Achter de schermen bij Nest

Dit is waar we bij Nest aan werken en over nadenken.

<Terug naar berichten
Bedrijf

Nest Cam IQ gaat naar buiten.

Met Nest Cam IQ hebben we state-of-the-art slimme beveiligingscamera's in huis gebracht. En nu brengen we diezelfde intelligentie naar buiten met de Nest Cam IQ outdoor beveiligingscamera.

Met Nest Cam IQ hebben we state-of-the-art slimme beveiligingscamera's in huis gebracht. En nu brengen we diezelfde intelligentie naar buiten met de Nest Cam IQ outdoor beveiligingscamera.

Net als zijn broertje voor binnenshuis kan de Nest Cam IQ outdoor een persoon van een object onderscheiden en je een melding sturen als hij iemand ziet. Je hoeft je dus niet onnodig zorgen te maken over een vallende varen in de voortuin of een trillende taxus op het terras. In combinatie met Nest Aware, de abonnementsservice voor nog meer intelligentie en opslag van videobeelden, kan de Nest Cam IQ ook bekende gezichten herkennen en je zelfs helpen onbekenden te detecteren.1

Hij is zeer weersbestendig en robuust genoeg om regen, sneeuw en storm te weerstaan. Door de weggewerkte stroomkabel kan er niet met de camera geknoeid worden en zit hij stevig vast aan je huis.

Net als de indoorversie is de Nest Cam IQ outdoor voorzien van Supersight. Met een digitale 4K-sensor, HDR en HD-video (1080p) laat Supersight je tot 12x inzoomen en een verscherpt beeld van een bepaald gebied krijgen, bijvoorbeeld het garagepad. Ook kan de Nest Cam IQ outdoor automatisch op een persoon inzoomen en deze volgen terwijl hij naar je huis loopt. Je krijgt dan een volgshot in close-up te zien met een breed gezichtsveld van 130°.

Geblaf! Wie is daar?

Als de Nest Cam IQ een hond hoort blaffen of iemand hoort praten, kan hij je een melding sturen.2 Daarna kun je in de Nest-app zien en horen wat er buiten aan de hand is. Als er mensen rondhangen, kun je vragen wat ze willen of zeggen dat ze moeten ophoepelen. Praten en luisteren in HD maakt gebruik van de luidspreker, de drie microfoons en de echo- en ruisonderdrukking van de Nest Cam IQ zodat je moeiteloos een uitstekend verstaanbaar gesprek kunt voeren.

Je beste verdediging tegen indringers.

Indringers gaan nooit graag op camera. Wanneer ze de Nest Cam IQ bij je voordeur zien, kunnen ze daarom afgeschrikt worden. Als ze toch proberen in te breken, kun je een videoclip naar de politie sturen. Zodat ze sneller kunnen worden opgepakt.2

Slecht nieuws voor boeven dus. De Nest Cam IQ outdoor, de Nest Hello videodeurbel en het Nest Secure alarmsysteem (volgend jaar beschikbaar in Europa en Canada) vergroten de veiligheid van je hele huis, van voordeur tot achtertuin en alles daartussenin.

1 Voor videostreams, video-opnamen en mobiele meldingen heb je een werkende wifi- en internetverbinding nodig.
2 Met een apart verkrijgbaar abonnement op Nest Aware.