Få flere oplysninger om Steam Check, og hvordan du ændrer indstillinger

​De fleste røgalarmer kan ikke skelne mellem damp fra bruseren og røg fra en brand, så de reagerer på samme måde i begge situationer. Det var en af de ting, vi mente, at vi kunne gøre bedre med Nest Protect.

Sådan fungerer Steam Check

Under udviklingen af Steam Check testede og registrerede Nest hændelser, hvor damp fik alarmer til at gå i gang, i både laboratoriet og i virkelige hjem. Efter at have målt forskellen mellem damprelaterede hændelser og brand- eller røghændelser udviklede vi en softwarealgoritme, der kan registrere damprelaterede hændelser og reducere antallet af falske alarmer, som damp kan forårsage, uden at det går ud over følsomheden for registrering af brand og røg.

Vi har konstateret, at Steam Check kan reducere antallet af falske alarmer forårsaget af damp på Nest Protect med over halvtreds procent.* Nogle gange er det smartest ikke at sige en lyd.

Få flere oplysninger i rapporten over Steam Check (på engelsk)

Steam Check forhindrer ikke, at alarmen går i gang ved alle damprelaterede hændelser. Hvis hændelsen minder om ægte røg eller brand, går alarmen i gang – også selvom alarmen udelukkende er forårsaget af damp. Når dette sker, skal du fjerne kilden til damp og lufte ud i rummet, så Nest Protect stopper.

Men for det meste vil du ikke engang lægge mærke til, at Steam Check virker. Det eneste, du vil bemærke, er, at dit bad
ikke afbrydes af en falsk alarm.

Skift indstillinger for Steam Check

Steam Check er som standard aktiveret, men du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere Steam Check.

1. Vælg den Nest Protect, du vil ændre i appen.
  2. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger Nest Sense, og aktivér eller deaktiver Steam Check.

Når du har gjort det, kan der gå op til 24 timer, før indstillingerne på din Nest Protect træder i kraft.

*Baseret på Nests interne test og data