Nest Protect-lamper og -lyde

Google Nest Protect taler til dig og tænder lamperne, så du ikke behøver at gætte dig til, hvad systemet prøver at fortælle dig. Du får en underretning på din telefon eller tablet (Protect-enheden skal have en fungerende Wi-Fi-forbindelse). Underretninger gemmes under meddelelser i Nest-appen. Hvis du på et tidspunkt får brug for at gennemgå dem, kan du klikke eller trykke på ikonet for meddelelser messages icon på startskærmen i Nest-appen.

Se her, hvad Protect-enhedens lamper og beskeder betyder, og hvad du skal gøre.

Bemærk! Du vil måske lægge mærke til, at Nest Protect-enhedens stemme er ændret. Det er helt, som det skal være. En nylig softwareopdatering betyder, at Nest Protects stemme er blevet opdateret.

Under konfigurationen

Protect-enheden vejleder dig gennem konfigurationsprocessen ved hjælp af den blå lysring og stemmen.
Protect-enhedens talte meddelelser og lyde Protect-enhedens lamper Betydning Hvad du bør gøre

"Hej!"

Lyt nu

Blinkende blå lysring

Nest protect glow blue image.

Nest Protect-enheden er klar til konfiguration.

Protect-enheden fører dig gennem konfigurationen.

Sådan installerer du Nest Protect

Test Nest Protect manuelt

Protect-enhedens talte meddelelser og lyde Protect-enhedens lamper Betydning Hvad du bør gøre

"Tryk for at teste".

Lyt nu

Blinkende blå lysring

Nest protect glow blue image.

Når du har trykket på den midterste knap, blinker en blå lampe på Protect-enheden for at angive, at sensorer, batterier, Wi-Fi-forbindelse og forbindelsen til andre Protect-enheder testes.

Nest Protect-enhederne (2.-generation) kører også Sound Check af horn og højttaler.Protect-enheden aktiverer én horncyklus for registrering af røg og to horncyklusser for registrering af kulilte.

Protect-enheden fortæller dig, hvornår testen er fuldført, og hvad resultatet af testen var.

Sådan tester du Nest Protect

Heads-Up og Emergency Alarm

Protect-enheden bruger stemmen til at give dig besked om en potentiel fare, og hvor i hjemmet den pågældende fare er. Nest Protect-enheden giver dig først en tidlig advarsel, når den registrerer et lavt røg- eller kulilteniveau. Det er det, vi kalder Heads-Up. Hvis røg- eller kulilteniveauet stiger til et farligt niveau, udløser Nest Protect-enheden alarmen, blinker rødt og fortæller dig, hvor problemet er opstået.

Protect-enhedens talte meddelelser og lyde Protect-enhedens lamper Betydning Hvad du bør gøre
"Advarsel! Der er røg i (rummets navn). Alarmen kan gå i gang."

Blinkende gul lysring

protect 2nd gen yellow ring

Røgniveauet stiger. Sluk derefter kilden til røgen. Brug derefter appen, eller tryk på midterknappen for at slukke alarmen.
"Advarsel! Der er kulilte i (rummets navn). Alarmen kan gå i gang."

Blinkende gul lysring

protect 2nd gen yellow ring

Kulilteniveauet stiger.

Åbn et vindue eller en dør for at få frisk luft ind. Brug derefter Nest-appen, eller tryk på midterknappen for at slukke alarmen.

"(Røg- eller kulilte)alarmen blev slukket i (rummets navn)".

Blinkende gul lysring

protect 2nd gen yellow ring

Du har midlertidigt sat alarmen på lydløs.

Bemærk! I nogle tilfælde er det ikke muligt at sætte alarmen på lydløs, fordi kulilteniveauet er meget højt.

Sørg for, at du befinder dig et sikkert sted, og at du har stoppet kilden til røgen eller kulilten.

(Alarmlyd) "Nødsituation. Der er røg i (rummets navn)."

Lyt nu

Blinkende rød lysring

Nest Protect with pulsing red ring

Røgen i rummet har nu nået et farligt niveau.

Bemærk! Det er kun lysringen på den alarm, som oprindeligt registrerede røgniveauer, der bliver rød.

Forlad omgående hjemmet.

Hvad du bør gøre, hvis Nest Protect-enheden registrerer røg

(Alarmlyd) "Nødsituation. Der er kulilte i (rummets navn). Gå ud i frisk luft."

Lyt nu

Blinkende rød lysring

Nest Protect with pulsing red ring

Kulilteniveauet i rummet har nu nået et farligt niveau.

Bemærk! Det er kun lysringen på den alarm, som oprindeligt registrerede farlige kulilteniveauer, der bliver rød.

Hvad du bør gøre, hvis der registreres kulilte

1. Bevar roen, og åbn alle døre og vinduer.
  2. Stop brug af alle brændstofdrevne apparater.
  3. Evakuer stedet.
  4. Kontakt dine nødtjenester.

"Alarmen fra Nest Protect er blevet slukket."

Blinkende rød lysring

Nest Protect with pulsing red ring

Du har midlertidigt sat alarmen på lydløs.

Bemærk! I nogle tilfælde er det ikke muligt at sætte alarmen på lydløs, fordi kulilteniveauet er meget højt.

Hvad du bør gøre i tilfælde af en røgalarm

Hvad du bør gøre i tilfælde af en kuliltealarm

"Røgalarmen er stoppet i (rummets navn)."

Blinkende grøn lysring

Nest protect with pulsing green ring

Situationen er tilbage til normal.

"Kulilteniveauet er ved at være tilbage på normalt niveau i (rummets navn)."

Blinkende grøn lysring

Nest protect with pulsing green ring

Situationen er tilbage til normal.

Ansvarsfraskrivelse: I Europa lyser lysringen muligvis kun op på den Protect-enhed, der registrerer røg eller kulilte, men sammenkoblede Protect-enheder vil stadig afgive en alarm.

Bemærk! Protect-enheden siger kun navnet på rummet, hvis du har valgt et af standardnavnene på listen under konfigurationen, eller hvis du har valgt et standardnavn og tilføjet en tilpasset etiket. Hvis du bruger et tilpasset navn, siger Protect-enheden ikke navnet på et rum.

Få flere oplysninger om navne og etiketter til Nest Protect

Nest Protect-enheden kræver din opmærksomhed

Hvis der er blevet registreret et problem under et Self Test-tjek, anvender Protect-enheden den gule lampe til at fortælle, at den kræver din opmærksomhed. På samme måde som med Heads-Up- og Emergency Alarm-underretninger sender Protect-enheden også en underretning til din telefon eller tablet. Det kræver dog, at den har forbindelse til Wi-Fi og internettet. Problemet kan skyldes, at batteriniveauet er lavt, at sensorerne er fejlbehæftede, eller at Protect-enheden er ved at være udtjent.

Biplyde for lavt batteriniveau og udtjent enhed

Protect-enheden bipper uafbrudt, når batteriniveauet er kritisk lavt, og når enheden er udtjent. Dette fungerer som en påmindelse om, at du skal foretage en handling (og er påkrævet for at overholde sikkerhedsbestemmelserne). I begge situationer bipper Protect-enheden uafbrudt, indtil problemet er løst. Den benytter sig dog af forskellige bipmønstre, afhængigt af hvad den signalerer.

• Lavt batteriniveau: Protect-enheden afgiver ét bip i minuttet, indtil du udskifter batterierne.
    • Du kan stoppe biplydene ved at udskifte batterierne med Energizer Ultimate Lithium AA-batterier (L91).
  • Protect-enheden er udtjent: Lige som med ethvert andet elapparat bliver røg- og kuliltealarmer udtjent med tiden. Protect-enheden afgiver et dobbelt bip én gang i minuttet. Du vil ikke være beskyttet med alarmer ved røg eller kulilte, hvis du ikke udskifter din Protect-enhed, når den er udtjent.
    • Bemærk! Protect-enheden giver dig besked om, at den er udtjent nogle dage før udløbsdatoen. Du modtager en række beskeder i den periode som en påmindelse om, at du skal udskifte den.
Protect-enhedens talte meddelelser og lyde Protect-enhedens lamper Betydning Hvad du bør gøre

"Batteriniveauet er lavt i (rummets navn). Udskift snart batterierne."

Lyt nu

Blinkende gul lysring

protect 2nd gen yellow ring

Batteriniveauet i Nest Protect (eller i backupbatterierne til Nest Protect med ledning) er lavt.

Nest Protect-batterierne skal snart udskiftes.

Få flere oplysninger

"Batteriniveauet er meget lavt i (rummets navn). Udskift batterierne nu."

Ét bip i minuttet.

Lyt nu

Blinkende gul lysring

protect 2nd gen yellow ring

Nest Protect-batterierne er løbet tør. Enheden bipper.

Udskift Nest Protect-batterierne nu.

Få flere oplysninger

"Sensorerne fungerede ikke i (rummets navn). Udskift Nest Protect nu."

Ét bip i minuttet.

Lyt nu

Blinkende gul lysring

protect 2nd gen yellow ring

Nest Protect-enheden har testet sine sensorer, og der er registreret et problem.

Udskift Nest Protect-enheden nu.

Hvornår skal du udskifte din Nest Protect-enhed?

"Nest Protect er udløbet i (rummets navn). Udskift Nest Protect nu."

2 bip i minuttet.

Lyt nu

Blinkende gul lysring

protect 2nd gen yellow ring

Nest Protect-enheden er udtjent.

Udskift din Nest Protect-enhed nu.

Hvornår skal du udskifte din Nest Protect-enhed?

"Nest Protect er offline i (rummets navn)."

Blinkende gul lysring

protect 2nd gen yellow ring

Nest Protect-enheden har ikke længere forbindelse til internettet.

Tjek din Wi-Fi-forbindelse i hjemmet for at sikre, at den fungerer.

Tjek Nest-appen for at sikre, at alle dine Nest Protect-enheder vises.

Kontinuerligt grønt strømlys

Nest Protect får strøm fra netspænding.
"Strømmen er gået i (rummets navn)."

Blinkende grønt strømlys

Strømmen til Nest Protect-enhedens ledning er gået. Protect-enheden får strøm fra batteri. Find og løs problemer med strømforsyningen til Nest Protect

"Sensorerne fungerede ikke."

Lyt nu

Ingen lys

Der er et problem med lysringen.

Protect-enhedens lysring virker ikke længere.

Udskift din Protect-enhed nu.

Hvornår skal du udskifte din Nest Protect-enhed?