Achter de schermen bij Nest

Dit is waar we bij Nest aan werken en over nadenken.

<Terug naar berichten
Bedrijf

We spreken nu ook Duits, Italiaans en Spaans.

Sommige klanten moeten dus stad en land afreizen om een Nest-product in huis te halen.

Onze producten zijn wereldwijd populair. Sterker nog, de Nest Learning Thermostat, Nest Protect en Nest Cam worden in meer dan 190 landen gebruikt. Maar er is één minpuntje: ze zijn momenteel in slechts zeven landen te koop. Sommige klanten moeten dus stad en land afreizen om een Nest-product in huis te halen.

Maar we hebben goed nieuws voor iedereen in Oostenrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Vanaf 15 februari zijn Nest-producten ook daar in de eigen taal in de winkel of online verkrijgbaar. En om het nog mooier te maken, kun je ze vanaf vandaag al reserveren. Ga naar de nieuwe startpagina's van deze landen op nest.com voor meer informatie.

Nu we in vier extra landen verkrijgbaar zijn, hebben twee keer zoveel Europeanen de kans hun eigen Nest-huis te bouwen. We willen onze producten ook via nog meer partners op het gebied van energie, verzekeringen en telecommunicatie gaan aanbieden en duizenden Nest Pro-installateurs klaarstomen om klanten te helpen. Het wordt zo een fluitje van een cent om een Nest-product in huis te halen, te installeren en met Works with Nest-producten te verbinden.

Zolang de vraag naar onze producten wereldwijd blijft groeien, breiden we uit naar meer landen. Blijf ons dus volgen. Wie weet duiken we binnenkort ook bij jou in de buurt op.