Tal og lyt med et Nest-kamera eller en Nest-dørklokke

Med Talk and Listen kan du tale til besøgende ved hjælp af dit kamera – også når du ikke er hjemme. Når du er hjemme, kan du også bruge funktionen på en kompatibel Google Nest-skærm.

Hvis Nest-kameraet ved din hoveddør f.eks. sender en underretning om bevægelse, kan du åbne appen for at se, hvem der står ved døren. Hvis det er et pakkebud, kan du trykke på knappen Tal for at fortælle buddet, at vedkommende skal lægge pakken ved døren.

• På nyere kameraer fungerer Talk and Listen ligesom et videoopkald. Du kan have en flydende samtale med den besøgende, uden at I skal skiftes til at trykke for at tale.
  • På visse ældre kameraer, der anvender Nest-appen, kan kun én person tale via Talk and Listen ad gangen. Det vil sige, at I skal skiftes til at tale og lytte.

Google Nest-skærme

Hvis du har en Nest Doorbell, kan du også bruge Talk and Listen på en Google-skærm som f.eks. Nest Hub Max. Du kan se en vejledning ved at gå til Få Nest Doorbell-meddelelser om besøg på en højttaler eller skærm. Sørg for, at din dørklokke og din skærm er føjet til det samme hjem i appen.

Home-appen

1. Åbn Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på mikrofonen Talk icon. Hvis kameraet er slukket, skal du trykke på Tænd.
  4. Kameraet afspiller en lyd i den anden ende. Dette gør personen ved kameraet opmærksom på, at du vil sige noget. Nu kan du begynde samtalen.
  5. Du kan afslutte samtalen ved at trykke på mikrofonen Talk icon. Kameraet afspiller en lyd i den anden ende igen, så den anden person ved, at samtalen er slut.

Nest-appen

1. Åbn Nest-appen.
  2. Vælg det kamera, du vil tale gennem.
  3. Tryk på Tal Talk icon.
  4. Hvis du har aktiveret Talk and Listen-tonen, afspiller kameraet en lyd i den anden ende, så personen foran kameraet ved, at du vil sige noget. Nu kan du begynde samtalen.
  5. Når samtalen er slut, kan du trykke på Tal Talk icon for at lægge på. Hvis du har aktiveret Talk and Listen-tonen, afspiller kameraet endnu en gang en lyd i den anden ende, så personen foran kameraet ved, at samtalen er slut.

Bemærk! På visse ældre kameraer (Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor), der anvender Nest-appen, kan kun én person tale via Talk and Listen ad gangen. Det vil sige, at I skal skiftes til at tale og lytte. Sådan gør du:

1. Åbn Nest-appen.
  2. Tryk på det kamera eller den dørklokke, du vil tale gennem
  3. Tryk på Tal Talk icon.
  4. Kameraet afspiller en lyd i den anden ende. Dette gør personen foran kameraet opmærksom på, at du vil sige noget. Nu kan du begynde samtalen.
  5. Tryk på Udfør, når du er færdig med at tale. Kameraet afspiller en lyd, som fortæller din samtalepartner, at du er færdig med at tale, og at vedkommende nu kan tale.
  6. Tryk på Tal Talk icon for at lægge på igen. Kameraet afspiller en lyd i den anden ende igen, så den anden person ved, at samtalen er slut.