Protect-meldingen in het Nest-rapport

• Als er een rook- of koolmonoxide-activiteit plaatsvindt, registreert de Google Nest Protect dat in de Nest-app.
  • In het Veiligheidsoverzicht van het Nest-rapport kun je ook zien hoelang het geleden is dat je voor het laatst een Let op-waarschuwing of Noodalarm hebt gekregen, zodat je de veiligheidsactiviteiten in je huis kunt bijhouden. De rapportageperiode eindigt op de laatste dag van de afgelopen maand.
  • Als je Nest-rapport wordt gemaakt, wordt het aantal dagen sinds de laatste geregistreerde veiligheidsactiviteit berekend. Dit is het cijfer dat wordt weergegeven in het gedeelte van je Nest-rapport met de Veiligheidssamenvatting.

In je Nest-rapport ontbreekt een veiligheidsactiviteit

• Als geen van je Protects een alarm heeft laten horen of je een Let op-melding heeft gegeven, is er geen veiligheidsactiviteit te zien in je Nest-rapport.
  • Als je Protect een alarm heeft laten afgaan omdat je een Let op-melding hebt gekregen, maar de melding niet in het nieuwste Nest-rapport staat, kan het zijn dat deze ontbreekt omdat het bericht is opgetreden nadat het rapport was gemaakt. In dat geval zie je de activiteit in het volgende Nest-rapport.
  • Het is ook mogelijk dat je Protect tijdens de activiteit niet was verbonden met wifi. Zonder verbinding met wifi kan je Protect wel gewoon rook en koolmonoxide detecteren en je waarschuwen met een Let op of een Noodgeval-alarm, maar de activiteit wordt niet doorgegeven aan de Nest-service.

Problemen met een offline Protect oplossen