Achter de schermen bij Nest

Dit is waar we bij Nest aan werken en over nadenken.

<Terug naar berichten
Bedrijf

De gezelligste tijd om clips te delen.

Van het samenzijn en de versieringen tot het kerstdiner: de feestdagen leveren altijd mooie herinneringen op. Met een abonnement op Nest Aware kun je ze nu niet alleen vastleggen, maar ook direct vanaf je mobiel delen.

Van het samenzijn en de versieringen tot het kerstdiner: de feestdagen leveren altijd mooie herinneringen op. Met een abonnement op Nest Aware kun je ze nu niet alleen vastleggen, maar ook direct vanaf je mobiel delen.

Zie het als een nieuw soort kerstkaart.

Maak een instaclip.

Wanneer je op het pictogram voor clips tikt, maakt de Nest Cam automatisch een zogeheten instaclip van de gebeurtenis. Met onze algoritmen bepaalt hij wanneer de actie begint en eindigt, en legt hij het moment voor je vast in een videoclip.

2. Houd het pictogram ingedrukt om een eigen clip te maken.

Je kunt ook zelf kiezen wanneer je clip begint en eindigt door het pictogram net zo lang ingedrukt te houden als de clip moet duren.

Als de clip klaar is, kun je hem op twee manieren delen: door er een link naar te maken of door het bestand direct op je filmrol op te slaan. Van daaruit kun je de clip eenvoudig op sociale media delen of per e‑mail verzenden. Show je kerstdiner. Laat je moeder zien hoe blij de kinderen met haar cadeau zijn. Of verstuur dit jaar een nieuw soort kerstkaart.

Maar er is meer. Wie een Android-mobiel gebruikt, ontving altijd al momentopnames bij zijn activiteitsmeldingen. Zo weet je meteen of je je camera's moet checken. iPhone-gebruikers krijgen nu ook een melding met een momentopname. En met Nest Aware ontvangen ze ook een korte video, die vanuit de melding te bekijken is. Dus stel dat je een persoonsmelding ontvangt, dan kun je zien wie er is en vervolgens naar de app gaan om een clip te maken.

Vanaf vandaag kun je ook je videofeeds bekijken op je Apple of Android TV.

Vanaf vandaag kun je ook je videofeeds bekijken op je Android TV, en binnenkort op je Apple TV. Zo kun je tijdens het bingewatchen op Netflix zien wie er voor de deur staat, zonder van de bank af te komen. Je kunt ook tussen je live videobeelden schakelen en je videogeschiedenis doorzoeken. Dat is reality-tv die de moeite waard is.

We hopen dat je met deze nieuwe functies veel feestelijke momenten met je dierbaren kunt delen.