Achter de schermen bij Nest

Dit is waar we bij Nest aan werken en over nadenken.

<Terug naar berichten
Energie

Nieuw: Ecotemperaturen

Vandaag willen we je kennis laten maken met de nieuwe functie Ecotemperaturen van de Nest Learning Thermostat.

Vandaag willen we je kennis laten maken met de nieuwe functie Ecotemperaturen van de Nest Learning Thermostat. Deze functie vervangt Afwezigheidstemperaturen en biedt je een extra mogelijkheid om energie te besparen. Zelfs als je thuis bent.

De Nest Thermostat zet de verwarming nog steeds lager wanneer je de deur uit gaat. Maar in plaats van 'Auto-Afwezig' staat er nu 'Eco' op het scherm van je thermostaat.

Auto-Afwezig wordt veel gebruikt door eigenaren van een Nest Thermostat omdat de functie helpt energie te besparen wanneer er niemand thuis is. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze hun thermostaat ook op Afwezig zetten als ze thuis zijn. Maar daar raakt zelfs het allerslimste huis van in de war.

Als je de thermostaat op Afwezig zet terwijl je er gewoon bent, schakelen andere Nest- of Works with Nest-producten over op dezelfde modus. Hierdoor kan de Nest Cam bijvoorbeeld beginnen met opnemen, of kan de verlichting uit worden gezet, terwijl je thuis bent. De functie Ecotemperaturen is niet gekoppeld aan de afwezigheidsmodus en heeft dus ook geen invloed op andere producten in huis. Selecteer gewoon 'Eco' op de thermostaat of in de Nest-app.

En ben je de deur uit, dan zorgt Nest er nog steeds automatisch voor dat je huis wordt ingesteld op Afwezig, je thermostaat op Ecotemperaturen wordt gezet en je andere Nest- en Works with Nest-producten de juiste taken uitvoeren.

De software van je Nest Thermostat wordt binnen twee weken automatisch ge├╝pdatet. Wil je Ecotemperaturen instellen via je mobiel, dan moet je de Nest-app updaten.

Works with Nest-ontwikkelaars kunnen vanaf vandaag al aan de slag met het ontwikkelen van functies die Ecotemperaturen ondersteunen.