Suojaushistoria

Kun Nest Protect ‐savu- ja häkävaroitin on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja lisätty tilillesi sovelluksessa, voit tarkistaa Protect History ‑tapahtumat.

Päänäkymä

1. Avaa Nest-sovellus Nest app.
  2. Valitse Protect.
  3. Valitse Näytä historia , niin näet tapahtumat 10 viime päivän ajalta.

Joka päivän kohdalla on värikoodattu palkki, joka näyttää päivän tärkeimmän tapahtuman. Jos päivän kohdalla oli esimerkiksi huomautus vähäisestä akkuvirrasta sekä Emergency Alarm, Emergency Alarm näkyy tiivistelmässä korostettuna.

• Vihreä: Kaikki oli kunnossa.
  • Keltainen: Jonkinlainen Heads-Up-ilmoitus: esimerkiksi savua tai häkää, akkuvirta vähissä, sähkökatkos tai anturiongelma.
  • Punainen: Päivän aikana oli Emergency Alarm.
  • Harmaa: Kyseiseltä ajanjaksolta ei ole dataa, yleensä Wi-Fi- tai internetyhteysongelman takia. Ratkaise Protectin Wi-Fi-yhteyden vikoja ja yritä ladata data uudelleen. Huom. Nest Protectin historia päivitetään kerran päivässä. Jos tietoja puuttuu, sinun tarvitsee vain odottaa, että ne päivittyvät. Päivitettyjen tietojen näkyminen sovelluksessa saattaa kestää 48 tuntia.

Päivänäkymä

• Napauttamalla päivää näet ajat, jolloin kyseisen päivän tapahtumat tapahtuivat.
  • Tapahtumat merkitään kuvakkeella. Saman kuvakkeen alla voi näkyä useita tapahtumia, joiden ajankohdat ovat lähellä toisiaan.
  • Napauta tapahtumakuvaketta saadaksesi lisätietoja.