Achter de schermen bij Nest

Dit is waar we bij Nest aan werken en over nadenken.

<Terug naar berichten
Bedrijf

Pas op voor pakjesdieven.

Het is Black Friday en de schoenen die al maanden in je winkelwagentje liggen, zijn eindelijk in de uitverkoop. Dus je koopt ze en kiest voor extra snelle bezorging, want je hebt eerlijk gezegd al lang genoeg gewacht.

Het is Black Friday en de schoenen die al maanden in je winkelwagentje liggen, zijn eindelijk in de uitverkoop. Dus je koopt ze en kiest voor extra snelle bezorging, want je hebt eerlijk gezegd al lang genoeg gewacht.

Twee dagen later wordt het langverwachte pakketje aan de deur afgeleverd. Maar tegen de tijd dat je thuiskomt van je werk, is het verdwenen.

Pakketdiefstal is voor veel mensen helaas een vervelende realiteit, vooral rond de feestdagen. Volgens een enquête van Schorr Packaging Corporation gaven drie op de tien respondenten aan dat er wel eens een pakketje van hen was gestolen. En in 2016 werden er volgens Package Guard elf miljoen pakjes gestolen.

Gelukkig zijn de Nest Cam beveiligingscamera's er om je te helpen.

Met dag en nacht streaming hoef je nooit een moment te missen. Als er een pakjesdief aankomt, ontvang je een melding op je telefoon*, zodat je hem kunt wegjagen met een waarschuwing via de ingebouwde microfoon van de camera. Als dat de dief niet afschrikt, kun je met Nest Aware (als je dat hebt) een videoclip maken om als bewijsmateriaal met de politie te delen. En met de nieuwe Nest Cam IQ outdoor weet je zelfs of iemand bij je voordeur een vreemde is of een bekende die appeltaart of oliebollen komt brengen (abonnement op Nest Aware vereist).

Feestverstoorders, jullie zijn gewaarschuwd.

*Voor mobiele meldingen, videostreams en opnamen heb je een werkende internet- en wifi-verbinding nodig. Persoonsmeldingen voor de Nest Cam Indoor en de Nest Cam Outdoor vereisen een abonnement op Nest Aware, maar zijn bij Nest Cam IQ camera's bij het apparaat inbegrepen. Basismeldingen voor beweging en geluid zijn kosteloos inbegrepen bij alle Nest Cams.