Steam Check ja sen asetusten muuttaminen

​Useimmat savuvaroittimet eivät osaa erottaa suihkun höyryä tulipalon savusta, joten ne reagoivat molempiin samalla tavalla. Tämä onkin yksi asioista, jotka haluamme tehdä paremmin Nest Protectilla.

Kuinka Steam Check toimii

Steam Checkin kehittämistä varten Nest testasi ja tallensi höyryn aiheuttamia hälytystapahtumia sekä laboratoriossa että oikeissa kotiympäristöissä. Tarkasteltuamme höyryn ja tulipalojen tai savun aiheuttamien tapahtumien eroja kehitimme ohjelmistoalgoritmin, joka havaitsee höyryn ja vähentää niistä johtuvia aiheettomia hälytyksiä. Tulen ja savun havaitsemisen herkkyys pysyy kuitenkin samana.

Olemme havainneet, että Nest Protectin Steam Check voi vähentää höyryn aiheuttamia hälytyksiä yli puolella.* Joskus älykkyyttä osoittaa hiljaisuus.

Lue lisää Steam Check ‐raportista (englanniksi)

Steam Check ei estä kaikkia höyryn aiheuttamia hälytyksiä. Jos höyryn aiheuttama tapahtuma vaikuttaa samalta kuin todellinen savu tai tulipalo, hälytys soi. Kun näin käy, sinun on tehtävä jotakin höyryn lähteelle ja tuuletettava huone, jotta Nest Protect hiljentyy.

Useimmiten et kuitenkaan edes huomaa Steam Checkia. Huomaat korkeintaan, että suihkuhetkesi ovat rauhallisempia
kuin ennen.

Steam Check ‐asetusten muuttaminen

Steam Check on oletuksena päällä, mutta sen voi poistaa käytöstä tai ottaa takaisin käyttöön milloin tahansa.

1. Valitse sovelluksessa Nest Protect, jonka asetuksia haluat muuttaa.
  2. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake Nest Sense ja laita Steam Check päälle tai pois päältä.

Kun tämä on tehty, Nest Protectin asetukset päivittyvät 24 tunnin kuluessa.

* Perustuu Nestin sisäiseen testaukseen ja dataan