Hoe Nest-producten aanwezigheidsdetectie ondersteunen

Sommige Google Nest-producten kunnen met sensoren activiteit in je huis waarnemen.

Dit zijn de sensoren waarmee elk product activiteit waarneemt:

Google Nest-producten

Sensoren

Nest Learning Thermostat en Nest Thermostat E

Een bewegingssensor neemt beweging in de ruimte waar. De thermostaat registreert ook of je de temperatuur op het apparaat handmatig aanpast.

Opmerking: De Google Nest-temperatuursensoren hebben geen activiteitssensoren, dus deze helpen niet met aanwezigheidsdetectie.

Nest Thermostat

Een Soli-sensor neemt beweging in de buurt en aanwezigheid van objecten in de buurt waar. De Nest Thermostat registreert ook of je de temperatuur op het apparaat handmatig aanpast.

Nest Protect

Een aanwezigheidssensor neemt waar of er iemand in de ruimte is.

Opmerking: De Nest Protect op batterijen checkt minder vaak in om de batterijen te sparen, maar kan wel samenwerken met andere Nest-producten om de nauwkeurigheid van aanwezigheidsdetectie te verbeteren.

Nest × Yale slot

Een optische sensor neemt waar of de schoot van het slot open of gesloten is.

Google Nest-speaker of -scherm

Google Nest Hub (2e generatie)

Gebruikt tik- of spraakbediening voor interactie met het apparaat.

Naast tik- of spraakbediening neemt een Soli-sensor waar of er iemand in de buurt is.

Ga naar Sensoren in Google Nest-apparaten voor meer informatie over de sensoren van Nest-producten.

Opmerking: Nest-camera's, Nest-deurbellen en de camera van de Nest Hub Max schakelen de apparaten in je huis niet tussen de Thuis- en Afwezig-modus.