Den side, du har anmodet om, er ikke tilgængelig på dit sprog i øjeblikket. Du kan vælge et andet sprog nederst på siden eller få en øjeblikkelig oversætte af en hvilken som helst webside til et valgfrit sprog ved hjælp af Google Chromes indbyggede oversættelsesfunktion.

Finn ut mer om Nightly Promise

Har du noen gang våknet midt på natten fordi røykvarsleren piper? Google Nest Protect tilbyr en bedre måte – som vi kaller Nightly Promise. Når du slår av lysene hver kveld, ser du et raskt, grønt lys. Det betyr at batteriene og sensorene i Nest Protect fungerer. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg over pipelyder ved midnatt, og du kan sove trygt og godt.

Nest Protect holder oversikt over de interne sensorene, batteriene og Wi-Fi-tilkoblingen
hele tiden. Nightly Promise viser resultatene av denne selvtesten (Self Test)
hver natt når du slår av lysene. Og hvis Nest Protect-enhetene i
hjemmet ditt er koblet sammen, gjør Nightly Promise mer enn å bare gi deg beskjed om
alarmen som er nærmest deg, fungerer. Den viser deg statusen for hver enkelt
Nest Protect-enhet i huset.
Nest protect with pulsing green ring
Hvis Nest Protect lyser grønt når du slår av lysene, vet du at sensorene,
Wi-Fi og batteriene fungerer, og det samme gjelder sensorene, Wi-Fi og batteriene i alle andre
tilkoblede Nest Protect-enheter.

Hvis Nest Protect lyser gult i stedet, betyr det at det er et problem
med den eller en annen Nest Protect-enhet i hjemmet. Trykk på Nest-knappen for å
høre meldingen:
protect 2nd gen yellow ring

Du hører kanskje Dette bør du gjøre

Nest Protect-batterinivået er lavt.

Sett inn nye batterier.

Finn ut mer

Det har oppstått et problem med sensorene.

Skift ut Nest Protect nå.

Finn ut mer

Wi-Fi har vært nede en stund.

Feilsøk Wi-Fi-problemet.

Finn ut mer

Hvis problemet ikke er med Nest Protect-enheten som er nærmest deg, hører du hvilken Nest Protect som har problemer.

Du kan også sjekke Nest-appen eller på nettet for å se slike meldinger fra Nightly Promise.

Hva om jeg ikke ser Nightly Promise når jeg slår av lysene?

Nightly Promise bruker sensoren for omgivende lys og slås bare på når det blir mørkt i rommet. Hvis du ikke ser Nest Protect-lyset når du slår av lysene om natten, kan det hende at rommet ikke er mørkt nok. Hvis rommet blir mørkt raskt, slås Nightly Promise av og til på i løpet av dagen. Eksempel: Gardiner som blåser i vinden, eller vinduslemmer som lukkes, kan føre til at Nightly Promise lyser.

Hvis du går glipp av Nightly Promise, kan du slå på lyset i rommet i minst 30 sekunder og deretter slå det av igjen for å se Nightly Promise-lyset. Du kan også gå gjennom eventuelle Nightly Promise-meldinger i Nest-appen eller på nettet.

Hvis jeg ser Nightly Promise på én Nest Protect, betyr det at alle enhetene fungerer?

Ja. Hvis du ser en Nest Protect-enhet som lyser grønt for Nightly Promise, betyr det at alle Nest Protect-enhetene i hjemmet har testet seg selv og fungerer som de skal.

Kan jeg slå av Nightly Promise?

Du kan slå av Nightly Promise-lyset i Nest-appen eller
på nettet. Nest Protect fortsetter å bruke Self Test for å
sikre at alt fungerer, men enheten lyser ikke grønt når
du slår av lysene om natten. Hvis Self Test oppdager et problem
(for eksempel lavt batterinivå), forteller Nest Protect deg det ved å
lyse gult og sende en melding til Nest-appen.

Finn ut mer om Self Test

app nightly promise