Nest-kameran tai ‐ovikellon avulla puhuminen ja kuunteleminen

Talk and Listen ‑ominaisuudella voit puhua ihmisille kameran kautta, vaikka et itse ole kotona. Kun olet kotona, voit käyttää ominaisuutta myös yhteensopivalla Google Nest ‑näytöllä.

Jos esimerkiksi etukuistin Nest-kamera lähettää sinulle liikeilmoituksen, voit avata sovelluksen ja katsoa, kuka on ovella. Jos kyseessä on pakettia toimittava henkilö, voit pyytää häntä jättämään paketin kuistille napauttamalla Talk-painiketta.

• Uudemmissa kameroissa Talk and Listen toimii kuin videopuhelu. Voit puhua ilman, että sinun tarvitsee keskeyttää audiota.
  • Joillakin Nest-sovellusta käyttävillä vanhemmilla kameroilla Talk and Listen toimii yksisuuntaisesti. Vain yksi henkilö voi siis puhua kerrallaan.

Google Nest ‑näytöt

Jos sinulla on Nest Doorbell, voit käyttää Talk and Listen ‑ominaisuutta myös Google Display ‑näytöllä, esimerkiksi Nest Hub Maxilla. Katso ohjeet artikkelista Nest Doorbellin vierailijailmoitukset kaiuttimella tai näytöllä. Varmista, että ovikello ja näyttö on lisätty samaan kotiin sovelluksessa.

Home-sovellus

1. Avaa Home-sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Napauta mikrofonia  Talk icon. Jos kamera on pois päältä, valitse Laita päälle.
  4. Kamera antaa äänimerkin toisessa päässä. Näin kameran edessä oleva henkilö tietää, että olet sanomassa jotain. Sitten voit alkaa puhua.
  5. Katkaise puhelu napauttamalla mikrofonia Talk icon. Kamera antaa keskustelukumppanillesi toisen äänimerkin sen merkiksi, että keskustelu on päättynyt.

Nest-sovellus

1. Avaa Nest-sovellus.
  2. Valitse kamera, jonka kautta haluat puhua.
  3. Valitse Talk  Talk icon.
  4. Jos olet laittanut Talk and Listen ‑äänimerkin päälle, kamera antaa sen edessä olevalle ihmiselle äänimerkin, kun olet sanomassa jotain. Sitten voit alkaa puhua.
  5. Kun keskustelu päättyy, napauta lopuksi Talk Talk icon. Jos olet laittanut Talk and Listen ‑äänimerkin päälle, kamera antaa lopuksi toisen äänimerkin sen merkiksi, että keskustelu on päättynyt.

Huom. Joissain vanhemmissa Nest-sovellusta käyttävissä kameroissa (Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor) Talk and Listen toimii yksisuuntaisesti. Vain yksi henkilö voi siis puhua kerrallaan. Tee näin:

1. Avaa Nest-sovellus.
  2. Napauta kameraa tai ovikelloa, jonka kautta haluat puhua
  3. Valitse Talk  Talk icon.
  4. Kamera antaa äänimerkin toisessa päässä. Näin kameran edessä oleva henkilö tietää, että olet sanomassa jotain. Sitten voit alkaa puhua.
  5. Kun olet lopettanut puhumisen, napauta Done. Kun olet valmis, kamera antaa äänimerkin henkilölle ja hän voi alkaa puhua.
  6. Lopeta puhelu napauttamalla Talk  Talk icon uudelleen. Kamera antaa keskustelukumppanillesi toisen äänimerkin sen merkiksi, että keskustelu on päättynyt.