Nest-tuotteiden ja ‐sovellusten päivitys

Jos Nest-tuotteillasi on luotettava internetyhteys, niiden pitäisi päivittää ohjelmistonsa automaattisesti. Huomaathan, että julkaisemme Nest-tuotteisiin liittyviä päivityksiä erissä, joten tuotettasi ei välttämättä päivitetä heti. Voit myös asettaa puhelimen asentamaan Nest‑ ja Google Home ‐sovellusten uusimmat versiot automaattisesti.

Home‑ ja Nest-sovellusten päivittäminen

Ongelmanratkaisutilanteissa on tärkeää varmistaa, että käytössäsi on sovelluksen uusin versio, joka sisältää uusimmat virheenkorjaukset ja ominaisuudet.  Suosittelemme, että asetat puhelimen päivittämään sovellukset automaattisesti, jotta saat uusimmat ominaisuudet ja parannukset heti, kun ne ovat saatavilla.

Nämä artikkelit auttavat sinua päivittämään sovellukset automaattisesti:

Nest-tuotteiden ohjelmistoversion tarkistaminen

Nest-tuotteesi nykyisen version voit tarkistaa sovelluksella, jolla hallitset Nest-tuotetta.

Nest-sovellus

1. Avaa Nest-sovellus Nest app.
  2. Napauta aloitusnäytöllä Nest-tuotetta.
  3. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  4. Valitse Tekniset tiedot.
  5. Nykyisen version pitäisi näkyä Ohjelmisto-kohdan vieressä.

Home-sovellus

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Laitteen tiedot.
  5. Ohjelmistoversion pitäisi näkyä kohdassa Tekniset tiedot.

Tuoteohjelmistopäivitysten saaminen

Nest-termostaatit

Termostaatti voi asentaa päivityksen automaattisesti. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Voit myös halutessasi päivittää termostaatin ohjelmiston manuaalisesti.
Nest-termostaatti
  1. Valitse termostaatin aloitusnäytöltä Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  2. Valitse Versio Päivitä.
Nest Thermostat E tai Nest Learning Thermostat
  1. Valitse termostaatin Quick View ‑valikosta Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  2. Valitse Ohjelmisto Päivitä.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos termostaatille on saatavilla uusi ohjelmistoversio, mutta se ei ole päivittynyt, syynä voi olla jokin seuraavista:

Huom. Jotkin termostaattimallit voivat saada päivityksiä riippumatta siitä, onko ne lisätty tilille sovelluksessa, kunhan ne ovat yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Nest Protectit

Nest Protect voi päivittyä itse, kunhan se on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon ja internetiin.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos aikaa on kulunut yli viikko ja Nest Protect ei ole edelleenkään saanut uusinta ohjelmistoa, kokeile resetoida sen yhteys Wi-Fi-verkkoon.

1. Paina Nest Protectin painiketta kerran. Kuulet: "Valmis. Testaa painikkeella."
  2. Paina painiketta noin viisi sekuntia, kunnes Protect sanoo "Verkkoa tarkistetaan".
  3. Odota 15 minuuttia.
  4. Tarkista Nest Protectin ohjelmistoversio uudelleen. Jos se on päivittynyt uusimpaan versioon, kaikki on valmista.

Nest-kamerat ja ‑ovikellot

Nest-kamera tai ‑ovikello päivittyy itse, kunhan se on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon ja internetiin. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.
Nest-kameroita ja ‑ovikelloja ei voi päivittää manuaalisesti.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos kamera tai ovikello on sovelluksessa offline-tilassa eikä päivittäminen onnistu, löydät ohjeet Nest-kameran tai ‐ovikellon Wi-Fi-yhteysongelmien korjaamiseen ohjekeskuksesta.

Nest Connect

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos Nest Connect näkyy sovelluksessa offline-tilassa, se ei päivity itsestään. Lue lisää Nest Connectin offline-tilan tai katkenneen yhteyden ongelmanratkaisusta.

Connectin päivittäminen manuaalisesti

1. Paina Connectin painiketta ja vapauta se. Painike sijaitsee Connectin pohjassa.

2. Paina painiketta uudelleen ja pidä se painettuna.

3. Vapauta painike, kun Connectin valo vilkkuu sinisenä.

Connectin pitäisi alkaa päivittää ohjelmistoaan automaattisesti ja sammuttaa valo, kun se on valmis.

Nest × Yale ‑lukko

Jos Nest × Yale ‐lukko on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon ja internetiin, sen pitäisi päivittyä automaattisesti uuden ohjelmiston julkaisun yhteydessä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Lukkoa ei voi päivittää manuaalisesti.

Tärkeää: Kun lukko päivittyy, et voi lukita, avata lukitusta tai muuttaa asetuksia näppäimistöllä tai Nest-sovelluksella. Päivitys kestää vain muutaman minuutin. Kotonasi oleva merkkivalo vilkkuu sinisenä päivityksen ajan.