Nest Securen tuki on päättynyt

Nest on lopettanut Nest Securen tuen. Nest Secure ei enää muodosta yhteyttä pilvipalveluihin, joten se ei enää toimi Google Nest ‐sovelluksessa eikä yhdistä internetiin.

Miten tämä vaikuttaa sinuun:

• Nest Securen tuki on päättynyt. Nest-sovelluksessa ei voi enää tarkistaa Nest Securen tilaa, ohjata Nest Secure ‐laitteita eikä saada ilmoituksia hälytysjärjestelmästä.

• Emme suosittele Nest Securen käyttöä jatkossa. Nest Secure ei enää saa ohjelmisto- tai tietoturvapäivityksiä, joten sen suorituskyky saattaa heikentyä odottamattomasti, jos yrität jatkaa sen käyttöä (esimerkiksi offline-tilassa).

• Jos olet aiemmin yhdistänyt Nest x Yale ‐lukon Wi-Fi-verkkoon Nest Guardin avulla, sinun on yhdistettävä lukko uudelleen.

• Jos sinulla on ollut varamobiilipalvelu, se perutaan ennakoivasti.

• Ehdot täyttäville Nest Secure ‐käyttäjille on lähetetty sähköpostitse ohjeet tarjouksen lunastamiseen, jotta Nest Securen käytön lopettaminen olisi helpompaa.

Jos haluat lisätietoja, lue tämä postaus yhteisöfoorumilla.

Nest x Yale ‐lukon pitäminen yhteydessä Wi-Fi-verkkoon

Nest Guardilla ei voi enää yhdistää Nest x Yale ‑lukkoa Wi-Fi-verkkoon. Vain Nest Connect voi yhdistää lukon Wi-Fi-verkkoon. Jos lukko siirtyy offline-tilaan, et voi käyttää lukkoa Nest-sovelluksella, mutta voit edelleen käyttää sitä näppäimistöllä.

Jos olet aiemmin käyttänyt Nest Guardia Nest x Yale ‑lukon yhdistämiseen Wi-Fi-verkkoon, sinun on vaihdettava Nest Guard Nest Connectiin. Ehdot täyttävät käyttäjät saivat tammikuussa 2024 sähköpostin, jossa on ohjeet Nest Connectin saamiseen maksutta. Kun sinulla on Nest Connect, katso ohjeet lukon yhdistämiseen uudelleen ohjekeskusartikkelista Keep your Nest x Yale Lock connected after support ends for Nest Secure.

Jos sinulla on tällä hetkellä Nest Connect, sinun täytyy ehkä siirtää se lähemmäs Nest x Yale ‑lukkoa, jotta voit yhdistää sen Wi-Fi-verkkoon. Jos lukko on Nest Connectin kantaman ulkopuolella ja siirtyy offline-tilaan, et voi käyttää lukkoa Nest-sovelluksella, mutta voit edelleen käyttää sitä näppäimistöllä.

Jos haluat asentaa Nest Connectin, tutustu ohjekeskusartikkeliin Nest Connectin käyttöönotto.

Lue lisää tämän Nest Secure ‑yhteisöfoorumin päivityksen usein kysytyistä kysymyksistä.

Varamobiilipalvelu on lopetettu

Varamobiilipalvelun tuki on päättynyt. Jos sinulla on varamobiilipalvelun tilaus, se perutaan 20.5.2024 mennessä.

Nest Securen tuki

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voit etsiä vastauksia Nest Securen ohjekeskuksesta tai kysyä muilta Nest Securen omistajilta Google Nest Communityssa. Voit myös ottaa yhteyttä tukitiimiimme, jos sinulla on Nest Securen kanssa ongelmia, joihin et löydä apua verkosta.

Nest Securen kierrättäminen

Voimme auttaa sinua kierrättämään Nest Securesi. Kolmannen osapuolen kierrätyskumppanimme lähettää sähköpostiisi lähetyslapun, jonka postimaksu on maksettu.

Tutustu Googlen kierrätysohjelmaan.