Achter de schermen bij Nest

Dit is waar we bij Nest aan werken en over nadenken.

<Terug naar berichten
Bedrijf

Een grote stap vooruit voor beveiligingscamera’s.

Sinds de introductie van de Nest Cam zijn mensen ons één ding blijven vragen. Telkens weer hoorden we hetzelfde: “Waarom kan ik hem niet buiten monteren?” Een logische vraag.

Sinds de introductie van de Nest Cam zijn mensen ons één ding blijven vragen. Telkens weer hoorden we hetzelfde: "Waarom kan ik hem niet buiten monteren?" Een logische vraag. Thuis is meer dan wat zich binnen de muren afspeelt. Het is ook je voordeur, je achtertuin, je terras. En ook daar willen we je helpen de boel in de gaten te houden. Stel je voor dat je inbrekers kunt zien aankomen voordat ze binnen zijn.

Hier is hij dan: de Nest Cam Outdoor.

De Nest Cam Outdoor kan alles wat de Nest Cam Indoor kan, en is bovendien volledig weerbestendig. Hij werkt dus ook in de regen en de sneeuw. Je kunt hem makkelijk zelf monteren op baksteen, stucwerk of hout. Hij heeft zelfs een magnetische steun waarmee je hem aan de dakgoot kunt bevestigen. En hij ziet er mooi uit.

Nog mooier: de Nest Cam Outdoor werkt automatisch samen met de rest van je huis. Als de Nest Cam Outdoor activiteit signaleert, kunnen je Philips Hue-lampen of LIFX-lampen automatisch worden ingeschakeld zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

De Nest Cam Outdoor ligt deze herfst in de winkel. Als je in de VS of Canada woont, kun je hem nu vast bestellen bij de Nest Store of Best Buy en andere winkels. In Europa is hij later dit jaar verkrijgbaar.

Ook de gebruikservaring van de Nest-app is verbeterd.

Ook de gebruikservaring van de Nest-app is verbeterd. Wanneer je de app opent, zie je meteen een overzicht van al je live camerabeelden. En we presenteren je Nest-producten nu per ruimte, precies zoals je zelf je huis beleeft.

En we presenteren je Nest-producten nu per ruimte, precies zoals je zelf je huis beleeft.

We hebben nog meer groot nieuws. Na een jaar lang testen en verfijnen van algoritmen, lanceren we in september persoonsmeldingen.

In het verleden kon de Nest Cam je alleen maar waarschuwen bij beweging en geluid. In combinatie met een Nest Aware-abonnement kan de Nest Cam voortaan, met behulp van krachtige algoritmen in de cloud, bepalen of er een persoon in beeld is en je dan een speciale melding sturen. Zo weet je of er echt iemand is, of dat er gewoon een auto voorbijreed. En krijg je minder vaak een vals alarm. De Nest Cam vertelt het je zelfs als hij denkt dat hij een persoon gezien heeft maar het niet zeker weet. Alle Nest Aware-abonnees – ook met een Nest Cam Indoor, Dropcam HD of Dropcam Pro – krijgen in september de kans om het zelf uit te proberen.

Download de nieuwste versie van de Nest-app uit de App Store of Google Play. Welkom in de toekomst van de beveiligingscamera.