri), skal du kontrollere, om batteriniveauet er lavt, og om nødvendigt oplade det. Kolde temperaturer kan påvirke batteriets levetid, så det muligvis skal oplade oftere.
  2. Batteriet kan ikke oplade, når temperaturen er under 0 °C. I koldt vejr skal du muligvis tage batteriet med indenfor og oplade det med det medfølgende opladerkabel.
    • Hvis din Nest Doorbell (med batteri) er sluttet til en anden strømkilde, bruger den stadig batteri til at fungere. Du skal muligvis oplade batteriet manuelt i koldt vejr.
  3. Hvis dørklokken er sluttet til dit hjems dørklokkesystem via ledning eller en strømadapter, skal du sørge for, at strømkilden fungerer, og at dørklokken er tilsluttet korrekt.
  4. Hvis dørklokken bruger ledningsføringen til strømforsyningen og er tilsluttet korrekt, skal du tjekke ledningernes spænding. Hvis enheden ikke opfylder kravene til spænding og strøm, kan det være nødvendigt at opgradere strømadapteren.

Opladning af batteri til Nest-kameraer og -dørklokker i koldt vejr

Tjek appversionen

Sørg for, at du har den nyeste version af Google Home-appen eller Nest-appen for at få de nyeste funktioner og fejlrettelser.

Opdater Android-apps
Opdater iOS-apps

Genstart modemmet og routeren

Genstart routeren, modemmet og eventuelle Wi-Fi-signalforstærkere. Du kan finde en vejledning i brugervejledningen eller på producentens website for hver enhed.

Bemærk! Mange modemmer og routere genstarter, hvis du frakobler dem, venter 30 sekunder og derefter tilslutter dem i igen.

Når du har genstartet dit modem eller din router, skal du vente, indtil strøm- og forbindelseslamperne lyser uden at blinke. Datalampen begynder muligvis også at blinke. Tjek derefter, om problemerne med forbindelsen er løst.

Tjek, om kameraet eller dørklokken føles for varm eller kold

Kameraet eller dørklokken skal være placeret et sted, der ligger inden for driftstemperaturen, for at fungere. Hvis enheden bliver for varm eller kold, kan den muligvis afbryde Wi-Fi-forbindelsen for at beskytte sig selv. Hvis din enhed har et batteri, påvirker temperaturer under 0 °C også enhedens batteritid og opladningsadfærd.

Hvis dit kamera føles usædvanligt varmt, skal du frakoble det og lade det køle af. Sæt stikket i igen, og tjek, om kameraet er online igen.

Bemærk! Hvis dit indendørskamera er for varmt, skal du sørge for, at det ikke er placeret i direkte sollys, over en pejs eller i nærheden af en ventilator eller en anden varmekilde. Hvis det er placeret et sådan sted, skal du muligvis flytte det til en anden placering for at løse problemet.

Få yderligere hjælp ved at gå til Nest-kameraet eller -dørklokken får en høj temperatur.

Flyt eller deaktiver eventuelle netværksforstærkere

Din primære router har nogle gange en bedre forbindelse end dine netværksforstærkere. Hvis dit kamera eller din dørklokke forsøger at oprette forbindelse til en inkompatibel signalforstærker, kan der også opstå forbindelsesproblemer.

1. Hvis det er muligt, skal du flytte din netværksforstærker tættere på kameraet eller dørklokken.
  2. Hvis dit kamera eller din dørklokke stadig har forbindelsesproblemer, skal du frakoble eller deaktivere eventuelle netværksforstærkere.

Tjek indstillingerne for dit Wi-Fi-netværk og din router

Ikke-kompatible indstillinger på din Wi-Fi-router i hjemmet kan betyde, at dit kamera eller din dørklokke mister forbindelsen eller vises som offline i appen.

Anbefalede indstillinger for Wi-Fi-netværk og router

Gendan kameraets eller dørklokkens fabriksindstillinger

Vigtigt! Når du gendanner fabriksindstillingerne, slettes dit kameras videohistorik og øjebliksbilleder permanent. Før du starter nulstillingen, skal du sørge for at gemme de klip, du vil beholde.

Hvis ingen af de andre fejlfindingstrin løste problemet, skal du gendanne fabriksindstillingerne på dit kamera eller din dørklokke.