Slå lyden fra på Nest Protect

Du kan nemt slå lyden fra på Google Nest Protect ved at trykke på knappen eller ved hjælp af appen. Lyden kan slås fra for alle Heads-Up-underretninger og visse Emergency Alarm-advarsler. Men hvis røgniveauet er for højt, kan lyden ikke slås fra for alarmen. Dette er et branchekrav for alle røgalarmer.

Hvornår kan lyden slås fra?

Heads-Up-underretning om røg eller kulilte (CO) Lyden kan slås fra.
Emergency Alarm for røg

Lyden kan slås fra, medmindre røgniveauet er for højt.

Bemærk! Dette gælder for alle røgalarmer. Det er et branchekrav.

Emergency Alarm for kulilte Lyden kan slås fra, medmindre kulilteniveauet er for højt.
Falske alarmer, der skyldes støv, damp eller andre fejl

Lyden kan ikke slås fra, før problemet er løst.

Fejlfinding af falske alarmer

Bip på grund af lavt batteriniveau

Lyden kan ikke slås fra.

Udskift batterierne

Bip på grund af forældet enhed eller sensorfejl

Lyden kan ikke slås fra. Fjern batterierne, og afbryd strømmen.

Udskift din Nest Protect så hurtigt som muligt

Sådan slår du lyden fra på Nest Protect

Tryk på knappen

Mens der er en alarm i gang, skal du trykke på den store knap på forsiden af den Nest Protect, der registrerede røg eller kulilte.

Du kan ikke slå lyden fra på en Nest Protect, hvis kulilteniveauet er over det niveau, der er angivet i loven. Det er en brancheregel, som alle alarmer følger.

Typer af Heads-Up-underretninger og Emergency Alarm-advarsler, hvor du kan slå lyden fra

Bemærk! Hvis din Nest Protect bipper, betyder det, at der er noget, du skal være opmærksom på. Den stopper ikke med at bippe, før du har løst problemet. Du kan finde ud af, hvorfor den bipper, i Nest-appen eller ved at trykke på knappen. Du skal muligvis udskifte batterierne eller udskifte din Protect.

Brug appen

Krav, når du bruger Nest-appen til at slå lyden fra på alarmer

• En Nest Protect (2. generation), der er forbundet til Wi-Fi og Nest-appen
  • Du skal være logget ind på din konto i appen
  • Bluetooth skal være aktiveret på din telefon
  • Du skal være hjemme og have mulighed for at placere din telefon inden for ca. en meter fra den Protect-enhed, der oprindeligt aktiverede alarmen. Appen viser dig, hvilken Protect du skal gå til.

Med Nest Protect (2. generation) kan du slå lyden fra for alarmer via Nest-appen. Når Nest Protect udløser en alarm om røg eller kulilte, kan den sende en underretning til din telefon. Du kan slukke alarmen inde fra selve underretningen.

1. Tryk på eller stryg underretningen for at få flere oplysninger

Underretningen indeholder hændelsens type (røg eller kulilte) og lokation.

Bemærk! Hvis du har et Nest Cam i samme hjem, indeholder underretningen muligvis et øjebliksbillede fra dit kamera. Hvis der er mere end ét kamera i dit hjem, skal du stryge til venstre eller højre for at skifte mellem de enkelte kameraer.

2. Hvis det er sikkert, kan du gå hen til din Protect

Du kan kun bruge App Silence, når du er ca. en meter fra den Nest Protect, der oprindeligt aktiverede alarmen.

Sørg for at tjekke forholdene i lokalet, før du slår lyden fra.

3. Tryk på den gule knap for at slå lyden fra

På den måde ved Nest Protect, at du er ved at slå lyden fra.

4. Hold den store knap nede

Hold knappen nede i ca. 2 sekunder, indtil appen fortæller dig, at lyden er slået fra for alarmen.

Slå App Silence til eller fra

1. Tryk på Nest Protect på appens startskærm.
  2. Vælg Indstillinger ikon for Nest-indstillinger og så Slå lyden fra for alarmer.
  3. Tryk på kontakten for at slå lyden til eller fra for apps.

Bemærk! Hvis App Silence er deaktiveret, kan du stadig trykke på knappen på Nest Protect for at slå lyden fra for alarmen.

Alarmer, der ikke kan slukkes med appen

Du kan ikke bruge Nest-appen til at slå lyden fra på Nest Protect, hvis:

• Du er for langt væk fra den Nest Protect, du prøver at sætte på lydløs. Nest-appen bør gøre dig opmærksom på, hvis du er uden for rækkevidde. Sørg for, at du er i det samme lokale som den Nest Protect, der oprindeligt registrerede røg eller kulilte. Hvis du går tættere på denne Nest Protect, bør du kunne slå lyden fra.
  • Du prøver at slå lyden fra på en Nest Protect (1. generation). Nest-appen bør oplyse dig om, hvorvidt og hvornår du kan bruge App Silence.
  • Du allerede har slået lyden fra for en kuliltealarm 3 gange med Nest-appen. Hvis kulilteniveauet stadig er på et farligt niveau, bør alarmen på Nest Protect fortsat køre. Gå udenfor.
    Bemærk! Selvom du har slået lyden fra for en kuliltealarm 3 gange med Nest-appen, kan du stadig slå lyden fra for alarmen. Det gør du ved at trykke på Nest-knappen på den Nest Protect, der først registrerede problemet.
  • Nest Protect bipper. Du kan finde ud af, hvordan du skal reagere, ved at åbne Nest-appen eller trykke på knappen på Nest Protect-enheden.
  • Du har deaktiveret funktionen App Silence. Du kan læse, hvordan du aktiverer eller deaktiverer App Silence, i afsnittet nedenfor.

Sådan tester du rækkevidden for App Silence

Hvis du vil slå lyden fra for en alarm, skal du altid gå hen til den Nest Protect, der registrerede problemet, og bevæge dig inden for Bluetooth-rækkevidde. Du kan få en idé om rækkevidden, når du kører et Safety Checkup, da begge funktioner bruger Bluetooth.

1. Gå hen til den Nest Protect, du vil teste.
  2. Vælg Nest Protect i appen, og prøv at køre en Safety Checkup-test.
  3. Hvis du kan køre testen, er du inden for samme rækkevidde, som du skal bruge til App Silence. Hvis Safety Checkup ikke starter, skal du gå tættere på Protect-enheden.

Slå lyden fra på flere Nest Protect-enheder

Nogle gange kan mere end én alarm registrere røg eller kulilte på samme tid. Når det sker, kan Nest-appen give dig besked om alle de Nest Protect-enheder, der har udsendt en Heads-Up-underretning eller Emergency Alarm.

Hvis det er sikkert, kan du gå hen til hver af de Nest Protect-enheder, der registrerede røg eller kulilte, og slå lyden fra på hver af dem. Lyden bør også blive slået fra på resten af Nest Protect-enhederne i dit hjem. Hvis din Protect registrerer kulilte, kan du slå lyden fra for alarmen, så længe kulilteniveauet ikke er for højt. Uanset hvad, er det vigtigt, at du tjekker situationen, hver gang du vil slå lyden fra for en alarm.

Slå lyden fra på Protect-enheder (1. og 2. generation)

Hvis du både har Nest Protect-enheder fra 1. og 2. generation, og en af dem registrerer røg eller kulilte, kan de alle bruge Trådløs sammenkobling til at afspille den samme alarm i hele dit hjem.

Alarmen kan stoppes på forskellige måder, alt efter hvilken type Nest Protect der først registrerede problemet. Hvis du har angivet lokalenavne for dine Protect-enheder, bør de oplyse dig om, hvor i dit hjem der er registreret røg eller kulilte. Og hvis du har forbindelse til Wi-Fi, bør Nest-appen fortælle dig, hvad du skal gøre.

• Hvis det var en Nest Protect (1. generation), der først registrerede røg eller kulilte, giver underretningen på din telefon ikke mulighed for at slå lyden fra for alarmen. I stedet skal du trykke på knappen på Nest Protect-enheden for at slå lyden fra på resten af dine Nest Protect-enheder (1. og 2. generation).
  • Hvis det var en Nest Protect (2. generation), der først registrerede røg eller kulilte, kan du slå lyden fra på dine Nest Protect-enheder (både 1. og 2. generation) enten ved hjælp af Nest-appen eller ved at trykke på Nest-knappen.

Hvis en Nest Protect (2. generation) i din stue f.eks. registrerer røg, bør din Nest Protect (1. generation) i dit soveværelse gøre dig opmærksom på, at der er røg i stuen, og aktivere en alarm. Hvis du får en underretning fra Nest-appen på din telefon, kan du gå ind i stuen og bruge App Silence til at dæmpe alarmen på din Nest Protect i stuen. Når du gør det, bør det også dæmpe lyden på dine andre Nest Protect-enheder, herunder din Nest Protect (1. generation) i soveværelset.