Achter de schermen bij Nest

Dit is waar we bij Nest aan werken en over nadenken.

<Terug naar berichten
Bedrijf

Zo eenvoudig is energie besparen

Toen we Nest oprichtten, wilden we met de Nest Learning Thermostat de wereld helpen zuiniger met energie om te gaan. Sindsdien hebben Nest-klanten meer dan 25 miljard kWh aan energie bespaard: dat is ruim £ 1,2 miljard pond.

Toen we Nest oprichtten, wilden we met de Nest Learning Thermostat de wereld helpen zuiniger met energie om te gaan. Sindsdien hebben Nest-klanten meer dan 25 miljard kWh aan energie bespaard: dat is ruim £ 1,2 miljard pond.

Maar we dachten: "Kunnen we niet meer huizen en mensen laten profiteren van zulke energiebesparingen?"

Dus maakten we plannen om een eenvoudigere, voordeligere thermostaat te ontwikkelen. Een thermostaat met dezelfde energiebesparende functies die mensen inmiddels verwachten van een Nest-thermostaat, maar met een vriendelijker, gestroomlijnd ontwerp en een eenvoudige installatie en bediening.

Dit is de gebruiksvriendelijke, energiebesparende, overal vandaan te bedienen, eenvoudig te installeren Nest Thermostat E. Echt voor iedereen.

Eenvoudig te gebruiken

De Nest Thermostat E heeft een eenvoudig vooraf ingesteld schema. Hij zet’s morgens de verwarming hoger en ’s avonds weer lager. Je kunt de temperatuur aanpassen in de Nest-app, waar je ook bent. Of je vertelt je apparaat wat er moet gebeuren via de Google Assistant.

Prachtig ontworpen

De Nest Thermostat E heeft geen opvallend ontwerp, maar een mat scherm dat past bij elke achtergrond in je huis. Op het nieuwe scherm wordt het licht verspreid. Hierdoor krijgen de tekst en de afbeeldingen een lichte gloed en zijn ze, ook dankzij de vereenvoudigde interface, gemakkelijk te lezen. Staat het matte scherm uit, dan heeft het een gletsjergrijze kleur die past bij de achtergrond. En omdat de Nest Thermostat E een ingebouwde standaard heeft, kun je hem overal in je huis neerzetten.

De Heat Link E is dankzij zijn doordachte ontwerp een perfecte aanvulling op de Nest Thermostat E. Door de stoffen kap past hij goed bij het meubilair en is hij meer dan alleen een beige plastic doos aan de muur. En hij is oleofoob. De anti-statische en uv-bestendige buitenkant stoot vuil, stof en olie af, en gaat verkleuring tegen.

Eenvoudig te installeren

Omdat bij het intuïtieve ontwerp de bedrading van de bestaande thermostaat wordt gebruikt, hebben de meeste mensen hoogstens een uur nodig om de Nest Thermostat E te installeren. De nieuwe Heat Link E bedient je verwarmingssysteem en vervangt de oude thermostaat. En de Nest Thermostat E wordt geleverd met een standaard en een stekker. Je kunt hem dus overal bedienen en optimaal profiteren van de sensoren.

Eenvoudig energie besparen

De bewezen energiebesparende functies vormden ook bij de Nest Thermostat E het uitgangspunt. Je kunt dus al vanaf dag één energie besparen. Net als bij de Nest Learning Thermostat past hij zijn schema automatisch aan veranderingen in je leven aan en zet hij de temperatuur lager als je niet thuis bent. Hierdoor verspil je geen energie aan het verwarmen van een leeg huis.

En dankzij de Nest-app kun je zien hoeveel energie je dagelijks verbruikt in de Energiegeschiedenis en maandelijks in je Nest-rapport. Zo weet je wanneer je meer energie verbruikt (zoals in het weekend of op maandagavond) en hoe je dat kunt verminderen.

De Nest Thermostat E lijkt helemaal niet op de andere thermostaten die we hebben gemaakt. Maar de basis is voor alle Nest-thermostaten hetzelfde: eenvoud, energiebesparingen en bediening op afstand. Nu is er een Nest-thermostaat die bij elk huis past.

Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen en bediening op afstand, heb je een werkende wifi- en internetverbinding nodig.

Energiebesparingen worden niet gegarandeerd en zijn afhankelijk van het energieverbruik, het weer en andere factoren. Ga voor meer informatie naar nest.com/eu/savings.