Nest × Yale ‐lukon käytön aloittaminen

Nest ei enää tue Nest Securea. Se ei ole enää käytettävissä Nest-sovelluksessa eikä voi enää muodostaa yhteyttä internetiin. Nest-sovelluksessa ei voi tarkistaa Nest Securen tilaa, ohjata Nest Secure ‐laitteita tai saada ilmoituksia hälytysjärjestelmästä.

Jos haluat lisätietoja, lue tämä postaus yhteisöfoorumilla.

Täältä löydät artikkeleita, joiden avulla voit aloittaa Google Nest × Yale ‐lukon käytön. Pakkaukseen kuuluu on myös asennusoppaan ladattava versio.

Nest x Yale ‐lukon mukana tulevie dokumenttien lataaminen

Nest × Yale ‐lukon pakkaus sisältää tulostettuja materiaaleja, jotka auttavat asentamaan lukon. Seuraa asennuksen jälkeen Nest-sovelluksesta löytyviä käyttöönotto-ohjeita. Alla on joitakin artikkeleita, jotka auttavat aloittamaan lukon käytön,

Huom. Yllä olevien PDF-tiedostojen pitäisi avautua suoraan selaimessa. Jos sinulla on ongelmia niiden näkemisessä, sinun on ehkä ladattava ja asennettava PDF-lukuohjelma, esimerkiksi Adobe Acrobat Reader.