Nest-tuotteiden Wi-Fi- ja yhteysongelmien ongelmanratkaisu

Jos et voi lisätä Nest-tuotteita tilillesi tai Nest-tuotteesi ovat offline-tilassa sovelluksessa, tämän artikkelin ohjeiden avulla voit ratkaista ongelman.

Nest-tuotteet yrittävät muodostaa verkkoyhteyden uudelleen automaattisesti säännöllisin väliajoin. Jos Nest-tuotteesi on sovelluksessa pitkään offline-tilassa, sitä ei voi yhdistää kodin Wi-Fi-verkkoon.

Tärkeää: Jos Nest-tuote on offline-tilassa, se ei saa signaalia. Sinun on tehtävä vianetsintä paikan päällä, jotta saat sen takaisin verkkoon.

Alla on ohjeita yleisiin Wi-Fi- ja yhteysongelmiin:

Uusi reitittimen tai Wi-Fi-verkon salasana
connection icon

Uusi reitittimen/Wi-Fi-verkon salasana, nimi tai muu asetus

Saatat huomata seuraavaa:

• Kodin offline-kuvake all products offline Home- tai Nest-sovelluksessa
  • Offline-teksti kotikuvakkeen alapuolella Home- tai Nest-sovelluksessa
  • Offline-teksti kaikkien Nest-tuotteiden alapuolella Home- tai Nest-sovelluksessa

Nest-termostaatin Wi-Fi-asetusten päivittäminen

Nest-kameran ja Nest Hellon Wi-Fi-asetusten päivittäminen

Nest Protectin Wi-Fi-asetusten päivittäminen

Nest Connectin Wi-Fi-asetusten päivittäminen

Nest × Yale Lockin Wi-Fi-asetusten päivittäminen

Nest Securen sekä Nest Guardin ja Nest Detectin Wi-Fi-asetusten päivittäminen

Termostaatit

Nest Thermostat device

Offline-tilassa sovelluksessa

Saatat huomata seuraavaa:

• Termostaattisi on offline-tilassa sovelluksessa
  • Termostaatissa näkyy "Ei Wi-Fi-yhteyttä", "Ei yhteyttä" tai vastaava ilmoitus
  • Et välttämättä voi ohjata termostaattiasi sovelluksella

Offline-tilassa olevan termostaatin ongelmanratkaisu

Sovellukseen yhdistäminen ei onnistu

Saatat huomata seuraavaa:

• "Ei yhteyttä"- tai "Jotain meni pieleen" ‑ilmoitus sovelluksessa
  • "Yhteyden muodostaminen epäonnistui" ‑ilmoitus termostaatissa
  • Pyörivä kuvake Blue loading loop termostaatissa

Ongelmanratkaisu: Nest-termostaatin lisääminen sovellukseen

Wi-Fi-verkkoon yhdistämisen ongelmanratkaisu

Et voi lisätä termostaattia sovellukseen

Saatat huomata seuraavaa:

• Salasanan virheilmoitus termostaatissa
  • Pyörivä sininen rengas Blue loading loop termostaatissa

Ongelmanratkaisu: Nest-termostaatin lisääminen sovellukseen

Nest Secure

Nest Detect image

Nest Detect on offline-tilassa Nest-sovelluksessa

Tämä tarkoittaa, että Nest Detect on jo lisätty sovellukseen, mutta se on mennyt offline-tilaan.

Nest Detectin offline-tilan ongelmanratkaisu

Nest Detectin laiteparin muodostus ei onnistu

Saatat huomata seuraavaa:

• Laiteparin muodostuksen virhekoodi, esim. 030

Tämä tarkoittaa, ettet voi lisätä Nest Detectiä sovellukseen.

Nest Detectin virheiden ongelmanratkaisu

nest guard image

Nest Guard on offline-tilassa Nest-sovelluksessa

Tämä tarkoittaa, että Nest Guard on jo lisätty sovellukseen, mutta se on mennyt offline-tilaan.

Nest Guardin offline-tilan ongelmanratkaisu

Nest Guard ei voi muodostaa laiteparia

Saatat huomata seuraavaa:

• Laiteparin muodostuksen virhekoodi, esim. 030

Tämä tarkoittaa, ettet voi lisätä Nest Guardia sovellukseen.

Nest Guardin virheiden ongelmanratkaisu

Kamerat ja ovikello

Cam IQ outdoor image

Kamera tai ovikello on offline-tilassa Home- tai Nest-sovelluksessa

Saatat huomata seuraavaa:

• Offline-teksti kameran tai ovikellon alapuolella sovelluksessa
  • Ei livevideota
  • Videohistorian aukot, joiden mukaan kamera oli pois päältä tai offline-tilassa

Nest-kameran ja ovikellon offline-tilan ongelmanratkaisu

Et voi lisätä kameraa tai ovikelloa Home- tai Nest-sovellukseen

Saatat huomata seuraavaa:

• C-virhe, esim. C-380 yrittäessäsi lisätä Nest-kameraa tai ‑ovikelloa sovellukseen

Ongelmanratkaisu: Nest-kameran tai ‑ovikellon lisääminen sovellukseen

Nest x Yale ‑lukko

Next x Yale image

Nest x Yale ‑lukko on offline-tilassa Nest-sovelluksessa

Saatat huomata seuraavaa:

• Offline-teksti lukon alapuolella sovelluksessa
  • Lukkosi historiasta puuttuu tietoja

Et välttämättä voi myöskään lukita tai avata lukitusta sovelluksessa.

Nest x Yale ‑lukon offline-tilan ongelmanratkaisu

Nest-sovellukseen lisäämiseen liittyviä ongelmia

Saatat huomata seuraavaa:

• Et voi lisätä Nest x Yale -‑lukkoasi sovellukseen
  • Virheilmoitus, esim. ei voi muodostaa yhteyttä lukkoon

Ongelmanratkaisu: Nest x Yale ‑lukon lisääminen sovellukseen

Nest Connect

connect image

Nest Connect on offline-tilassa Nest-sovelluksessa

Saatat huomata seuraavaa:

• Muut Connectiasi käyttävät tuotteet näkyvät offline-tilassa sovelluksessa

Nest Connectin offline-tilan ongelmanratkaisu

Nest Connectia ei voi lisätä Nest-sovellukseen

Varmista alla olevien ohjeiden avulla, ettei Connectia ole jo lisätty:

1. Avaa Nest-sovellus.
  2. Valitse sovelluksen aloitusnäytöltä Asetukset .
  3. Vieritä alas ja tarkista, onko tililläsi jo Nest Connect.

Jos Connect ei ole vielä tililläsi, kokeile joitain alla olevia ongelmanratkaisuvaiheita.

1. Käynnistä puhelin uudelleen ja lisää sitten Connect uudelleen.
  2. Varmista, että puhelimesi on samassa Wi-Fi-verkossa, johon yrität lisätä Connectia.
  3. Jos sinulla on jo muita Nest-tuotteita samassa Nest-kodissa, varmista että ne ovat lähellä, jotta ne voivat auttaa muodostamaan Connect-laiteparin.
  4. Siirrä Connect lähemmäs Wi-Fi-reititintä, kun yrität muodostaa laiteparin.
  5. Jos käytät Wi-Fi-toistimia, poista ne käytöstä, kun muodostat laiteparia Connectin kanssa.

Nest Protect

Nest Protect 2 image

Nest Protect on offline-tilassa.

Saatat huomata seuraavaa:

• Offline-teksti Protectin alapuolella sovelluksessa
  • Protectisi historiasta puuttuu tietoja

Nest Protectin offline-tilan ongelmanratkaisu

Et voi lisätä Nest Protectia sovellukseen

Saatat huomata seuraavaa:

• P-virhe, esim. P-008 yrittäessäsi lisätä Nest Protectia sovellukseen

Ongelmanratkaisu: Nest Protectin yhdistäminen sovellukseen

Nest-lämpöanturi

Temperature sensor image

Nest-lämpöanturi on offline-tilassa

Saatat huomata seuraavaa:

• Anturisi on offline-tilassa sovelluksessa
  • Anturisi ei ole valittavissa Nest-sovelluksessa
  • Termostaatti ei käytä anturiasi odotetusti

Offline-tilassa olevan anturin ongelmanratkaisu

Et voi lisätä Nest-lämpöanturiasi sovellukseen

Saatat huomata seuraavaa:

• Virhe yritettäessä lisätä anturia sovellukseen
Ongelmanratkaisu: anturin lisääminen sovellukseen

Koko Nest-koti

Koko Nest-koti on offline-tilassa

Jos kaikki kodin Nest-tuotteet ovat offline-tilassa, koko Nest-kotisi yhteys on katkennut.

Jos sinulla on vain yksi Nest-tuote, valitse kyseinen tuote yltä ja yritä ratkaista sen ongelma erikseen, ennen kuin yrität ratkaista koko Nest-kodin ongelman.

Jos sinulla on useampi Nest-tuote ja kaikki ovat offline-tilassa, käynnistä reititin uudelleen. Katso ohjeet reitittimen uudelleenkäynnistämiseen käyttöoppaasta.

Tässä on muutamia muita tarkistettavia asioita, joiden avulla voit palauttaa Nest-kotisi verkkoon:

1. Tarkista, onko kyseessä sähkökatkos

Jos olet kotona, tiedät kyllä, jos sähköt ovat poikki. Jos olet poissa kotoa, et välttämättä tiedä kodin sähkökatkosta. Sähkökatkon yhteydessä kodin Wi-Fi-verkko on poissa käytöstä ja kaikki Nest-tuotteesi ovat offline-tilassa sovelluksessa. Ota yhteyttä paikalliseen sähköyhtiöön ja selvitä, onko alueellasi käyttökatkoksia.

Sinun on odotettava, että sähköt tulevat takaisin, ennen kuin Nest-tuotteesi voivat yhdistää verkkoon uudelleen.

2. Tarkista sovellusversio

Varmista, että käytät sovelluksen viimeisintä versiota puhelimella tai tabletilla.

Tarkista asia Apple App Storesta tai Google Play Kaupasta etsimällä Home- tai Nest-sovellus sieltä. Sovellussivulla pitäisi näkyä, jos päivitys on asennettavissa.

Automaattiset päivitykset kannattaa ottaa käyttöön, jotta sinun ei tarvitse tarkistaa päivityksiä manuaalisesti.

3. Tarkista internetpalveluntarjoajan käyttökatkokset

Jos palveluntarjoajalla on käyttökatko, Nest-tuotteet eivät voi yhdistää verkkoon, vaikka Wi-Fi-verkko toimisi.

1. Voit tarkistaa asian siirtymällä osoitteeseen google.com tietokoneella, puhelimella tai tabletilla, joka on yhteydessä Wi-Fi-verkkoosi ja jonka mobiilidatan olet poistanut käytöstä.

Vinkki: Varmista, ettet käytä mobiilidataa mobiililaitteellasi, ottamalla käyttöön ensin lentokonetila ja sitten Wi-Fi.

1. Jos et voi muodostaa yhteyttä toiseen Wi-Fi-laitteeseen, ota yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi ja tarkista, onko kyseessä paikallinen palvelukatkos. Jos näin on, Nest-tuotteesi palaavat verkkoon, kun palveluntarjoaja on korjannut käyttökatkoon johtaneen ongelman.
  2. Jos voit yhdistää internetiin toisella Wi-Fi-laitteella, ongelma ei johdu palveluntarjoajastasi. Tarkista reitittimen asetuksista, että se on yhteensopiva Nest-tuotteiden kanssa. Asetukset ovat saattaneet muuttua tai reitittimesi on voinut ladata ohjelmistopäivityksen.

Suositellut Wi-Fi-reitittimen asetukset

4. Tarkista Nest-palvelun tila

Katso Nest-palvelun tila täältä. Jos Nest-palvelu ei ole saatavilla, saatat nähdä Nest-tuotteesi offline-tilassa. Odota, että Nest-palvelu on taas saatavilla, ennen kuin tarkistat, palaavatko Nest-tuotteesi verkkoon.

5. Ratkaise ongelma käymällä tuotteet läpi yksitellen

Jos mikään näistä vaiheista ei auttanut, valitse jokin yllä olevista Nest-tuotteistasi ja kokeile joitain sen ongelmanratkaisuvaiheita.