Nest Protect ‑savu- ja häkävaroittimen käytön aloittaminen

Täältä löydät Google Nest Protect ‑savu- ja häkävaroittimen käytön aloittamisen ohjeartikkelit. Ohjeartikkelit sisältävät mm. käyttöönotto- ja asennusohjeet, valojen ja äänten selitteet sekä ohjeet asetusten muuttamiseen.

Lataa Nest Protect ‑käyttöopas

Nest Protectin käyttöönotto ja asennus

Nämä ohjeet koskevat Nest Protectin asentamista sekä sen lisäämistä tilillesi Nest-sovelluksessa.

Nest Protectin peruskäyttö

Lue lisää Nest Protectin toiminnasta

Nest Protect tekee joitain asioita itsenäisesti. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi automaattiset Self Testit, joilla Nest Protect tarkistaa paristojen varauksen ja tunnistimien toiminnan, ja Sound Checkit (2. sukupolvi), joilla se tarkistaa kaiuttimiensa, hälytyksensä ja valokehänsä toiminnan.

Suosittelemme, että tarkistat Nest Protectiesi toimivuuden vähintään kerran kuukaudessa Safety Checkup ‑ominaisuuden avulla.

Nest Protectin vianetsintä

Näissä artikkeleissa kerrotaan, mitä tehdä, jos saat virhekoodin tai jos sinulla on Wi-Fi-yhteysongelmia, miten paristot vaihdetaan ja miten savu‑ ja häkävaroitin puhdistetaan.