Achter de schermen bij Nest

Dit is waar we bij Nest aan werken en over nadenken.

<Terug naar berichten
Bedrijf

Bloed, zweet en tranen. En de volgende Red Dot-award.

Dat we het al een paar keer eerder hebben meegemaakt, maakt het er niet minder belangrijk of spannend om: de Nest Learning Thermostat, Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder en Nest Cam beveiligingscamera hebben de prestigieuze Red Dot-award voor productdesign van 2016 gewonnen!

Dat we het al een paar keer eerder hebben meegemaakt, maakt het er niet minder belangrijk of spannend om: de Nest Learning Thermostat, Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder en Nest Cam beveiligingscamera hebben de prestigieuze Red Dot-award voor productdesign van 2016 gewonnen!

Deze prijs wordt uitgereikt aan buitengewone producten die laten zien dat 'design een integraal onderdeel is van innovatieve productoplossingen'. De jury heeft dit jaar maar liefst 5214 producten van over de hele wereld beoordeeld. De overwinning is dan ook een geweldige bevestiging dat de doordachte producten die wij ontwikkelen mensen echt helpen energie en tijd te besparen en hun huizen veilig te houden.

We stoppen onze ziel en zaligheid in alles wat we doen en zijn ontzettend vereerd dat ons harde werken wordt beloond. Het inspireert ons er nog een schepje bovenop te doen en Nest nog beter te maken.