Nest-kameran livevideon jakaminen

Jos haluat jakaa Google Nest ‐kameran tai ovikellon livevideostriimiä muille, voit tehdä sen muutamalla tavalla ilman, että annat heille tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa (älä koskaan jaa salasanaasi kenellekään).

Yleisin tapa on kutsua uusi jäsen Home-sovelluksella tai Nest-sovelluksen perhetileillä.

Nest-sovelluksella ohjattavilla vanhemmilla kameroilla on muutamia muita tapoja jakaa videota: salasanalla suojatulla linkillä tai julkisella linkillä. Jos haluat jakaa kameran videota muille, mutta et halua jakaa kotisi ja kaikkien sen laitteiden käyttölupia, voit jakaa kameran videon julkisesti tai salasanalla suojatun linkin kautta.

Kameran jakamistapojen erot

Jakotapa Mitä jaetaan Näytä livestriimi Näytä videohistoria Ilmoitukset Ohjaa kameroita
Nest-perhe- tai Google Home ‐jäsen

Kaikki kamerat

(ja kodin muut tuotteet)

Kyllä Kyllä Kyllä

Kyllä

(ja kodin muut tuotteet)

Julkinen linkki (vain Nest-sovelluksen kamerat) Nest-sovelluksella hallittavat kamerat Kyllä Ei Ei Ei
Linkki salasanalla (vain Nest-sovelluksen kamerat) Nest-sovelluksella hallittavat kamerat Kyllä Ei Ei Ei

Kameran jakaminen sovelluskutsulla

Tärkeää: Henkilöt, joilla on pääsy kotiisi Home- tai Nest-sovelluksella, voivat ohjata ja käyttää kaikkia kotisi Google Nest ‐tuotteita. He voivat muuttaa asetuksia, poistaa tuotteita tililtä ja tehdä paljon muuta, joten jaa pääsy vain luotettavien ihmisten kanssa.

1. Jaa pääsy kotiisi Home-sovelluksella tai Nest-sovelluksella ihmisille, joille haluat jakaa kameran videofiidin.
  2. Kun he ovat hyväksyneet kutsusi, he voivat katsella kaikkien kotisi kameroiden livevideostriimiä. He voivat myös saada ilmoituksia liikkeestä, äänestä ja muusta. Jos kameralla on Nest Aware ‐tilaus, he voivat nähdä sen tallennetun videohistorian.

Videostriimin jakaminen julkisella tai yksityisellä linkillä (vain Nest-sovellus)

Nämä ohjeet koskevat vain kameroita ja ovikelloja, joita hallitaan Nest-sovelluksessa.

1. Kirjaudu tietokoneella sisään osoitteessa home.nest.com. Kameran yksityisyysasetuksia ei voi muuttaa puhelimella tai tabletilla.
  2. Valitse jaettava kamera, ja klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset .
    Huom. Jos et näe Asetukset-kohtaa , suurenna ikkunan kokoa, kunnes näet sen.
  3. Klikkaa Kameran jakaminen.
  4. Valitse jakamisvaihtoehto:
    • Jaa salasanalla: Tällöin tietyt ihmiset voivat katsella kamerasi livestriimiä. He tarvitsevat linkin kameraasi ja asettamasi salasanan. Jopa 10 henkilöä voi nähdä videostriimisi samanaikaisesti.
      Huom. Salasanassa on oltava vähintään kahdeksan merkkiä, sekä isoja että pieniä kirjaimia ja vähintään yksi numero ja symboli. Turvallisuussyistä et voi käyttää kameran jakamiseen samaa salasanaa kuin Nest-sovellukseen.
    • Jaa julkisesti: Kaikki linkin saaneet voivat nähdä kamerasi striimin. Salasanaa ei tarvita.

5. Vahvista valitsemalla Hyväksy ja jaa salasanalla.
  6. Kamerallesi luodaan linkki. Kopioi se, jotta voit jakaa sitä muille, upottaa verkkosivustolle tai julkaista sosiaalisessa mediassa.

Huom. Et voi muokata linkkiä, mutta voit vaihtaa määrittämäsi salasanan. Vaihda se palaamalla tälle sivulle ja klikkaamalla Vaihda salasana. Jos päätät lopettaa kameran jakamisen ja jakaa sen sitten uudelleen, kameralle luodaan uusi linkki.

Videostriimin jakamisen lopetus (vain Nest-sovellus)

Nämä ohjeet koskevat vain kameroita ja ovikelloja, joita hallitaan Nest-sovelluksessa. Jos haluat lopettaa jakamisen muiden kanssa Home-sovelluksessa, poista jäsen kodistasi.
  1. Kirjaudu tietokoneella sisään osoitteessa home.nest.com. Kameran yksityisyysasetuksia ei voi muuttaa puhelimella tai tabletilla.
  2. Valitse kamera, jonka jakamisen haluat lopettaa.
  3. Valitse Asetukset . Jos et näe Asetukset-kohtaa , suurenna selainikkunaa, kunnes se tulee näkyviin.
  4. Klikkaa Kameran jakaminen ja sitten Lopeta kameran jakaminen.