Aan de slag met het Nest × Yale slot

Nest biedt geen ondersteuning meer voor Nest Secure. Het systeem is niet meer toegankelijk via de Nest-app en maakt geen verbinding meer met internet. Je kunt de Nest-app niet gebruiken om de status van Nest Secure te checken, je Nest Secure-apparaten te bedienen of om meldingen van je alarmsysteem te krijgen.

Ga naar deze post op het communityforum voor meer informatie.

Hier vind je enkele artikelen om je op weg te helpen met het Google Nest × Yale slot. Er zit ook een downloadbare versie van de installatiehandleiding in de verpakking bij.

Documenten downloaden die zijn meegeleverd met je Nest x Yale slot

In de verpakking van het Nest × Yale slot vind je een aantal papieren documenten voor de installatie van het slot. Volg na de installatie de instructies om het apparaat in de Nest-app in te stellen met je account. Hieronder vind je een aantal artikelen om je op weg te helpen met het slot.

Opmerking: De pdf-bestanden hierboven kunnen direct in de browser worden geopend. Lukt het niet om ze te openen, dan moet je misschien een pdf-lezer downloaden en installeren, bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader.